Huis > H > Hoe Betaal Je Met Google Pay Android?

Hoe betaal je met Google Pay Android?

Een betaalmethode voor contactloze transacties instellen
  1. Open de Google Pay-app .
  2. Tik linksboven op Menu. Betaalmethoden.
  3. Selecteer Contactloze betalingen aanzetten naast de betaalmethode die u wilt instellen voor contactloze betalingen.
  4. Volg de instructies om uw betaalmethode te verifiëren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Men kan zich ook afvragen: hoe contactloos betalen android?

Je betaalt met Google Pay door je telefoon dicht bij de betaalautomaat te houden, net als met een betaalpas. Je hoeft de app daarvoor niet te openen en je hebt ook geen internetverbinding nodig. Bij bedragen onder de limiet voor contactloos betalen (op dit moment €50) kun je betalen zonder je telefoon te ontgrendelen.
Mensen vragen ook: hoe werkt android pay?
Op Android, met Google Pay of je bank-app, betaal je met je telefoon door 'm naast de betaalterminal te houden. Net als met een NFC-pinpas. Bij de meeste apps hoeft alleen het scherm van je telefoon aan te staan om mobiel te betalen.

Hoe gebruik ik Google Pay in de winkel?

Google Pay kan in de winkel worden gebruikt door een QR-code te scannen bij de kassa, of door NFC te gebruiken om te tikken en te betalen. Om QR-code betalingen te gebruiken, open je de Google Pay app en selecteer je "Nieuwe betaling" > "In de winkel". Gebruik vervolgens de camera van uw telefoon om de QR-code bij de kassa te scannen. Voor NFC-betalingen opent u de Google Pay-app en houdt u uw telefoon bij de NFC-lezer bij de kassa. Mensen vragen ook: hoe betalen met telefoon google pay? Om met uw telefoon te betalen met Google Pay, moet u eerst de Google Pay-app downloaden uit de Google Play Store. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, opent u deze en meldt u zich aan met uw Google-account. Vervolgens moet u een creditcard of bankpas toevoegen aan de app. Tik hiervoor op de optie "Een creditcard of bankpas toevoegen". U wordt gevraagd uw kaartnummer, vervaldatum en beveiligingscode in te voeren. Zodra u alle vereiste informatie hebt ingevoerd, tikt u op de knop "Kaart toevoegen".
Zodra u een kaart aan de app hebt toegevoegd, kunt u deze gebruiken om betalingen te verrichten. Om dit te doen, tikt u op de knop "Betalen" en voert u het bedrag in dat u wilt betalen. Vervolgens houdt u uw telefoon tegen de contactloze betaalterminal. Je ziet een bevestiging op je scherm als de betaling gelukt is.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Heb je een app nodig voor Google Pay?

U kunt Google Pay alleen activeren via de ABN AMRO app, niet via de Google Pay app. Wilt u liever geen extra app op uw Android-toestel? Google Pay werkt ook zonder de Google Pay app.
Wat dit betreft, hoe kun je contactloos betalen met je telefoon?
Zo betaalt u met uw mobiele Android-telefoon

Druk kort op de aan/uit-knop van uw telefoon, houd uw telefoon bij de betaalautomaat en u heeft betaald! Zo snel gaat het.

Hoe betaal ik met mijn Samsung telefoon?

Binnen 2 minuten heb jij een digitale Betaalpas op jouw Android™ telefoon staan en kan je 'm gaan uitproberen.
  1. Ga naar "Mobiel Betalen" via de instellingen in de ING app.
  2. Maak een "mobiele pas" en lees en accepteer de voorwaarden.
  3. Bekijk hoe Mobiel Betalen werkt.
  4. Kies je "pincode"
Hoe betalen via NFC? Er zijn een paar verschillende manieren om via NFC te betalen, maar de meest voorkomende is het gebruik van een mobiele portemonnee. Dit kan via een aantal apps, zoals Apple Pay, Google Pay of Samsung Pay. Om via NFC met een mobiele portemonnee te betalen, houdt u uw telefoon gewoon bij de NFC-lezer in het verkooppunt. De lezer communiceert met je telefoon en verwerkt de betaling.

Daarvan, heeft android ook een wallet?

Ja, Android heeft een portemonnee. Hij wordt echter niet zo veel gebruikt als de wallets voor andere platforms, zoals iOS. De belangrijkste reden hiervoor is dat Android een meer open platform is, wat betekent dat er meer opties zijn voor de ontwikkeling van portemonnees. Dit kan zowel een goede als een slechte zaak zijn, want het kan leiden tot meer innovatie, maar ook tot meer fragmentatie.

Door Rene Denofrio

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt NFC betaling Samsung? :: Hoe smartphone synchroniseren?
Handige links