Huis > H > Hoe Richt Je Je Ios 14 In?

Hoe richt je je iOS 14 in?

Dan volg je deze stappen voor het installeren van de update:
  1. Ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update.
  2. Je ziet nu de melding dat er een update beschikbaar is.
  3. Ga een half uurtje iets anders doen, bijvoorbeeld onze iOS 14 tips lezen.
  4. Hoera: de update staat op je toestel geïnstalleerd!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe richt ik mijn living in?

Je woonkamer groter laten lijken is afhankelijk van de kleuren die je gebruikt. Een kamer in lichte kleuren voelt ruimtelijker aan dan een kamer in het zwart. Je kunt gaan voor gebroken wit, lichtroze en andere natuurlijke tinten.

Waar vind ik iOS instellingen?

Als u wilt weten welke softwareversie op uw apparaat is geïnstalleerd, gaat u naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'.
Hoe krijg je app terug op beginscherm iPhone?
Een ingebouwde app herstellen die u hebt verwijderd
  1. Ga op uw iOS-apparaat naar de App Store.
  2. Zoek de app. Zorg ervoor dat u de exacte naam van de app gebruikt. Zoek de juiste naam van ingebouwde apps.
  3. Tik op om de app terug te zetten.
  4. Wacht tot de app is teruggezet en open deze in het beginscherm.

Hoe krijg je een app terug op je beginscherm?

Om een app terug op je startscherm te krijgen, moet je naar de app store gaan en de app opnieuw downloaden. Hoe maak je een widget iOS 14? Er zijn twee manieren om widgets te maken in iOS 14. De eerste is om het WidgetKit framework te gebruiken, dat beschikbaar is voor ontwikkelaars via het SwiftUI framework. De tweede is om het nieuwe UIViewRepresentable protocol te gebruiken, dat beschikbaar is in het UIKit framework.
Als je een widget wilt maken met behulp van het WidgetKit framework, moet je een WidgetProvider object maken. Dit object zal verantwoordelijk zijn voor het leveren van de inhoud van de widget en het beheren van zijn levenscyclus. Om het UIViewRepresentable protocol te gebruiken, moet je een UIViewRepresentable object maken. Dit object is verantwoordelijk voor het leveren van de inhoud van de widget en het beheren van de levenscyclus ervan.

Gerelateerde artikelen

Hoe richt je een database in?

Het bepalen van het doel van de database is een van de stappen in het ontwerpproces. Het is noodzakelijk om de benodigde gegevens te vinden en te ordenen. De gegevens worden opgesplitst in tabellen. Van de gegevens kunnen kolommen worden gemaakt. De primaire sleutels moeten worden gespecificeerd. Tabelrelaties moeten worden opgezet. Het ontwerp moet worden bijgewerkt. De regels moeten worden toegepast.

Welke telefoon kan iOS 14?

Welke apparaten ondersteunen iOS 14? – De iPhone 6s en nieuwer ondersteunen iOS 14. Oudere apparaten vallen helaas af.
Waar vind ik mijn instellingen?
Via 'Snelle instellingen' kun je de instellingen bekijken en wijzigen vanaf elk scherm op je telefoon. Je kunt de instellingen die je vaak wijzigt, toevoegen aan of verplaatsen naar 'Snelle instellingen'.

Waar is mijn app instellingen?

Tik op het pictogram Accounts in de linkerbovenhoek van de app (het huispictogram) en tik vervolgens op het tandwielpictogram in de linkerbenedenhoek van de app.
Wat dit betreft, waar vind ik instellingen op mijn ipad? Er is geen specifieke locatie voor alle instellingen op de iPad. Sommige instellingen staan in de Instellingen-app, andere in Control Center en weer andere in verschillende apps. Om een specifieke instelling te vinden, moet u er wellicht naar zoeken in de Instellingen-app of het aan Siri vragen.

Trouwens, hoe haal ik een verborgen app terug?

Er zijn een paar verschillende manieren om een verborgen app op uw apparaat terug te vinden. Eén manier is om naar de App Store te gaan en de app te zoeken. Een andere manier is om naar Instellingen > App Store te gaan en te zoeken naar de app in de sectie Verborgen. Ten slotte kunt u een bestandsverkenner gebruiken om de app te zoeken in de map /var/mobile/Applications/.

Door Eustazio

Kan je smsen met wifi? :: Hoe sla ik mijn foto's op SD-kaart Samsung?
Handige links