Huis > H > Hoe Kan Je 2 Video's Naast Elkaar Zetten?

Hoe kan je 2 video's naast elkaar zetten?

Om twee video's naast elkaar te plaatsen, kunt u iMovie of VSDC kiezen. Maar als u professionele films moet maken, is AnyMP4 Video Converter Ultimate de gewenste video-editor die u nooit mag missen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Hoe kan ik een filmpje splitsen?

Als je een video wilt splitsen, dan ga je naar het punt waar je hem wilt splitsen, en dan klik je in de tab Bewerken onder Opties voor video op Splitsen. Sla je project op met de video gesplitst, verwijder vervolgens een van de twee delen, en sla het overblijvende deel op met een andere naam.
Je kunt ook vragen hoe kan ik een stukje uit een filmpje knippen?
Om een ongewenste fragment uit de video te knippen, plaatst u het rode markeringsteken aan het begin van de ongewenste scène en klikt u op het Schaar pictogram. Verplaats de rode markering vervolgens naar het einde van het ongewenste fragment en splits de clip nogmaals.

Dienovereenkomstig, hoe knip je een stukje uit een video samsung?

Om een stuk uit een video op een Samsung-apparaat te knippen, opent u eerst de video in de app Galerij. Tik vervolgens op het bewerkingspictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Hierdoor wordt de video geopend in de video-editor. Om de video te trimmen, gebruikt u de schuifregelaars onderaan het scherm om het begin- en eindpunt te selecteren voor de clip die u wilt maken. Als u tevreden bent met uw selectie, tikt u op het pictogram opslaan in de rechterbovenhoek om de nieuwe clip op uw apparaat op te slaan. Je kunt ook vragen hoe kan ik een mp4 bestand knippen? Er zijn een paar manieren om een mp4-bestand te knippen:
-Met behulp van een videobewerkingsprogramma: Dit is de meest voorkomende en veelzijdige manier om een mp4-bestand te knippen. Er zijn veel verschillende softwareprogramma's beschikbaar, zowel gratis als betaald. Enkele populaire videobewerkingsprogramma's zijn Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro en Sony Vegas Pro.
Een online videosnijder gebruiken: Er zijn een aantal online tools die kunnen worden gebruikt om een mp4-bestand te knippen. Deze zijn doorgaans zeer eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Enkele populaire online videosnijders zijn Clideo, Kapwing en Ezgif.
Een converter gebruiken: Er zijn een aantal converterprogramma's die gebruikt kunnen worden om een mp4-bestand te converteren naar een ander bestandsformaat, zoals AVI of MOV. Zodra het bestand is geconverteerd, kan het worden bewerkt in een videobewerkingsprogramma.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Hoe knip je een stukje uit een filmpje iPhone?

Een video inkorten
  1. Open de Foto's-app en tik op de video die u wilt wijzigen.
  2. Tik op 'Wijzig'.
  3. Verplaats de schuifknoppen aan beide kanten van de tijdbalk van de video om de begin- en eindtijd aan te passen.
  4. Tik op 'Gereed' en vervolgens op 'Bewaar video' of 'Bewaar video als nieuw fragment'.
Dienovereenkomstig, hoe knippen in video editor windows 10?
Hoe knippen in video Editor Windows 10?
  1. In de weergave Verzameling klikt of tikt u op een video om deze weer te geven, en selecteert u vervolgens Knippen .
  2. Verplaats de witte puntjes aan het begin en het einde van de video naar de nieuwe begin- en eindpunten.
  3. Selecteer Afspelen om uw wijzigingen te testen.

Kan je een video bijsnijden?

Movavi Video Editor Plus biedt een eenvoudige methode om elke video bij te snijden. Voeg gewoon je videoclip toe aan het programma, geef het gebied aan dat je wilt bijsnijden en sla het resultaat op in het formaat van jouw keuze: MP4, AVI, FLV, WMV, MPEG of een ander formaat.
Hoe video bijsnijden Windows? Er zijn een paar verschillende manieren om een video in Windows bij te snijden. Eén manier is het gebruik van een videobewerkingsprogramma zoals Adobe Premiere Pro of Sony Vegas Pro. Met deze programma's kunt u uw video bijsnijden door een kader te slepen rond het gebied dat u wilt behouden.
Een andere manier om uw video bij te snijden is het gebruik van een gratis online tool zoals Kapwing. Met Kapwing kunt u uw video uploaden en vervolgens het bijsnijden selecteren. U kunt dan een kader slepen rond het gebied dat u wilt behouden en Kapwing zal de rest van de video bijsnijden.
Tot slot kunt u uw video ook bijsnijden met Windows Movie Maker. Open hiervoor uw video in Windows Movie Maker en klik op het tabblad "Bewerken". Klik vervolgens op het pictogram "Bijsnijden" en sleep een kader rond het gebied dat u wilt behouden.

Hoe plak je filmpjes aan elkaar Samsung?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u films aan elkaar kunt plakken op een Samsung-apparaat. Eén manier is het gebruik van een videobewerkingsapp zoals FilmoraGo of KineMaster. Met deze apps kunt u videobeelden trimmen en samenvoegen tot een nieuwe film.
Een andere manier om films aan elkaar te plakken op een Samsung toestel is door de ingebouwde video-editor te gebruiken. Hiervoor open je de Galerij-app en selecteer je de video die je wilt bewerken. Tik op de knop Bewerken en gebruik vervolgens het splitsingspictogram om de delen van de video te selecteren die je wilt behouden. Zodra u de secties hebt geselecteerd die u in uw nieuwe film wilt opnemen, tikt u op de knop Exporteren om de bewerkte video op te slaan.

Door Mashe

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt een livestream op YouTube? :: Welke spelletjes kun je offline spelen?
Handige links