Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Het Woord Detail?

Wat is de betekenis van het woord detail?

1) klein, ondergeschikt deel uit een groter geheel, dat men apart beschouwt, beschrijft enz.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je het woord aldus?

De minister zei dat we meer moeten bezuinigen.

Wat is de kern?

Uitspraak: [kɛrn] Verbuigingen: kern|en (meerv.) 1) binnenste deel (van iets) Voorbeeld: `de kern van de aarde` 2) belangrijkste deel (van iets) Voorbeelden: `de kern van een probleem`...
Wat was de aanleiding?
wat iets laat gebeuren

wat tot gevolg heeft dat iets gebeurt vb: naar aanleiding van uw brief moet ik u het volgende vertellen. datgene wat iets tot gevolg heeft. 1) Aanleidende oorzaak 2) Aanzet 3) Beweegreden 4) Bron (fig.)

Wat is een ander woord voor detail?

Er is geen enkel woord dat dezelfde betekenis heeft als detail. Er zijn echter een paar woorden die in de buurt komen: bijzonderheden, details, informatie. Hoe spreek je detail uit? Het woord detail wordt uitgesproken als "dee-tay-uhl."

Gerelateerde artikelen

Kan je in Word 1 woord meerdere keren vervangen?

Typ op de tweede regel het woord waarnaar u wilt zoeken. Er kunnen meerdere woorden tegelijk worden vervangen. U kunt meer dan één optie toepassen.

Wat is de kern van het verhaal?

In de kern wordt het belangrijkste van het verhaal verteld. Na de kern komt het slot. In het slot eindigt het verhaal. Het verhaal is afgelopen na het slot.
Dienovereenkomstig, wat is een ander woord voor kern?
als trefwoord met bijbehorende synoniemen: kern (zn) : binnenste, essentie, grond, hamvraag, hart, hoofdzaak, kwintessens, middelpunt, midden, pit, pointe, substantie, wezen, zwaartepunt.

Trouwens, wat is de kern van de aarde?

De aardkern is het binnenste deel van de Aarde, dat zich uitstrekt van de onderkant van de aardmantel op zo'n 2900 km diepte tot aan het middelpunt van de Aarde op ongeveer 6370 km diepte. De aardkern omvat 16% van het volume van de Aarde en 32% van de massa.
Wat is het meervoud van het woord detail? Het meervoud van het woord detail is details.

Wat dit betreft, wat is een goede aanleiding?

Een goede reden is een rechtvaardiging voor een handeling of een beslissing. Het is meestal gebaseerd op morele, ethische of religieuze overtuigingen.

Door Millisent Hinnenkamp

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen een aanleiding en oorzaak? :: Wat is een HTML broncode?
Handige links