Huis > H > Hoe Start Ik Office Opnieuw Op?

Hoe start ik Office opnieuw op?

Als een Office-toepassing zoals Word of Excel niet goed werkt, kan opnieuw starten helpen het probleem op te lossen.
...
Office herstellen via het Configuratiescherm
  1. Klik met de rechtermuisknop op de knop Start.
  2. Selecteer het Microsoft Office-product dat u wilt herstellen en selecteer Wijzigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Kan taal voor spraak niet instellen?

Ga naar Start en open Instellingen . Selecteer Tijd en taal > Taal. Selecteer de taal waaraan u spraak wilt toevoegen en selecteer vervolgens de knop Volgende. Selecteer de spraakopties die u voor de taal wilt gebruiken.
Dienovereenkomstig, hoe krijg ik whatsapp in het nederlands?
Als je een Android-telefoon gebruikt, heb je misschien de optie om de taal van WhatsApp in de app te wijzigen. Je kunt je taal kiezen op het eerste Welkom-scherm.
...
Of zo, als je WhatsApp al gebruikt:
  1. Open WhatsApp.
  2. Tik op Meer opties > Instellingen > Taal van de app.
  3. Selecteer je taal naar keuze.

Waarom doet Word geen spellingscontrole?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom Word geen spellingscontrole uitvoert. Eén reden kan zijn dat de gebruiker de spellingscontrole heeft uitgeschakeld. Om te controleren of dit het geval is, kan de gebruiker naar het menu "Bestand" gaan en "Opties" selecteren. Als het tabblad "Proeflezen" geselecteerd is, kan de gebruiker de optie "Spelling controleren tijdens het typen" aanvinken om er zeker van te zijn dat deze ingeschakeld is.
Een andere reden waarom Word geen spellingcontrole uitvoert, is omdat het document is ingesteld in een taal die geen spellingcontrole heeft. Om dit te controleren kan de gebruiker naar het tabblad "Controle" gaan en "Taal" selecteren. Als de optie "Spelling of grammatica niet controleren" is geselecteerd, dan is dat de reden waarom Word geen spellingscontrole uitvoert. De gebruiker kan die optie gewoon deselecteren om de spellingscontrole in te schakelen. Wat betekent spellingscontrole? De spellingscontrole in tekstverwerkers controleert de spelling van woorden in een document aan de hand van een woordenboek en markeert woorden die niet worden herkend.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

Mensen vragen ook: hoe spellingscontrole aanzetten in outlook?

Klik op Bestand > Opties > E-mail. Schakel onder Berichten opstellen het selectievakje Altijd spelling controleren voor verzenden in.
Waar vind ik AutoCorrectie?
Autocorrectie uitzetten op Android-toestel
  1. Zorg dat het toetsenbord voor staat en begin met typen.
  2. Tik bovenaan het toetsenbord op het pictogram van een tandwiel.
  3. Tik onder 'Slim typen' op Automatisch vervangen.
  4. Tik op het blauwe schuifje achter de ingestelde taal.

Hoe vervang je woorden in Word?

Als u met veel tekst werkt en een woord of woordgroep moet zoeken en vervangen, gebruikt u Zoeken en vervangen in uw Office-app. Selecteer Vervangen of druk op Ctrl + H. Opmerking: Die procedure is in alle Office-apps hetzelfde, maar dit voorbeeld heeft betrekking op Word.
Waarom staat mijn Word in het Engels? Er zijn een paar redenen waarom uw Word-document in het Engels kan zijn. Controleer eerst of u de juiste taalinstellingen gebruikt in Word. Ga hiervoor naar Bestand > Opties > Taal. In de sectie "Talen voor bewerken kiezen" zou Engels als standaardtaal geselecteerd moeten zijn.
Als Engels al als standaardtaal is geselecteerd, kan het zijn dat het besturingssysteem van uw computer op een andere taal is ingesteld. Om dit te veranderen, gaat u naar het Configuratiescherm van uw computer en zoekt u naar de instellingen voor "Regio en taal". Hier kunt u Engels als standaardtaal selecteren.
Tot slot is het ook mogelijk dat het document zelf op een andere taal is ingesteld. Om dit te controleren gaat u in Word naar het tabblad Beoordeling en klikt u op de knop "Taal". Als het document op een andere taal is ingesteld, kunt u dit wijzigen door Engels te selecteren in het uitklapmenu.

En nog een vraag, hoe verander je taal op je telefoon?

Om de taal op uw telefoon te wijzigen, moet u naar het instellingenmenu gaan. Zodra u in het instellingenmenu bent, moet u de optie "taal" of "locale" vinden. Zodra u de taaloptie hebt gevonden, kunt u de gewenste taal selecteren uit de lijst met opties.

Door Wickner Wintersmith

Vergelijkbare artikelen

Hoe vertalen Instagram? :: Hoe verander je de taal van een app?
Handige links