Huis > H > Hoe Stuur Ik Een Bericht Aan Facebook?

Hoe stuur ik een bericht aan Facebook?

Klassieke ervaring voor mobiele browser
  1. Tik bovenaan Facebook op .
  2. Tik op Nieuw chatbericht om een nieuw gesprek te starten.
  3. Typ een naam in het veld Aan.
  4. Selecteer een of meer personen aan wie je een bericht wilt sturen.
  5. Typ je chatbericht en tik vervolgens op Verzenden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een tweede Facebook account aanmaken?

Het is tegen de richtlijnen van de gemeenschap om meer dan één account te hebben. U kunt uw persoonlijke account gebruiken om een pagina aan te maken en te beheren als u uw bedrijf op Facebook wilt vertegenwoordigen.

Waarom kan ik iemand op Facebook geen bericht sturen?

Enkele redenen waarom je geen chatberichten kunt sturen: Je hebt kortgeleden heel veel chatberichten verstuurd. Je chatberichten waren in strijd met de richtlijnen voor de Facebook-community. Problemen met je app, telefoon of internet.
Wat is een PB bericht?
Persoonlijk bericht

Soms wilt u bepaalde informatie wel met iemand delen, maar niet dat anderen meelezen. Het is dan ook mogelijk om naar een Facebookvriend een privébericht te sturen. Dit wordt ook wel persoonlijk bericht of pb genoemd.

Trouwens, waar vind ik een persoonlijk bericht op facebook?

Een persoonlijk bericht op Facebook vindt u door te klikken op het berichtenpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Hierdoor verschijnt een lijst met al je berichten. Om een specifiek bericht te vinden, kun je de zoekbalk bovenaan de berichtenpagina gebruiken. Je kunt ook vragen hoe stuur ik een chatbericht? Om een chatbericht te versturen, moet u het gesprek openen waarin u een bericht wilt plaatsen. Zodra het gesprek geopend is, zal er een tekstvak zijn aan de onderkant van het scherm. In dit tekstvak kunt u uw bericht typen en op "enter" drukken om het te verzenden.

Gerelateerde artikelen

Kunnen mensen zien dat je online bent op Facebook?

Ga naar de 'Messenger' optie op de Facebook website om je status te verbergen. Klik op het tandwieltje boven de chatlijst en kies de instellingen. Je kunt daarna de optie'toon wanneer actief' uitvinken.

Dienovereenkomstig, hoe werkt een chat bericht?

Chatberichten zijn alle berichten die worden verzonden via een berichtenapp. De vorm van het bericht is hierbij niet relevant: alle informatie die wordt verzonden via een berichtenapp valt onder de definitie "chatbericht". Denk bijvoorbeeld aan tekst, maar ook aan audio, video, bijlagen of hyperlinks.
Mensen vragen ook: kun je iemand een messenger bericht sturen naar niet vrienden?
Chatberichten die je naar iemand stuurt waarmee je geen vrienden bent, kunnen in de map Berichtverzoeken van deze persoon komen te staan. Je chatbericht wordt ook niet ontvangen door de mensen die je hebben geblokkeerd in Facebook Chat of Messenger.

Hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op Messenger?

Als je de profielfoto en de naam echter wel kunt zien bovenaan het gesprek en je ziet de tekst 'Deze inhoud is nu niet beschikbaar' op het Facebookprofiel van de persoon, dan heeft de persoon je geblokkeerd op Facebook en dus ook op Facebook Messenger.
Dus, kan iedereen mijn berichten zien van messenger? Het antwoord op deze vraag hangt af van de privacy-instellingen die u hebt ingesteld voor uw messenger-account. Als u uw account hebt ingesteld op privé, dan kunnen alleen mensen die u hebt goedgekeurd als vrienden uw berichten zien. Als u uw account hebt ingesteld op openbaar, dan kan iedereen uw berichten zien.

Dus, wat betekent stuur mij een pb?

De uitdrukking "stuur me een pb" wordt online meestal gebruikt voor "stuur me een privé-bericht". Het is steno voor "stuur me alsjeblieft een privé-bericht", en wordt gebruikt om een privé-gesprek met iemand aan te vragen.

Door Sausa

Vergelijkbare artikelen

Hoe schrijf je privé bericht? :: Hoe lang blijven berichten in WhatsApp staan?
Handige links