Huis > H > Hoe Kun Je Apps Onzichtbaar Maken?

Hoe kun je apps onzichtbaar maken?

Ga naar de Instellingen van je toestel. Zoek naar Display en tik hierop. Kies nu Startscherm. Veeg het scherm omhoog en tik op Apps verbergen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Vervolgens, waar vind ik hidden space?

De snelste mogelijkheid om verborgen bestanden te tonen is via de sneltoets CTRL + H. Je kan gewoon ergens rechtsklikken in een map en op de optie Show hidden files onderaan klikken.
Vervolgens, hoe kom ik in instellingen?
Via 'Snelle instellingen' kun je de instellingen bekijken en wijzigen vanaf elk scherm op je telefoon. Je kunt de instellingen die je vaak wijzigt, toevoegen aan of verplaatsen naar 'Snelle instellingen'.

Hoe app op startscherm zetten Samsung?

1. Open de app-lade door omhoog te vegen vanaf de onderkant van het startscherm.
2. Zoek de app die u wilt toevoegen aan het startscherm en blijf erop tikken.
3. Sleep de app naar het startscherm en laat hem los. De app wordt toegevoegd aan het startscherm. Hoe zet ik een verborgen app terug? Er zijn een paar manieren om een verborgen app te herstellen. Eén manier is om naar de App Store te gaan en te zoeken naar de app. Als deze niet meer beschikbaar is, is er misschien een manier om contact op te nemen met de ontwikkelaar en een verzoek tot herstel in te dienen. Een andere manier is om een programma voor gegevensherstel te gebruiken om uw apparaat te scannen op verborgen app-gegevens.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Hoe krijg je een app terug op je beginscherm?

Android
  1. Ga met de Internet browser naar de webapplicatie.
  2. Tik de menuknop rechtsbovenin aan voor het menu en tik in het menu op de + rechtsboven.
  3. Vervolgens verschijnt het menu 'Toevoeg. aan'.
  4. Tik op het startscherm en de website wordt toegevoegd aan je startscherm.
Kan gedownloade app niet vinden?
Als je je app nog steeds niet kunt vinden, neem je contact op met ons supportteam. Net als wanneer je zoekt op Google, houden zoekopdrachten op Google Play rekening met meerdere factoren zoals app-titels, namen van ontwikkelaars en app-beschrijvingen.

Hoe kan je apps verbergen Huawei?

Als je een moderne telefoon of tablet van Samsung, OnePlus, Huawei of LG gebruikt, dan kun je gemakkelijk apps verbergen door je instellingen aan te passen. Als je een telefoon of tablet van een ander merk hebt, dan moet je wellicht externe software als Nova Launcher gebruiken om je apps te kunnen verbergen.
Trouwens, waar vind je app instellingen? App-instellingen zijn meestal te vinden in de app Instellingen op uw apparaat. Sommige apps kunnen echter hun eigen instellingen binnen de app hebben. Om de app-instellingen te openen, opent u de app Instellingen en tikt u op de app die u wilt wijzigen.

Je kunt ook vragen waar instellingen?

Er is niet één antwoord op deze vraag, want het hangt af van de specifieke instelling in kwestie. Enkele manieren om erachter te komen waar instellingen zich bevinden, zijn het zoeken in online gidsen of databanken, rechtstreeks contact opnemen met de instelling, of het gebruik van GPS om de locatie te vinden.

Door Monte Herreramartinez

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn Samsung deblokkeren? :: Hoe moet je foto's op je SD kaart zetten?
Handige links