Huis > H > Hoe Kan Ik Betalen In Google Play Store?

Hoe kan ik betalen in Google Play Store?

Een betaalmethode toevoegen
  1. Open de Google Play-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen Betaalmethoden. Betaalmethode toevoegen.
  4. Kies de betaalmethode die je wilt toevoegen.
  5. Volg de instructies op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Kan niet betalen met Google Play?

Check in je account of je voldoende saldo hebt om de aankoop af te ronden. Er kunnen specifieke beperkingen voor je kaart gelden, waardoor de transactie geweigerd kan worden. Neem contact op met de instelling die je kaart heeft uitgegeven om na te gaan of zij weten waarom de transactie is geweigerd.
Dienovereenkomstig, hoe verwijder je een betaalmethode?
De betaalmethode verwijderen uit de instellingen van uw Android-apparaat
  1. Open Instellingen. op uw Android-apparaat.
  2. Tik op Google-services en -voorkeuren Instellingen voor Google-apps. Google Pay.
  3. Tik op de betaalmethode die u wilt verwijderen.
  4. Tik op Meer. Betaalmethode verwijderen.
  5. Volg de instructies op het scherm.

Hoe voeg je een betaalmethode toe aan je Google account?

Om een betaalmethode toe te voegen aan uw Google-account, moet u zich eerst aanmelden bij uw account. Zodra u bent aangemeld, moet u klikken op het gedeelte "Betalingen", dat u kunt vinden in het tabblad "Instellingen". Daar kunt u een nieuwe betaalmethode toevoegen door op de knop "Betaalmethode toevoegen" te klikken. Kan Google Play met iDeal? Nee, Google Play kan niet worden gebruikt met iDeal. iDeal is een betaalmethode die alleen in Nederland kan worden gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Je kunt ook vragen kan google pay met ideal?

Met Google Pay koppelen gebruikers gemakkelijk hun eigen betaalpas aan een Android-smartphone. Vervolgens kunnen ze, net zoals met iDEAL, contactloos betalen in winkels en webshops.
Dienovereenkomstig, wat moet je doen als google play het niet doet?
Verwijder Play Store-updates en installeer deze opnieuw

Zoek de Play Store-app op het startscherm of app-scherm van je apparaat. Tik op de Play Store-app en houd vast. Updates verwijderen. Als je wordt gevraagd of je de Play Store-app wilt terugzetten op de fabrieksversie, tik je op OK.

Dus, waarom kan ik niet betalen met mijn telefoon?

Controleer of de winkel mobiele betalingen accepteert. Neem contact op met uw bank om te controleren of uw kaart goed werkt.
...
Als u het vinkje niet op uw scherm ziet:
  • Probeer uw telefoon op een andere manier vast te houden.
  • Houd uw telefoon dichter bij de betaalautomaat.
En nog een vraag, wat moet je doen als je play store het niet doet? Er zijn een paar dingen die u kunt proberen als uw Google Play Store niet lijkt te werken. Probeer eerst uw apparaat opnieuw op te starten en vervolgens de Play Store opnieuw te openen. Als dat niet werkt, probeer dan de cache en gegevens van de Play Store-app te wissen. U kunt dit doen door naar de Instellingen-app van uw toestel te gaan, op "Apps" te tikken en vervolgens "Google Play Store" te selecteren. Tik op de knoppen "Cache wissen" en "Gegevens wissen" en probeer de app opnieuw te openen.
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen de Play Store-app te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Wees gewaarschuwd dat dit al je Play Store-gegevens verwijdert, dus je moet helemaal opnieuw beginnen. Ga hiervoor naar de app Instellingen van je toestel, tik op "Apps", selecteer "Google Play Store" en tik op de knop "Verwijderen". Zodra het is verwijderd, kunt u het opnieuw installeren door het te downloaden van de Google Play-website.

Je kunt ook vragen hoe verwijder je betaalgegevens op iphone?

Er zijn een paar manieren om betalingsgegevens op een iPhone te verwijderen. Eén manier is om naar de app Instellingen te gaan, op je Apple ID te tikken bovenaan het scherm, op "Betaling & verzending" te tikken en vervolgens op "Bewerken" te tikken naast de betalingsmethode die je wilt verwijderen. Een andere manier is om naar de App Store te gaan, op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek te tikken, op "Aankopen beheren" te tikken en vervolgens op de betalingsmethode die u wilt verwijderen en "Verwijderen" te selecteren.

Door Dionisio Kebort

Vergelijkbare artikelen

Hoe betaalmethode verwijderen uber Eats? :: Hoe krijg je gratis geld in Play Store?
Handige links