Huis > K > Kan Geen Verbinding Maken Met Time Machine?

Kan geen verbinding maken met Time Machine?

Herstart het apparaat en kijk of je probleem verholpen is. Heb je een externe schijf direct op je Mac aangesloten? Controleer dan de bekabeling. Controleer je netwerkverbinding en zorg ervoor dat je Time Machine schijf verbonden is met hetzelfde netwerk als je computer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan elke externe harde schijf op Mac?

Externe harde schijven voor Mac. Een externe harde schijf (HDD) voor een Apple Mac computer of laptop is geformatteerd in HFS+, FAT32 of exFAT. Daardoor kun je de externe harde schijf direct aansluiten op je Mac, zonder deze eerst te hoeven formatteren. Bovendien, hoe harde schijf veilig verwijderen mac? Mac

  1. Open een Finder-venster.
  2. Ga in de zijbalk naar Apparaten, zoek LaCie en klik op het pictogram uitwerpen rechts van de naam van de schijf.
  3. Zodra de schijf uit de zijbalk verdwijnt of het Finder-venster wordt gesloten, kunt u de kabel van de harde schijf loskoppelen van uw Mac.

Wat is de beste externe harde schijf voor Mac?

Er zijn veel externe harde schijven op de markt die compatibel zijn met Mac-computers. Enkele van de beste externe harde schijven voor Mac zijn de Western Digital My Passport, de Seagate Expansion en de LaCie Rugged. Deze externe harde schijven hebben verschillende kenmerken die ze ideaal maken voor gebruik met Mac-computers, zoals een hoge capaciteit, hoge overdrachtssnelheden en compatibiliteit met verschillende bestandsformaten. Hoe kan ik mijn backup vinden? Er zijn een paar manieren om uw back-up te vinden:
1. Als u iTunes gebruikt, kunt u naar Voorkeuren gaan, dan Apparaten, en uw apparaat zoeken. De back-ups staan daar vermeld met de datum en tijd van de back-up.
2. Als u iCloud gebruikt, kunt u naar Instellingen, dan iCloud, dan Opslag & Back-up gaan. Je back-ups worden daar vermeld met de datum en tijd van de back-up.
3. Als u Windows gebruikt, kunt u naar het Configuratiescherm gaan, dan Back-up en herstel. Uw back-ups worden daar weergegeven met de datum en tijd van de back-up.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Mensen vragen ook: waar slaat itunes backup op?

iTunes slaat de back-ups van mobiele apparaten altijd op in %AppData%\ Apple Computer\MobileSync, en dat kun je inderdaad niet wijzigen bij de instellingen van iTunes. Waar staan de bestanden van iTunes? Ga naar de map 'iTunes' (standaard in de map 'Muziek' op je pc) en sleep de map naar het iTunes-venster. De nummers worden nu weer in de bibliotheek weergegeven. Als het bestand 'iTunes Library' zich in deze map bevindt, zijn ook je oorspronkelijke afspeellijsten zichtbaar.

Hoe kun je zien of er een reservekopie is gemaakt?

Hiervoor heb je een laptop of vaste computer en de oplaadkabel nodig.

  1. Sluit je device aan op de computer.
  2. Wacht totdat het apparaat wordt herkend.
  3. Klik in het linker menu in iTunes op 'iPhone van…'
  4. Klik in het overzicht 'Reservekopieën' op 'Zet reservekopie terug'
  5. Selecteer de juiste reservekopie.
  6. Klik op 'Herstel'
Wat dit betreft, wat zit er allemaal in een reservekopie iphone? Een backup van een iPhone bevat alle gegevens die op het apparaat staan, inclusief contactpersonen, foto's, videos, muziek, berichten, notities, agenda-items, apps, instellingen en meer. Als je je iPhone wilt herstellen vanuit een backup, zet je de backup terug op het apparaat.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je geen reservekopie kan maken?

Als je geen backup kunt maken, moet je de volgende stappen ondernemen:
1. Probeer het opnieuw - soms kan een foutieve backup worden veroorzaakt door een tijdelijke storing of een ander probleem dat zich voordoet tijdens het backup-proces. Probeer het dus nog eens en kijk of het lukt.
2. Gebruik een andere backup-methode - als je een backup maakt naar een externe harde schijf of een andere externe opslaglocatie, probeer dan eens een cloud-based backup-service. Er zijn veel verschillende services beschikbaar, dus kies er een uit die het beste bij je past.
3. Neem contact op met een IT-professional - als je alle bovenstaande stappen hebt geprobeerd en er nog steeds geen backup kan worden gemaakt, kan er een meer ernstig probleem aan de hand zijn. In dat geval is het raadzaam om contact op te nemen met een IT-professional, zodat zij het probleem kunnen diagnosticeren en helpen oplossen.

Door Earlie

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen back-up maken? :: Hoe maak je een backup op een externe harde schijf?
Handige links