Huis > H > Hoe Update Verwijderen Android?

Hoe update verwijderen Android?

Stap 1: Schakel uw Android-telefoon in, ga naar Instellingen -> Apps en zoek de app waarvan u de nieuwste update wilt verwijderen, zoals Chrome. Stap 2: Tik op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op de optie Updates verwijderen. Stap 3: Selecteer OK als u hierom wordt gevraagd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Welke Samsung krijgt geen updates meer?

Samsung heeft zijn webpagina met de lijst van Android-smartphones die nog beveiligingsupdates ontvangen bijgewerkt. Het blijkt dat bijna de gehele Galaxy S8-serie uit de lijst is gehaald.
Je kunt ook vragen hoe verwijder je een update apple?
De update verwijderen en opnieuw downloaden

Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > '[Apparaat]-opslag'. Zoek de update in de lijst met apps. Tik op de update en daarna op 'Verwijder update'.

Hoe kan je een update stoppen?

Wanneer u uw software bijwerkt, installeert u nieuwe versies van de bestanden waaruit die software bestaat. Soms kunnen die nieuwe versies problemen veroorzaken. Als je problemen hebt met een nieuwe update, kun je ze misschien oplossen door terug te keren naar de oude versie van de software.
Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van de software. Als u bijvoorbeeld Windows 10 gebruikt, kunt u de functie "Deze pc opnieuw instellen" gebruiken om terug te gaan naar een vorige versie van Windows. Op een Mac kunt u de functie Time Machine gebruiken om uw systeem terug te zetten naar een eerdere datum.
Als je problemen hebt met een bepaald programma, kun je misschien online een oudere versie van dat programma vinden. Als u bijvoorbeeld problemen hebt met de nieuwe versie van Microsoft Word, kunt u proberen een oudere versie van Word te downloaden van de website van Microsoft.
Sommige programma's geven u niet de mogelijkheid om terug te gaan naar een oudere versie. In dat geval moet u misschien het programma verwijderen en de oude versie opnieuw installeren. Hoe verwijder ik updates van Google? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces voor het verwijderen van updates van Google varieert afhankelijk van het type update dat moet worden verwijderd. Over het algemeen kunnen updates echter van Google worden verwijderd door naar het instellingenmenu te gaan voor de specifieke app of service die de update heeft ontvangen, en vervolgens de optie te selecteren om de update te verwijderen of terug te draaien.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Dienovereenkomstig, kun je updates verwijderen?

Een geïnstalleerde Windows-update verwijderen

Selecteer de knop Start en selecteer Instellingen> Beveiligingsupdate &> Windows Update> Uw updategeschiedenis weergeven>Updates verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op de update die u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen.
En nog een vraag, hoe kan ik mijn android versie updaten?
De nieuwste beschikbare Android-updates downloaden
  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik onderaan op Systeem. Systeemupdate.
  3. Je ziet de updatestatus. Volg de stappen op het scherm.

Bovendien, hoe lang wordt android 10 nog ondersteund?

Hoe lang je na de introductie van het apparaat nog updates ontvangt, verschilt per merk en daar binnen nog per productlijn. Android toestellen bieden minstens 2 jaar updates, Android One toestellen 3 jaar, Samsung smartphones 4 jaar en bij Apple krijg je zelfs 5 jaar updates.
Welke Samsung telefoon wordt niet meer ondersteund? De Samsung telefoon die niet langer wordt ondersteund is de Galaxy Note 7.

Mensen vragen ook: welke samsung telefoons worden nog ondersteund?

De volgende Samsung-telefoons worden nog steeds ondersteund: Galaxy S7, S7 Edge, S8, S8+, S9, S9+, Note 8, Note 9, Note 10, Note 10+, A8s, A9s, A6s, A7s, A9 Pro, A9 Star, A8 Star.

Door Isma

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je iOS 14 uit? :: Hoe zet je je Facebook weer op je telefoon?
Handige links