Huis > H > Hoe Versleep Je Een App?

Hoe versleep je een app?

De app op een verkeerde plek gezet? Sleep 'm naar een andere plek.
...
Kopieer ze vanaf daar naar het Startscherm.
  1. Veeg van beneden naar boven over het scherm.
  2. Het overzicht met apps opent.
  3. Versleep de app naar een fijne plek op het Startscherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe versleep je een afbeelding in Word?

Druk op een pijltoets als u een beeld iets wilt verplaatsen. Kies het eerste object om meerdere objecten tegelijk te verplaatsen. Selecteer de andere objecten door de toets ingedrukt te houden.

Bovendien, hoe kan ik een icoon verplaatsen?

Als je je vinger enige tijd op een icoontje op het scherm gedrukt houdt, voel je even een trilling. Je kunt daarna het icoon met je vinger over het scherm slepen (zolang je de vinger maar op het scherm houdt). Icoontjes die je niet langer wilt gebruiken, kun je naar de prullenbak slepen.
Dus, hoe kan ik mijn apps verplaatsen?
Apps en widgets verplaatsen

Tik op de app of widget die je wil verplaatsen en houdt deze vast. Na een seconde merk je dat de app of widget los komt en je kan hem nu verplaatsen op het scherm. Wil je hem verplaatsen naar een ander startscherm, sleep hem dan naar de zijrand.

Hoe apps ordenen iPhone?

Apps op de iPhone zijn georganiseerd per pictogram op het startscherm. Ze zijn meestal gerangschikt in een raster met 20 pictogrammen per pagina, en er kunnen meerdere pagina's zijn. Gebruikers kunnen apps verplaatsen en mappen maken om ze te organiseren zoals ze willen. Er is ook een zoekfunctie waarmee gebruikers apps kunnen vinden op naam of categorie. Wat dit betreft, hoe widgets verplaatsen? Er zijn een paar manieren om widgets te verplaatsen op je Android-toestel:
1. Tik en houd de widget die je wilt verplaatsen vast. Er verschijnt dan een mini-menu met een paar opties.
2. Sleep de widget naar de locatie waar je hem wilt hebben.
3. Tik op de widget en vervolgens op de optie "Verplaatsen". Dit geeft je een raster van potentiƫle locaties om de widget naartoe te verplaatsen.
4. Als u een widget volledig wilt verwijderen, tikt u op de widget en houdt u deze vast en sleept u deze vervolgens naar het pictogram "Verwijderen".

En nog een vraag, hoe app verplaatsen op smartphone?

Om een app op het startscherm te plaatsen, tik je eerst op apps (rechstonderin). Vervolgens houd je app ingedrukt en sleep je deze op je startscherm naar de plek waar je de app wilt hebben.
Hoe verplaats ik een app op mijn Samsung?
Alle apps die op je telefoon zijn geinstalleerd kun je vinden door op 'apps' te tikken, rechtsonderin het scherm. Om een app op het startscherm te plaatsen, tik je eerst op apps (rechstonderin). Vervolgens houd je app ingedrukt en sleep je deze op je startscherm naar de plek waar je de app wilt hebben.

Kan app niet verplaatsen?

Open je 'Instellingen' vanaf het startscherm of het app-overzicht. Scroll naar beneden en tik op 'Applicaties'. Tik op de app die je wilt verplaatsen. Tik op 'Opslag'.
Dus, hoe krijg ik een pictogram op het bureaublad? Om in Windows een bureaubladpictogram te maken, moet u een snelkoppeling maken. Hiervoor zoekt u het bestand, programma of document waarvoor u een snelkoppeling wilt maken. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Snelkoppeling maken". Er wordt een snelkoppeling gemaakt in dezelfde map als het oorspronkelijke bestand. U kunt deze snelkoppeling vervolgens verplaatsen naar het bureaublad.

Hoe krijg ik mijn apps weer terug?

Er zijn een paar verschillende manieren om je apps terug te krijgen nadat je ze hebt verwijderd. Als u per ongeluk een app hebt verwijderd, kunt u deze meestal opnieuw installeren vanuit uw app store. Als u een app permanent hebt verwijderd, kunt u deze misschien terugvinden in een back-up of ophalen bij uw app-ontwikkelaar.

Door Aziza Melencamp

Hoe groepeer ik apps op iPhone? :: Hoe verplaats je bestanden van C naar D schijf?
Handige links