Huis > H > Hoe Ontgrendel Je Een Sd-Kaart?

Hoe ontgrendel je een SD-kaart?

Er is een Lock -schakelaar op de linkerkant van de SD-kaart.
...
Als de LOCK-schakelaar niet op slot:
  1. Schuif de schakelaar omhoog en omlaag. Herhaal dit 3 keer.
  2. Laat het verblijf op de sluis positie voor 30 seconden.
  3. Schuif de schakelaar op de kaart te ontgrendelen.
  4. Probeer om bestanden in het apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Wat doet een SD-kaart?

SD-kaarten. SD staat voor Secure Digital. (Micro)SD-kaarten worden gebruikt voor het opslaan van foto's en filmpjes op onder meer je smartphone of camera.
Kan niet naar SD kaart schrijven Samsung alleen lezen?
In sommige gevallen kan de SD kaart onleesbaar worden door uw Android apparaat.
...
Het werkt op de volgende manier:
  • Tik op de app Instellingen.
  • Veeg wat naar beneden en tik onder 'Apparaat' op Apps.
  • Tik op de app die u wilt overzetten.
  • Tik op Opslagruimte.
  • Tik onder 'Gebruikte opslag' op Wijzigen.
  • Tik op SD-kaart.

Dus, hoe verwijder ik de schrijfbeveiliging van een micro sd kaart?

Het eerste wat u moet doen is vaststellen welk type schrijfbeveiliging uw micro SD-kaart heeft. Er zijn twee soorten schrijfbeveiliging: hardwarematig en softwarematig.
Als uw micro SD-kaart hardware-gebaseerde schrijfbeveiliging heeft, dan is de enige manier om deze te verwijderen het fysiek verwijderen van de schrijfbeveiligingsschakelaar aan de zijkant van de kaart.
Als uw micro SD kaart software-gebaseerde schrijfbeveiliging heeft, dan kunt u proberen deze te verwijderen door de kaart te formatteren. Om een micro SD kaart te formatteren, kunt u een Windows of een Mac computer gebruiken. Plaats eerst de micro SD-kaart in de SD-kaartsleuf van de computer. Open vervolgens het "Schijfhulpprogramma" op uw computer. In het "Schijfhulpprogramma" selecteert u de micro SD-kaart in de lijst met stations en klikt u vervolgens op het tabblad "Wissen". Vanaf het tabblad "Wissen" kunt u kiezen om de micro SD kaart te formatteren als een FAT32 of een exFAT bestandssysteem. Zodra u het bestandssysteem heeft gekozen, klikt u op de "Erase" knop om de micro SD kaart te formatteren. Hoe kan je een schrijfbeveiliging verwijderen? Aangenomen dat u een USB-station bedoelt, kunt u de schrijfbeveiliging verwijderen door de eigenschappen van het station te openen, naar het tabblad beveiliging te gaan en vervolgens het vakje "Schrijfbeveiliging inschakelen" uit te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang gaat een grafische kaart mee?

Een gloednieuwe grafische kaart gaat gemiddeld 5 jaar mee als u hem goed onderhoudt. Als u games gaat spelen die meer geavanceerde graphics vereisen, hoeft u de kaart misschien niet te vervangen. Controleer de specificaties voordat u een grafische kaart gebruikt voor een nieuw spel.

Wat betekent kaart niet geformatteerd?

Wanneer een geheugenkaart een "niet geformatteerd" foutmelding vertoont, moet je eerst je gegevens ophalen, zeker als je belangrijke gegevens op het apparaat hebt opgeslagen. Vervolgens kan je je SD kaart formatteren om de foutmelding te verhelpen.
Dus, hoe kopieer ik mijn foto's van mijn telefoon naar mijn sd kaart?
Android foto's verplaatsen naar sd-kaart
  1. Stop de geheugenkaart in je smartphone;
  2. Open de standaard Camera-app op je Android-toestel;
  3. Nu verschijnt er een pop-up-melding. Deze vraagt of je de opslaglocatie voor je foto's wilt veranderen. Vervolgens kan je Android foto's naar je sd-kaart laten verplaatsen.

Dus, hoe moet je een sd-kaart formatteren?

Windows:
  1. Plaats de SD-kaart in het toestel.
  2. Druk op de Windows toets + E op het toetsenbord om de Verkenner te openen.
  3. Klik op Deze Computer (alleen voor Windows 10)
  4. Vind de Verwisselbare schijf4 die de SD-kaart weergeeft.
  5. Klik met de rechter muisknop op het Verwisselbare schijf icoon.
  6. Klik op Formatteren.
Kan foto's op SD-kaart niet vinden? Als u problemen hebt met het vinden van foto's die op een SD-kaart zijn opgeslagen, zijn er een paar mogelijke verklaringen. Controleer eerst of de SD-kaart goed in de kaartlezer is geplaatst. Zo ja, dan is het mogelijk dat de foto's zijn opgeslagen in een formaat dat uw computer niet herkent. In dat geval moet u een programma voor het bekijken of bewerken van foto's gebruiken dat het bestandsformaat kan lezen. Ten slotte is het ook mogelijk dat de foto's verborgen zijn op de SD-kaart. Om te controleren of er verborgen bestanden zijn, moet u de weergave van verborgen bestanden op uw computer inschakelen.

Hoeveel foto's op 256 GB?

Een geheugenkaart van 256 GB kan ongeveer 9.300 foto's bevatten. Dit aantal hangt af van de bestandsgrootte en het formaat van de foto's.

Door Bolan Wueste

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je simkaart overzetten? :: Welke YouTube MP3 Converter is veilig?
Handige links