Huis > H > Hoeveel Opslag Heeft Youtube?

Hoeveel opslag heeft YouTube?

De schatting is dat er op Youtube 357 Petabyte aan videobestanden staat. Dat is 357 duizend Terabyte en dat is weer gelijk aan 357 miljoen Gigabyte. Stel ze gebruiken harde schijven waar 4 Terabyte op kan, dan zouden ze ongeveer 90.000 harde schijven moeten hebben.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Hoe maak ik mijn eigen YouTube kanaal?

Een persoonlijk kanaal maken
  1. Log in bij YouTube op een computer of op de mobiele site.
  2. Klik op je profielfoto. Een kanaal maken.
  3. Je wordt gevraagd een kanaal te maken.
  4. Controleer de gegevens (met de naam en foto van je Google-account) en bevestig dat je het kanaal wilt maken.
En nog een vraag, hoe lang duurt hd verwerken youtube?
De verwerking van de hoge resoluties voor een 4K-video met een framesnelheid van 30 fps en een duur van 60 minuten kan tot 4 uur in beslag nemen. Voor een 4K-video met een framesnelheid van 60 fps is nog meer tijd nodig.

Hoe sla je een YouTube filmpje op iPhone?

Er zijn een paar verschillende manieren om een YouTube-video op je iPhone op te slaan. Eén manier is om de YouTube app zelf te gebruiken. Als je de YouTube-app op je iPhone hebt geïnstalleerd, kun je die gebruiken om video's op te slaan om ze offline te bekijken. Om dit te doen, open je de YouTube-app en zoek je de video die je wilt opslaan. Als je de video hebt gevonden, tik je op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de video. Er verschijnt een menu en van daaruit kun je op "Toevoegen aan Offline" tikken. De video wordt dan opgeslagen in je "Offline Video's" sectie in de YouTube app.
Een andere manier om een YouTube-video op je iPhone op te slaan is door Safari te gebruiken. Als je de YouTube app niet geïnstalleerd hebt, kun je nog steeds YouTube video's opslaan door de Safari webbrowser te gebruiken. Open hiervoor Safari en ga naar YouTube.com. Zoek de video die u wilt opslaan en tik op de knop Delen. Er verschijnt een menu en van daaruit kun je op "Video opslaan" tikken. De video wordt dan opgeslagen in je camerarol. Waarom kan ik niet meer downloaden van YouTube? Er zijn een paar redenen waarom u misschien niet meer kunt downloaden van YouTube. Eén mogelijkheid is dat je internetverbinding niet sterk genoeg is om het downloaden van video's te ondersteunen. Een andere mogelijkheid is dat YouTube het downloaden voor sommige gebruikers heeft geblokkeerd om schending van het auteursrecht te voorkomen. Ten slotte is het ook mogelijk dat de video die je probeert te downloaden niet langer beschikbaar is op YouTube.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Je kunt ook vragen wat is de beste gratis youtube downloader?

De beste gratis YouTube-downloader is verreweg 4K Video Downloader. Dit gratis programma brengt het schaamrood op de wangen van veel betalende versies omdat het geen advertenties heeft, de optie geeft om video's op te slaan in het formaat van jouw keuze en geen watermerk plaatst op jouw gedownloade clips.
Trouwens, hoe kan ik filmpjes downloaden van internet?
Bezoek Youtube op www.youtube.com en zoek een filmpje dat je wil downloaden. Kopieer de URL van het filmpje en ga naar en.savefrom.net. Plak het daar in dat balkje en klik op 'Download'.
...
Online filmpjes downloaden
  1. www.savevid.com.
  2. www.keepvid.com.
  3. www.downloadyoutubevideos.com.

Hoe download je een YouTube video van iemand anders?

Hoe kan je een video downloaden?
  1. Open de Foto's-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Selecteer de video die je wilt uploaden.
  3. Tik op Delen.
  4. Tik op Opslaan in Drive.
  5. Tik op Opslaan.
Daarvan, wat is het verschil tussen prive en verborgen op youtube? Privé en verborgen zijn twee verschillende privacy-instellingen op YouTube. Privé betekent dat alleen mensen die zijn uitgenodigd de video kunnen bekijken. Verborgen betekent dat de video niet verschijnt in zoekresultaten, en dat alleen mensen die de link hebben hem kunnen bekijken.

Trouwens, wat zijn prive videos op youtube?

Privé-video's op YouTube zijn alleen toegankelijk voor de persoon die de video heeft geüpload. Iedereen die toegang probeert te krijgen tot de video wordt gevraagd om in te loggen op zijn of haar YouTube-account. Zodra de eigenaar van de video zich aanmeldt, kan hij de video bekijken.

Door Wiebmer Emmett

Vergelijkbare artikelen

Hoe spreek je de Franse r uit? :: Hoe synchroniseren met Google Drive?
Handige links