Huis > H > Hoe Verander Je De Afmetingen Van Een Video?

Hoe verander je de afmetingen van een video?

Het formaat van een afbeelding of video wijzigen via het deelvenster Eigenschappen:
  1. Klik op het gereedschap Selectie in de werkbalk aan de linkerkant.
  2. Selecteer de afbeelding of video waarvan u het formaat wilt aanpassen.
  3. Wijzig de waarden voor breedte en hoogte in het deelvenster Eigenschappen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Men kan zich ook afvragen: hoeveel is 16:9 in pixels?

Voor de standaard beeldverhouding van 16:9 codeer je je video in de volgende resoluties: 2160p: 3840 x 2160. 1440p: 2560 x 1440. 1080p: 1920 x 1080.
Trouwens, hoe verander je het formaat in premiere pro?
Klik in het Welkomstscherm op Video-editor en klik vervolgens op Nieuw project. (Of kies Bestand > Nieuw > Project.) Klik op Instellingen wijzigen in het dialoogvenster Nieuw project. Selecteer de voorinstelling die overeenkomt met de indeling en de standaard van het beeldmateriaal dat u wilt bewerken.

Hoe kan je een video knippen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een video te knippen. Je kunt een videobewerkingsprogramma gebruiken zoals Adobe Premiere Pro of Final Cut Pro, of je kunt een video-knipwebsite gebruiken zoals CutMyVideo.com.
Als je een videobewerkingsprogramma gebruikt, moet je eerst je video in het programma importeren. Zodra je video is geïmporteerd, kun je hem zien op de tijdlijn. Om je video te knippen, plaats je je cursor op het punt waar je wilt knippen en druk je op de knop "knippen". Je video wordt op dat punt in twee stukken geknipt.
Als je een website voor het knippen van video's gebruikt, is het proces vergelijkbaar. U moet uw video uploaden naar de website en dan het punt selecteren waar u wilt knippen. De website maakt dan twee aparte videobestanden voor u aan. Bovendien, hoe maak je een mp4 kleiner? Er zijn een paar manieren om een MP4 kleiner te maken. Eén manier is om de bitrate te veranderen. De bitrate is de hoeveelheid gegevens die wordt gecodeerd per seconde video. Een lagere bitrate resulteert in een kleinere bestandsgrootte. Een andere manier om een MP4 kleiner te maken is de resolutie te wijzigen. De resolutie is het aantal pixels waaruit de breedte en de hoogte van de video bestaan. Een lagere resolutie leidt ook tot een kleinere bestandsgrootte.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Vervolgens, hoe video comprimeren voor whatsapp?

Hier vind je een stapsgewijze beschrijving over hoe je video's voor WhatsApp comprimeert.
  1. Ga naar Clipchamp.com. Open je browser en ga naar clipchamp.com.
  2. Selecteer het bestand dat je wilt comprimeren.
  3. Kies je compressie-instellingen.
  4. Bewerk de look van je video.
  5. Publiceer je video.
Mensen vragen ook: welk formaat is 9 16?
Met beeldformaat 9:16 wordt een verticale video bedoeld, waarbij 9 centimeters in de breedte in verhouding gelijk staan aan 16 hoogtecentimeters. 18:32 en 36:64 zijn ook volgens het 9:16 formaat.

Hoeveel is 16:9 in cm?

16:9 of uitgesproken16 bij 9 is een beeldformaat dat erg vaak gehanteerd wordt en onder meer als standaard geldt voor televisies en de YouTube videospeler. Met 16:9 wordt bedoeld dat tegenover 16 cm horizontaal, 9 cm verticaal staat.
Hoeveel inch is 16:9? Er zijn 36 inches in 16:9.

Kan je een video bijsnijden?

Ja, u kunt een video bijsnijden. Daarvoor moet u de video openen in een videobewerkingsprogramma en vervolgens het bijsnijdgereedschap van het programma gebruiken om het gedeelte van de video te selecteren dat u wilt behouden. Zodra u uw selectie hebt gemaakt, kunt u de bijgesneden video exporteren naar een nieuw bestand.

Door Bortman Cornelison

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien welke Android versie je hebt? :: Hoe verander je van tabblad?
Handige links