Huis > H > Hoe Een Afbeelding Verwijzen?

Hoe een afbeelding verwijzen?

Het is netjes om onder de afbeelding een korte verwijzing op te nemen [auteur, jaar], bijvoorbeeld (Janssen, 2010, of eventueel op de volgende pagina (Omslagfoto: Janssen, 2010). In de bronnenlijst moet je de volledige verwijzing opnemen (vgl die van een internetbron: [Auteur, A. (jaar, dag, maand).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een 3D afbeelding?

Het is mogelijk om 3D foto's te maken en ze te converteren.

Dienovereenkomstig, is een afbeelding een bron?

In sommige gevallen is de afbeelding niet origineel maar van een andere bron afkomstig. Volgens de APA richtlijnen moet de eigenaar van de afbeelding, of beter gezegd: de eigenaar van het auteursrecht, onder de afbeelding vermeld worden.
Vervolgens, hoe verwijs je naar een figuur?
Figuur. Met een figuur kan informatie overzichtelijk gepresenteerd worden, bijvoorbeeld een grafiek of staafdiagram. Gebruik bij de verwijzing in de tekst een hoofdletter, bijvoorbeeld: zie Figuur 2 en niet: zie de figuur op de volgende pagina. Foto's, tekeningen en andere afbeeldingen worden ook figuur genoemd.

Bovendien, hoe figurenlijst in word?

Figuren worden in Word meestal weergegeven in de volgorde waarin ze in de tekst voorkomen. U kunt de volgorde waarin ze verschijnen echter ook aanpassen met de functie "herschikken". Daartoe selecteert u de figuur die u wilt verplaatsen en klikt u op de knop "herschikken". Van daaruit kunt u de figuur in de lijst omhoog of omlaag verplaatsen. Dienovereenkomstig, hoe verwijzen naar een figuur? Als je in een academisch artikel naar een figuur verwijst, is het belangrijk om duidelijk en beknopt te zijn. Als u bijvoorbeeld figuur 1 in uw artikel bespreekt, schrijft u "Zoals gezien in figuur 1,..." of "Zoals geïllustreerd in figuur 1,....".

Gerelateerde artikelen

Wat is een 3D afbeelding?

3D-computergrafiek is het genereren van tweedimensionale beelden uit driedimensionale representaties van geometrische objecten.

En nog een vraag, hoe verzin je een goede titel?

Hoe bedenk je een goede titel of sterke kop?
  1. Zorg voor afwisseling.
  2. Stel een vraag.
  3. Begin met hoe, wat, waar, wanneer, welke, waarom etc.
  4. Formuleer een stelling.
  5. Maak gebruik van een (oneven) lijstje.
  6. Doe een belofte (die je waar kan maken)
  7. Strooi met positieve woorden.
  8. Fout, fouter, foutst.
Dienovereenkomstig, hoe kan je een goede titel verzinnen?
De titel van een boek moet nieuwsgierig makend en uitnodigend zijn om verder te lezen. Die eerste woorden moeten vragen oproepen en het onderbewuste prikkelen om verder te willen lezen. Daarnaast moet een titel ook allesomvattend zijn en de inhoud van uw boek goed beschrijven.

Bovendien, wat laat een spreidingsdiagram zien?

In een spreidingsdiagram wordt de data als een puntenwolk weergegeven. Je toont een verband aan wanneer je door een puntenwolk een rechte lijn kunt trekken en de meeste punten dicht bij de lijn liggen. Zo kun je bijvoorbeeld onderzoeken of er een verband is tussen de luchtvochtigheid en de temperatuur van een land.
Hoe maak je een grafiek in Excel 2016? Er zijn veel manieren om een grafiek te maken in Excel 2016. De meest gebruikelijke manier is om de gegevens te markeren die u in de grafiek wilt opnemen, klik vervolgens op het tabblad "Invoegen" en selecteer het type grafiek dat u wilt maken.

Hoe een Draaigrafiek maken?

Er zijn een paar stappen nodig om een rotatiegrafiek te maken. Eerst moet je het middelpunt van de rotatie bepalen. Dit is meestal het middelpunt van de figuur of het punt waaromheen de figuur zal roteren. Vervolgens moet u een lijn of vector maken die loopt van het middelpunt naar de rand van de figuur. Deze lijn wordt de rotatie-as. Tenslotte moet u een reeks punten maken langs de rand van de figuur die gebruikt zal worden om de rotatiegrafiek te maken.

Door Carissa

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een dossier? :: Kan echter in het midden van de zin?
Handige links