Huis > K > Kan Google Home Radio Afspelen?

Kan Google Home Radio afspelen?

Met speakers en schermen voor Google Nest en Home kun je je stem gebruiken om naar radiozenders via de ether en internet of satelliet te luisteren via speakers of schermen of een tv of speaker met Chromecast ingebouwd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is Windows 10 Home?

Het basispakket voor de algemene gebruiker die Windows voornamelijk thuis gebruikt, heet Windows 10 Home. De functies die gericht zijn op de brede consumentenmarkt zijn in deze versie opgenomen.

Hoe Radio afspelen via Google Home?

Één van de manieren is door middel van de spraakbediening Google Assistant. Door te zeggen 'Hey Google, speel radio 538 af' kan je radio laten afspelen op je Google Home apparaat. Automatisch krijg je dan de radio afgespeeld via TuneIn, de radio streaming dienst waar Google de radio vanuit afspeelt.
Hoe verander je Hey Google naam?
Je bijnaam bewerken
  1. Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' Of ga naar de Assistent-instellingen. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Algemene informatie Bijnaam Bewerken .
  3. Breng de gewenste veranderingen aan.
  4. Tik op OK.

Kan je ook een andere stem krijgen?

Ja, je kunt een andere stem krijgen. Je kunt een stemvervormer gebruiken om je stem als een ander te laten klinken, of je kunt een tekst-naar-spraak programma gebruiken om een stem te genereren die klinkt als iemand anders. Hoe verander je de naam van je Google Home? Er zijn twee manieren om de naam van je Google Home te veranderen. De eerste is om de naam te wijzigen in de Google Home-app, en de tweede is om te zeggen "Hey Google, verander mijn apparaatnaam in ____."

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Daarvan, kan spraakmodel niet opnieuw trainen?

Als je versie 7.1 of lager van de Google App hebt volg dan deze stappen om Google weer te trainen met je stemherkenning:
  • Tik op de startknop van je telefoon.
  • Tik nu op het kompasicoontje rechtsonder en hierna tik op je profielfoto of je initiaal.
  • Kies nu "Ok Google" detectie > Spraakmodel verwijderen > OK.
Waarom werkt Google niet op mijn Samsung telefoon?
Start je apparaat opnieuw op en probeer de zoekopdracht opnieuw. Als je verbinding met internet kunt maken, kun je de Google-app updaten naar de nieuwste versie. Als je wilt nagaan of je resultaten krijgt, probeer je de zoekopdracht opnieuw.

Daarvan, hoe kun je je telefoon ontgrendelen met je stem?

Dankzij Voice Match in de Google-app op Engelstalige apparaten kun je contact maken met Assistent zonder eerst je telefoon te hoeven ontgrendelen. Je kunt dan met 'Oké Google' en 'Hey Google' je telefoon ontgrendelen wanneer de Google Assistent je stem herkent.
Vervolgens, hoe praat google? Google Talk is een instant messaging dienst die zowel tekst- als spraakcommunicatie biedt. Gebruikers kunnen inloggen op hun account met behulp van hun Google-accountgegevens, en vervolgens kunnen ze vrienden of familieleden toevoegen aan hun lijst met contactpersonen. Zodra de contacten zijn toegevoegd, kunnen gebruikers met hen chatten via tekst of spraak. Spraakchats maken gebruik van Voice over IP-technologie, waarmee gebruikers in realtime met elkaar kunnen praten via de microfoon en luidspreker van hun computer.

Dienovereenkomstig, wat kan je vragen aan google?

Aangenomen dat u vraagt wat voor soort dingen u aan Google kunt vragen, is het antwoord alles! U kunt Google vragen stellen over bijna elk onderwerp en het zal u een lijst met resultaten geven. Houd er echter rekening mee dat niet alle resultaten nauwkeurig of betrouwbaar zullen zijn.

Door Behre

Vergelijkbare artikelen

Hoe snel is VDSL op mijn adres? :: Is het ok Google of Hey Google?
Handige links