Huis > H > Hoe Kan Je Meldingen Terug Zien?

Hoe kan je meldingen terug zien?

Zo kun je notificaties terughalen op Android

Scroll naar beneden tot je bij Instellingen bent. Houd je vinger op het Instellingen-icoontje en plaats de widget op je thuisscherm. Selecteer in het menu Meldingenlogboek. Tik op de nieuw toegevoegde knop om je verwijderde meldingen te bekijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Dienovereenkomstig, hoe zet je berichtencentrum uit?

Tik op Schermverg. of Vergrendelscherm. Tik op Meldingen. Tik op het schuifje achter Alle apps (Android 7.0) of Aan (Android 8.0 of hoger), zodat deze grijs wordt.
Hoe vind ik meldingen terug op mijn iPhone?
Meldingen in het berichtencentrum vinden
  1. Vanuit het toegangsscherm: Veeg omhoog vanaf het midden van het scherm.
  2. Vanuit andere schermen: Veeg omlaag vanaf het midden bovenaan. Vervolgens kun je omhoog scrollen om eventuele oudere meldingen te bekijken.

Wat is berichtenreeks op iPhone?

Berichtvolgorde is de volgorde waarin berichten op een iPhone worden weergegeven. In de Instellingen app, onder het kopje Berichten, is er een optie om de berichtvolgorde te veranderen van "Meest recent" naar "Meest recent bovenaan". Hierdoor wordt de volgorde van de berichten omgedraaid, zodat het meest recente bericht bovenaan het scherm wordt weergegeven in plaats van onderaan. Dus, waar staat notificaties op samsung? Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u meldingen op uw Samsung-apparaat kunt vinden. De eerste plek om te controleren is de meldingsschaduw, die u kunt openen door naar beneden te vegen vanaf de bovenkant van het scherm. Dit toont u alle meldingen die momenteel actief zijn op uw toestel.
Een andere plek om te controleren op meldingen is het Samsung Apps menu. Om dit te openen, veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm om de app-lade te openen. Tik vervolgens op de knop in de rechterbovenhoek die eruitziet als drie verticale stippen. Hiermee opent u het Samsung Apps menu, waar u een lijst vindt van alle apps die meldingen beschikbaar hebben.
Tot slot kunt u ook meldingen controleren in het menu Instellingen. Om dit te openen, veeg je naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm om de meldingsschaduw te openen en tik je vervolgens op de knop in de rechterbovenhoek die eruitziet als een tandwiel. Dit opent het menu Instellingen, waar u een sectie genaamd "Meldingen" kunt vinden. Hier ziet u een lijst met alle apps die meldingen hebben ingeschakeld, evenals opties om aan te passen hoe meldingen op uw apparaat worden weergegeven.

Gerelateerde artikelen

Is er een app dat je kan zien waar iemand is?

De Find My Friends app is voor iedereen met een Android telefoon. De app werkt hetzelfde als Life360.

Waar staat Berichtencentrum?

Ga na of je meldingen hebt ingeschakeld op je telefoon. Android Instellingen app > Apps (sommige gebruikers moeten dan nog naar Apps beheren gaan) > Signal > ga na of 'Toon meldingen' is ingeschakeld. > Meldingen > Schakel berichtmeldingen in.
Hoe zet je de meldingen van opdrachten uit?
Android 8.0 en lager:
  1. Ga naar de Instellingen van je telefoon.
  2. Tik nu op Algemeen beheer.
  3. Zoek nu op Marketinginformatie en tik hierop.
  4. Onderaan in het nieuwe venster haal het vinkje weg bij "ik ga akkoord met ontvangen van marketinginformatie".
  5. Tik nu op OK.

Hoe zet je je meldingen uit?

Zo schakel je pushnotificaties uit op Android

Je kan pushnotificaties bij Android uitzetten door naar Settings > Notifications te gaan.
Hoe kom ik van Google meldingen af? Als u een Android-apparaat gebruikt, kunt u uw meldingen beheren in de Google Settings-app. Tik op "Apps" en zoek en tik vervolgens op "Google". Van daaruit kunt u meldingen voor afzonderlijke Google-apps uitschakelen of alle Google-meldingen tegelijk uitschakelen.
Als u een iPhone of iPad gebruikt, kunt u uw Google-meldingen beheren in de app Instellingen. Tik op 'Meldingen' en zoek en tik vervolgens op 'Google'. Van daaruit kunt u meldingen voor afzonderlijke Google-apps uitschakelen of alle Google-meldingen tegelijk uitschakelen.

Mensen vragen ook: waar vind ik pushberichten?

Pushmeldingen zijn berichten die van een app naar een apparaat worden gestuurd. Ze kunnen worden gebruikt om informatie naar een gebruiker te sturen, zelfs wanneer deze de app niet gebruikt. Een weer-app kan bijvoorbeeld een push-notificatie naar het apparaat van een gebruiker sturen om hem te informeren over een waarschuwing voor zwaar weer.
Om pushmeldingen op een Android-apparaat te vinden, opent u de app Instellingen en tikt u op de optie "Geluid en meldingen". Scroll naar beneden naar de sectie "Meldingen" en tik op de optie "App-meldingen". Dit toont een lijst met alle apps die pushmeldingen naar het toestel kunnen sturen.
Om pushmeldingen op een iOS-apparaat te vinden, open je de Instellingen-app en tik je op de optie "Meldingen". Dit toont een lijst van alle apps die pushberichten naar het apparaat kunnen sturen. Tik op een app om de instellingen voor pushberichten te zien.

Door Malkah

Vergelijkbare artikelen

Is upgrade naar Windows 11 gratis? :: Hoe kan ik een ZIP file maken?
Handige links