Huis > H > Hoe Verberg Je Een App Op Je Beginscherm?

Hoe verberg je een app op je beginscherm?

Apps verbergen in Android met ingebouwde instellingen (sommige modellen)
  1. Open de app-drawer.
  2. Tik op de drie puntjes rechtsboven.
  3. Open Home Screen Settings (Instellingen Startscherm) (of gewoon Settings (Instellingen)).
  4. Selecteer de optie Hide apps (Apps verbergen).
  5. Kies de app(s) die u wilt verbergen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verander je beginscherm iPhone?

U kunt de achtergrond van uw telefoon veranderen. U kunt een nieuwe achtergrond kiezen wanneer u de instellingen opent. U kunt een afbeelding kiezen. Kies een weergaveoptie als u de afbeelding wilt verplaatsen. Bepaal waar u de achtergrond wilt weergeven.

Dit in overweging nemend, waar staan verborgen apps iphone?

Verborgen apps zichtbaar maken op uw iPhone, iPad of iPod touch
  1. Open de App Store-app.
  2. Tik op de accountknop of op uw foto of initialen bovenaan het scherm.
  3. Tik op uw naam of Apple ID.
  4. Scrol omlaag en tik op 'Verborgen aankopen'.
  5. Zoek de gewenste app op en tik op 'Weergeven'.
Hoe haal ik een verborgen app terug?
Tik op Instellingen. " Scroll naar beneden en zoek de optie "Apps en meldingen". Tik er dan op. Selecteer daar de optie "Alle apps weergeven" om de lijst met geïnstalleerde applicaties weer te geven, inclusief de verborgen applicaties.

Kan je een app onzichtbaar maken?

Er is momenteel geen manier om een app onzichtbaar te maken, maar er zijn manieren om het te laten lijken alsof de app er niet is. Een manier om dit te doen is om een leeg startscherm te maken en vervolgens een lanceerpictogram voor de app toe te voegen aan het lege startscherm. De app zal er nog steeds zijn en kan worden gestart vanaf het startscherm, maar zal niet zichtbaar zijn in de app-lade. Vervolgens, waar vind ik mijn verborgen apps? Als u een iPhone, iPad of iPod touch gebruikt en u kunt een app die u hebt gedownload niet vinden, kunt u het volgende proberen:
1. Controleer de App Store. Open de App Store en zoek de app. Als u de app vindt, tikt u op Get om de app opnieuw te downloaden.
2. Controleer uw lijst met aankopen. Tik op Updates en vervolgens op Aangekocht. Als u Gezinsdeling gebruikt, tikt u op Mijn aankopen. Zoek de app die u wilt downloaden en tik op het downloadpictogram .
3. Controleer uw app-mappen. Als u veel apps hebt, staan sommige apps mogelijk in mappen. Om een app in een map te vinden, opent u de map en zoekt u de app. Mogelijk moet u naar rechts vegen om al uw mappen te zien.
4. Controleer op updates voor iOS of macOS. Als je een iPhone, iPad of iPod touch gebruikt, kun je je software bijwerken in Instellingen. Als je een Mac gebruikt, kun je je software bijwerken door naar de App Store te gaan.
5. Controleer of er updates voor uw apps zijn. Open de App Store en tik op Vandaag onderaan het scherm. Tik op uw profielpictogram en tik op Aangekocht. Als u Gezinsdeling gebruikt, tikt u op Mijn aankopen. Zoek de app die u wilt bijwerken en tik op Bijwerken.

Gerelateerde artikelen

Wat is beginscherm iPad?

De lay-out van het startscherm kan worden gewijzigd. U kunt apps op andere startschermpagina's plaatsen, uw startschermpagina's tijdelijk verbergen en aangeven waar nieuwe apps worden gedownload.

Mensen vragen ook: waar vind ik hidden space?

De snelste mogelijkheid om verborgen bestanden te tonen is via de sneltoets CTRL + H. Je kan gewoon ergens rechtsklikken in een map en op de optie Show hidden files onderaan klikken.
Kan gedownloade app niet vinden?
Als je je app nog steeds niet kunt vinden, neem je contact op met ons supportteam. Net als wanneer je zoekt op Google, houden zoekopdrachten op Google Play rekening met meerdere factoren zoals app-titels, namen van ontwikkelaars en app-beschrijvingen.

Kan een app niet vinden in de App Store?

Problemen met de Play Store oplossen

Als je de app niet kunt vinden in de lijst met alle apps: Controleer of je een ondersteund Android-apparaat of ondersteunde Chromebook gebruikt. Het is mogelijk dat je de app hebt verborgen en dat je de app weer moet inschakelen. Schakel je apparaat uit en weer in.
Kan app niet meer vinden op iPhone? Als u een app niet kunt vinden op uw iPhone, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Controleer eerst of de app verborgen is. Ga hiervoor naar de app Instellingen en tik op het paneel Meldingen. Als u een lijst met apps ziet met daarin de app die u zoekt, betekent dit dat de app verborgen is. Om hem te verbergen, tikt u op de app en zet u de schakelaar op Aan.
Als de app niet verborgen is, kunt u het apparaat opnieuw opstarten. Dit kan vaak kleine softwarefouten verhelpen die ervoor zorgen dat de app verdwijnt. Om je iPhone opnieuw op te starten, houd je gewoon de aan/uit-knop ingedrukt tot de schuif "Schuif naar uitschakelen" verschijnt. Zodra je apparaat is uitgeschakeld, druk je opnieuw op de aan/uit-knop om het weer in te schakelen.
Als geen van deze oplossingen werkt, is de volgende stap te controleren op updates. Open de App Store en tik op het tabblad Updates. Als er een update beschikbaar is voor de app die je zoekt, verschijnt die hier. Tik gewoon op de knop "Update" om hem te installeren.
Als u de app na al deze pogingen nog steeds niet kunt vinden, is het mogelijk dat hij van uw apparaat is verwijderd. Om te zien of dit het geval is, open je de App Store en zoek je naar de app. Als hij in de zoekresultaten verschijnt, kan hij nog steeds worden gedownload. Tik gewoon op de "Get" knop om het te installeren.

Waar zijn al mijn apps gebleven?

Als u een iPhone, iPad of iPod touch gebruikt en een app die u in de App Store hebt gekocht niet meer kunt vinden, is deze mogelijk verborgen in de App Store. Als u een app verbergt, verschijnt deze niet in uw aankoopgeschiedenis, is deze niet zichtbaar in de App Store en kunt u deze niet opnieuw downloaden. U kunt apps verbergen die u op uw iOS-apparaat hebt gekocht, maar niet hebt gedownload:
Open de App Store app.
Tik op de accountknop of uw foto bovenaan het scherm.
Tik op Aangekocht. Als u Gezinsdeling gebruikt, tikt u op Mijn aankopen.
Zoek de app die u wilt verbergen, veeg naar links en tik op Verbergen.
U kunt ook programma's op uw Mac verbergen:
Open de App Store.
Klik op het tabblad Aangekocht.
Klik op Apps.
Zoek het programma dat u wilt verbergen en klik op de X ernaast.
Als u macOS Catalina of nieuwer gebruikt, kunt u ook apps verbergen in de Finder:
Open de App Store.
Klik op het tabblad Aangekocht.
Klik op Apps.
Klik met de Control-knop op de app die u wilt verbergen en kies Verplaats naar prullenbak. Of selecteer de app en druk op Verwijderen.

Door Mada

Vergelijkbare artikelen

Hoe verberg je een album iPhone? :: Hoe zet je een app op je beginscherm iPhone?
Handige links