Huis > H > Hoe Werkt Pokémon Go App?

Hoe werkt Pokémon Go app?

Tijdens je speurtocht in de omgeving waar je woont, kan je smartphone gaan trillen om je erop te wijzen dat er een Pokémon in je buurt is. Als je een Pokémon ontmoet, gebruik je het touchscreen van je smartphone om een Poké Ball te gooien en hem te vangen, maar let goed op want hij kan ervandoor gaan!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Men kan zich ook afvragen: hoe moet je pokémon go installeren?

Android-smartphones

Eerst moet je in de beveiligingsinstellingen van je smartphone de optie 'Onbekende bronnen' aanzetten. Daarna heb je het APK-bestand van de game nodig. Het Pokémon GO APK-bestand kun je hier met je smartphone downloaden. Eens de download van het APK-bestand klaar is, klik je op 'Installeren'.
Vervolgens, hoe vang je een pokémon go?
Om een Pokémon te kiezen, tik je er op. Dit is ook hoe je later in het spel andere Pokémon vangt: door er op te tikken. Vervolgens zie je een scherm met daarop de Pokémon die je gekozen hebt en een rode bal, oftewel een Pokéball. Om de Pokémon te vangen, sleep je de bal in zijn richting.

Trouwens, wat is appraise in pokémon go?

In Pokémon GO is beoordelen een functie waarmee je meer informatie over je Pokémon kunt krijgen van je teamleider. Wanneer je appraise selecteert, geeft je teamleider je een van de drie mogelijke beoordelingen voor je Pokémon - "Overall great!" "voor verbetering vatbaar" of "niet goed". Deze beoordelingen geven je een beter idee van hoe sterk je Pokémon is, en kunnen je helpen beslissen of je hem al dan niet in je team wilt houden. Kan je Pokémon Go spelen zonder internet? Nee, je kunt Pokémon Go niet spelen zonder internet. Het spel vereist een internetverbinding om te kunnen functioneren.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

En nog een vraag, hoe duur is pokémon go?

In principe kan je Pokémon Go volledig gratis spelen. Echter, naarmate je verder komt in het spel, merk je toch dat het handiger is om bepaalde items te bezitten. Bijvoorbeeld tasuitbreidingen (zodat je meer items en Pokémons kan dragen) en incubators die nodig zijn om eieren uit te laten komen.
Wat moet ik doen als ik Pokémon Go niet kan installeren?
Heeft jouw Android geen compatibiliteitsproblemen, dan is het aan te raden om het spel opnieuw te downloaden via de Play Store. Niantic brengt de komende maanden de nodige updates uit, die nieuwe features en meer Pokémon introduceren. Het apk-bestand dat je hebt gedownload zal zich echter niet automatisch updaten.

Daarvan, kan je pokémon go spelen op tablet?

Pokémon Go werkt sindsdien alleen op Android 5.0 of nieuwer. De aanpassing heeft geen gevolgen voor de iOS-versie van de game. Die werkt op telefoons met iOS 11 of nieuwer.
Men kan zich ook afvragen: hoe lang blijft een pokémon op dezelfde plek? De locatie van een pokemon wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder de soort, het level en het tijdstip. Bijvoorbeeld, een pokemon die een laag level heeft en algemeen is, is meer kans om op dezelfde plaats gevonden te worden voor een langere periode dan een hoog level en zeldzame pokemon. De tijd van de dag speelt ook een rol in de locatie van een pokemon, omdat sommige pokemon alleen actief zijn op bepaalde momenten van de dag.

Hoe krijg je geld in Pokémon Go?

Er zijn twee belangrijke manieren om aan geld te komen in Pokémon Go. De eerste is het vangen van Pokémon. Wanneer je een Pokémon vangt, verdien je Pokécoins. De tweede manier om geld te krijgen in Pokémon Go is door quests te voltooien. Wanneer je een quest voltooit, verdien je een bepaald aantal Pokécoins.

Door Martsen

Vergelijkbare artikelen

Waar kun je welke Pokémon vangen? :: Hoe koppel je je telefoon aan je PS4?
Handige links