Huis > H > Hoe Taal Veranderen Adobe?

Hoe taal veranderen Adobe?

De taalinstellingen van Adobe Creative Cloud-apps wijzigen
  1. Open de Creative Cloud desktop-app.
  2. Selecteer het pictogram Account rechtsboven en selecteer vervolgens Voorkeuren.
  3. Selecteer Apps in de zijbalk.
  4. Selecteer een taal in de lijst Standaardtaal voor installatie.
  5. Selecteer Klaar om de wijzigingen toe te passen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe naam administrator veranderen?

Naam beheerder wijzigenType Computerbeheer in het zoekvak op de taakbalk en selecteer het in de lijst met resultaten. Selecteer de pijl naast Lokale gebruikers en groepen om deze sectie uit te breiden.

Dienovereenkomstig, hoe verander je de taal in photoshop?

Je doet dit dus het beste al direct nadat je Creative Cloud voor het eerst geïnstalleerd hebt. Ga nu naar de instellingen van Photoshop. Dat kan via Edit -> Preferences -> Interface, of via de sneltoets CRTL + K waarna je nog even op 'Interface' moet klikken. Nu kun je bij 'UI Language' ook 'Dutch' kiezen.
Hoe zet je Indesign in het Nederlands?
Wel, dezelfde methode als eerder beschreven werkt nog steeds: ga naar wat nu ACC heet, de applicatie in je menubalk (Mac) of Tray (Windows). Kies daar Voorkeuren, dan Apps en stel de gewenste taal in. Wacht even en je ziet dat in ACC nu de status van je programma's is veranderd in installeren. Download ze opnieuw.

Hoe laat je een pdf voorlezen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een pdf te laten voorlezen. Eén manier is om de ingebouwde tekst-naar-spraak functie in Adobe Reader te gebruiken. Open hiervoor de pdf in Adobe Reader en ga naar Beeld > Voorlezen. Selecteer vervolgens het gedeelte van de tekst dat u wilt laten voorlezen en klik op de knop Geselecteerde tekst voorlezen.
Een andere manier om een pdf te laten voorlezen is het gebruik van een schermleesprogramma zoals JAWS of NVDA. Open hiervoor de pdf in Adobe Reader en ga naar Beeld > Voorlezen. Selecteer dan het gedeelte van de tekst dat u wilt laten voorlezen en druk op Enter. Hoe zet je je Minecraft in een andere taal? Als je de taal van je Minecraft-game wilt veranderen, kun je dat doen door deze stappen te volgen:
1. Open de Minecraft launcher.
2. Klik op de knop "Profiel bewerken".
3. Selecteer de optie "Taal" in de lijst met opties aan de linkerkant.
4. Kies de taal waarin je Minecraft wilt spelen uit het uitklapmenu.
5. Sla uw wijzigingen op en start Minecraft.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je de achtergrond van een app veranderen?

Als u de foto-achtergrond op uw mobiele apparaat wilt wijzigen, opent u een browser en gaat u naar de website Remove.bg. Tik op Upload image en zoek de foto die u wilt wijzigen. U kunt een achtergrondkleur of foto kiezen.

Wat is afloop InDesign?

Afloop (Bleed)

Het afloopgebied is een ruimte buiten je pagina, die normaliter 3 millimeter groot is. In InDesign wordt het afloopgebied omlijnt met een rode lijn. Als je staande A4 pagina 297mm hoog is en 210mm breed, dan is je uiteindelijke PDF mét afloop 303mm hoog en 216mm breed.
Hoe krijg je snijtekens in InDesign?
Snijtekens & snijlijnen in InDesign, Illustrator en Photoshop. Voordat je jouw bestand exporteert als drukklare PDF, kun je snijtekens & snijlijnen in InDesign, Illustrator en Photoshop aanbrengen. Dit doe je in InDesign via 'Tekens en Aflooptekens'. In de Engelse versie heet dit 'Marks en Bleeds'.

Hoe laat je een document voorlezen?

Luisteren met Hardop voorlezen
  1. Selecteer Hardop voorlezen op het tabblad Controleren.
  2. Als u Hardop voorlezen wilt afspelen, selecteert u Afspelen in de besturingselementen.
  3. Als u Hardop voorlezen wilt onderbreken, selecteert u Onderbreken.
Hoe laat je een tekst voorlezen? Er zijn een paar manieren om tekst te laten voorlezen. Eén manier is om de ingebouwde tekst-naar-spraak functie van uw computer te gebruiken. Om dit op een Windows-computer te doen, opent u het Configuratiescherm en selecteert u "Spraak". Selecteer vervolgens het tabblad "Tekst-naar-spraak" en klik op "Tekst-naar-spraak inschakelen". Zodra u tekst-naar-spraak hebt ingeschakeld, kunt u tekst selecteren en op de knop "Afspelen" drukken om deze voor te laten lezen.
Een andere manier om tekst voor te laten lezen is een tekst-naar-spraak website of app te gebruiken. Daarvan zijn er een aantal beschikbaar, zoals NaturalReader en ReadAloud. Om een van deze te gebruiken, plak of typ je gewoon de tekst die je wilt laten voorlezen in de app of website en druk je op de "play"-knop. De tekst wordt dan voorgelezen met behulp van synthetische spraak.

Daarvan, wat is talen container?

De talencontainer is een gegevensstructuur die een reeks programmeertalen bevat. Elke taal heeft zijn eigen container waarin de code voor die taal wordt opgeslagen. Met de talencontainer kun je wisselen tussen talen en de code voor die taal uitvoeren.

Door Pietrek Padol

Vergelijkbare artikelen

Hoe duur is Adobe? :: Waarom is mijn Google in een andere taal?
Handige links