Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Sms En Imessage?

Wat is het verschil tussen sms en iMessage?

Met iMessage kunnen mensen via internet berichten en beelden naar elkaar sturen. Daaraan zijn dus geen sms-kosten verbonden. Maar als een Apple-gebruiker een iMessage naar een Android-bezitter stuurt, ontvangt diegene het bericht wel als sms.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Dus, hoe sms je naar een nummer?

Sms'en verzenden en ontvangen in Berichten
  1. Open de Berichten-app .
  2. Tik op Opstellen .
  3. In het vak 'Aan' voer je de namen, telefoonnummers of e-mailadressen in van de personen aan wie je een sms wilt sturen. Je kunt ook kiezen uit je topcontacten of uit je hele lijst met contacten.
Hoe moet je smsen met iPhone?
Een bericht versturen
  1. Open Berichten.
  2. Tik op de knop 'Nieuw' om aan een nieuw bericht te beginnen. Of ga naar een bestaand gesprek.
  3. Typ uw bericht en tik dan op de knop 'Stuur' .

Waarom kan ik niet sms en met mijn iPhone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet kunt sms'en met uw iPhone. Eén mogelijkheid is dat je geen sms-abonnement hebt bij je provider. Een andere mogelijkheid is dat uw iPhone niet correct is geconfigureerd voor het verzenden en ontvangen van tekstberichten. Tot slot kan er een probleem zijn met de iPhone zelf. En nog een vraag, hoe schrijf je sms bericht? Er is niet één antwoord op deze vraag, want mensen hebben verschillende voorkeuren voor het schrijven van tekstberichten. Sommige mensen gebruiken liever afkortingen en emoticons, terwijl anderen liever volledige woorden en zinnen schrijven. Sommige mensen geven ook de voorkeur aan correcte grammatica en interpunctie, terwijl anderen zich niet zo druk maken over die details. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen hoe hij zijn tekstberichten wil schrijven.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Hoe weet je of je iMessage kan sturen?

Een bericht met effecten verzenden
  1. Open Berichten en tik op de knop 'Nieuw' om een nieuw bericht te starten. Of ga naar een bestaand gesprek.
  2. Voer uw bericht in of voeg een foto toe en houd vervolgens de knop 'Stuur' ingedrukt.
  3. Tik op de grijze stip.
  4. Tik op de knop 'Stuur' .
Is iMessage gratis naar het buitenland?
Sinds enige tijd is het gebruik van data in de hele EU gelijk als in het eigen land, dus zou er geen beperking meer hoeven te zijn om roaming in de EU aan te zetten, de kosten zijn gelijk aan het gebruik in België.

Dienovereenkomstig, hoe kun je zien of een sms gelezen is?

Je kan dus niet zien of een sms-bericht daadwerkelijk gelezen is. De ontvangstmelding geldt per bericht, dus je zult altijd per SMS-bericht moeten instellen dat je de melding wilt krijgen.
...
Afhankelijk van de provider gebruik je de volgende codes:
  • *0# (onder andere KPN)
  • !
  • *N#
Vervolgens, hoe sms sturen zonder nummerherkenning? Er zijn een paar manieren om dit te doen. Eén manier is om een sms-dienst te gebruiken waarvoor geen nummerherkenning nodig is, zoals Google Voice. Een andere manier is om een sms-app te gebruiken waarmee je tekstberichten kunt versturen zonder je nummer weer te geven, zoals WhatsApp.

Hoe kan ik een gratis sms sturen?

Er zijn een paar manieren om gratis tekstberichten te versturen. Eén manier is het gebruik van een gratis online dienst zoals TextForFree.net. Een andere manier is het gebruik van een gratis sms-app zoals TextPlus of WhatsApp. Ten slotte bieden sommige mobiele providers gratis sms-diensten aan, zoals Text2Go van T-Mobile.

Door Goulder Esmiol

Vergelijkbare artikelen

Waar worden kopieën opgeslagen? :: Waarom opent download niet?
Handige links