Huis > H > Hoe Doe Je Een Spel In Een Nintendo Switch?

Hoe doe je een spel in een Nintendo Switch?

Maak het gamecard-openingsklepje aan de bovenkant van de Nintendo Switch open. Duw voorzichtig op de gamecard in het systeem totdat je een klik hoort. Als je de gamecard loslaat, komt deze vanzelf omhoog. Haal de gamecard uit de gamecard-opening en sluit het klepje.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een Nintendo DS waard?

Een enkele kras op een scherm is waar de Nintendo DS bekend om staat.

Kan je switch spellen uitlenen?

Digitale Nintendo Switch-games delen

De boodschap van het bedrijf is namelijk dat je je eigen verzameling digitale spellen ook op de console van een vriend of vriendin kunt spelen. Wat je daarvoor nodig hebt is een Nintendo-account en een primaire console.
Hoe verwijder je een spel op de switch?
Volg deze stappen:
  1. Zorg ervoor dat je systeem over de nieuwste systeemversie beschikt.
  2. Ga naar het HOME-menu en selecteer SYSTEEMINSTELLINGEN.
  3. Scroll naar beneden en selecteer GEHEUGENBEHEER.
  4. Selecteer SOFTWARE aan de rechterkant en selecteer daarna de software die je wilt beheren of wissen.

Hoe taal veranderen Nintendo Switch?

Om de taal op je Nintendo Switch te veranderen, moet je het menu Instellingen openen. Druk hiervoor op de Home-knop van je Joy-Con controller, scroll vervolgens naar beneden naar het pictogram Systeeminstellingen en selecteer het.
Zodra je in het menu Systeeminstellingen bent, scroll je naar beneden naar de optie Taal en selecteer je deze. Hier kun je de taal kiezen waarin je de Nintendo Switch wilt weergeven.
Houd er rekening mee dat het wijzigen van de taal niet automatisch spellen of software zal vertalen die je al op je Nintendo Switch hebt gedownload. Dus als je een spel in een andere taal wilt spelen, moet je het opnieuw downloaden uit de Nintendo eShop. Dienovereenkomstig, wat heb je nodig bij een switch? Een switch is een apparaat waarmee verschillende computers of apparaten in een netwerk met elkaar kunnen communiceren. Met een switch kun je meerdere apparaten op één netwerk aansluiten en kunnen die apparaten met elkaar communiceren.

Gerelateerde artikelen

Wat kun je met een Nintendo DS?

De Nintendo DS is een draagbaar spelsysteem. Een nieuwe groep mensen maakte kennis met gaming dankzij de twee schermen en het aanraakscherm. In de loop der jaren zijn er verschillende modellen van de Nintendo DS uitgebracht.

Hoe werkt de Switch?

De Nintendo Switch is een hybride spelcomputer waarmee je zowel in huis als buiten de deur kunt gamen. De Switch is een tabletachtig apparaat die in een houder gestopt kan worden en zodoende aan een televisie kan worden aangesloten. Wanneer je dat doet, dan worden de beelden in 1080p (1080 bij 1920 pixels) uitgezonden.
Dus, kan je switch games delen?
Aankopen die gemaakt zijn met een Nintendo-account, kun je en spelen op ieder Nintendo Switch-systeem waaraan de account gekoppeld is. Je kunt je Nintendo-account koppelen aan gebruikersprofielen op meerdere systemen.

Kun je Nintendo Switch spellen kopieren?

Software verplaatsen tussen uw Switch en SD-kaart

Selecteer Gegevens verplaatsen tussen systeem / microSD-kaart. Kies welke games en apps je wilt verplaatsen en selecteer vervolgens OK om de overdracht te starten.
Daarvan, hoeveel accounts op switch? Er zijn 24 poorten op een schakelaar.

Hoe kan ik een spel verwijderen?

Een spel verwijderen is een eenvoudig proces. Open eerst de map Games. Deze bevindt zich meestal in het menu Start. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het spel dat u wilt verwijderen en selecteer Verwijderen. Er verschijnt een bevestigingsbericht; selecteer Ja om te bevestigen. Het spel wordt nu verwijderd.

Door Jerusalem Kerce

Vergelijkbare artikelen

Welk Android systeem heb ik? :: Hoe kom je aan spullen Animal Crossing?
Handige links