Huis > H > Hoe Verwijder Ik Apps Definitief?

Hoe verwijder ik apps definitief?

Geïnstalleerde apps verwijderen
  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaten beheren. Beheren.
  4. Tik op de naam van de app die je wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je zien hoeveel apps je hebt?

Ga naar de Play Store vanaf het startscherm. 2. De menuknop bevindt zich linksonder op het toestel.

Trouwens, waarom kan ik geen apps verwijderen iphone?

Apps verwijderen lukt niet? Probeer deze tip
  • Open de Instellingen-app en tik op Schermtijd.
  • Kies nu voor Beperkingen.
  • Tik op iTunes Store en App Store.
  • Zorg ervoor dat de instelling bij Apps verwijderen op Sta toe staat.
Hoe kun je meerdere apps tegelijk verwijderen?
Simple Uninstaller toont een lijstje met alle geïnstalleerde apps, en door er op te tikken verwijder je ze. Handig is dat je er meerdere in één keer kunt selecteren, waardoor het proces een stuk vlotter gaat. Wanneer je een aantal apps selecteert, zie je bovenin hoeveel opslagruimte je vrijmaakt door ze te verwijderen.

Hoe verwijder je een app die niet op je beginscherm staat iPhone?

Als je een iPhone hebt met iOS 14 of hoger, kun je apps die je niet gebruikt verwijderen door naar de App Library te gaan. Om daar te komen, veeg je naar rechts op je startscherm om naar de Vandaagweergave te gaan, scroll je naar beneden en tik je op het pictogram van de App Library.
Als je het App Library-pictogram niet ziet, komt dat waarschijnlijk omdat je iOS 13 of eerder hebt. In dat geval kun je alleen apps verwijderen die op je startscherm staan. Om dat te doen, tikt u op een app en houdt u deze vast totdat deze trilt, tik vervolgens op de X in de hoek van de app om deze te verwijderen. Hoe kan ik een app verwijderen van mijn Samsung? Open op uw Samsung-apparaat de app Instellingen. Tik daar op "Apps" om alle geïnstalleerde apps te bekijken. Zoek de app die u wilt verwijderen en tik erop. Tik op de pagina van de app op de knop "Verwijderen". Er verschijnt een bevestigingsbericht, tik op "OK" om de app te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Dus, waar kan ik geinstalleerde apps vinden?

Hoe kan ik zien welke apps ik geïnstalleerd heb op mijn Galaxy toestel?
  1. Ga vanuit het startscherm naar 'Apps' → 'Play Store (Google Play Store)'.
  2. Druk op de menutoets linksonder op je toestel en tik op 'Mijn apps'.
  3. Via de lijst die in je scherm verschijnt, kun je de gewenste apps her-installeren.
Daarvan, waarom verwijdert mijn iphone apps?
Apps automatisch verwijderen: dit betekent het wolkje

Het gaat om apps die je een tijdje niet heb gebruikt. Als er ruimte nodig is zal iOS zelf ruimte maken. Het gaat alleen om de app zelf, niet om de data en instellingen die je hebt ingevoerd.

Waarom verwijderd mijn iPhone apps?

Sinds een tijdje heeft iOS een optie die apps automatisch verwijdert wanneer ze nauwelijks worden gebruikt. De functie heet 'Ruim apps op' en helpt gebruikers bij het vrijmaken van opslagruimte. Hoewel de feature ervoor zorgt dat bijhorende documenten en gegevens niet verdwijnen, moet je de app wel opnieuw installeren.
Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik mijn telefoon niet uitzetten? De telefoon moet aan staan om oproepen te ontvangen, en als hij uit staat, kunt u geen oproepen ontvangen.

Dit in overweging nemend, hoe verwijder je alle apps op iphone?

Er zijn twee manieren om apps op je iPhone te verwijderen. De ene manier is om ze direct van uw toestel te verwijderen. Om dit te doen, houdt u het app-pictogram ingedrukt totdat alle pictogrammen beginnen te schudden. Zodra ze trillen, kunt u op de "x" op elke app tikken om deze te verwijderen.
De andere manier om apps te verwijderen is via iTunes. Sluit hiervoor uw iPhone aan op uw computer en open iTunes. Klik vervolgens op het onderdeel "Apps" in de linker zijbalk. Van daaruit kunt u de apps selecteren die u wilt verwijderen en op de knop "Verwijderen" klikken.

Door Gilligan Rosado

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je een app op je iPhone? :: Hoe Google-account koppelen?
Handige links