Huis > H > Hoe Mail Verwijderen Van Telefoon?

Hoe mail verwijderen van telefoon?

Berichten verwijderen
  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open het bericht. Als je in je inbox wilt blijven, tik je op de letter of foto naast het bericht.
  3. Tik op Verwijderen .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Bovendien, hoe kan ik mijn oude e-mailadres verwijderen?

Een contactpersoon verwijderen uit een van uw mappen met contactpersonen:
  1. Klik op navigatiebalk op Personen.
  2. Selecteer de contactpersoon die u wilt verwijderen en klik vervolgens op Verwijderen op het lint of klik met de rechtermuisknop op de contactpersoon en klik vervolgens op Verwijderen.
Dus, hoe mail verwijderen zonder te openen?
Met behulp van de toets combinatie alt⌥ + delete kun je namelijk een email verwijderen zonder dat de opvolgende email automatisch wordt geopend. De email blijft ongelezen en in plaats van de opvolgende e-mail wordt er een leeg berichten venster getoond.

Mensen vragen ook: hoe verwijder ik een gmail account van mijn telefoon?

Als u uw Gmail-account van uw telefoon wilt verwijderen, moet u het hele account van uw telefoon verwijderen. Dit kunt u doen door naar uw Instellingen-app te gaan, op Accounts te tikken en vervolgens het Gmail-account te selecteren dat u wilt verwijderen. Zodra u het account hebt geselecteerd, tikt u op de knop Account verwijderen. Kan inkomende mail niet verwijderen? Als u problemen hebt met het verwijderen van inkomende mail, kunt u een paar dingen proberen. Controleer eerst of u de juiste account gebruikt. Als u een account gebruikt dat niet verbonden is met de mailserver, kunt u de mail niet verwijderen. Ten tweede, zorg ervoor dat u de juiste rechten heeft. Als u niet over de juiste rechten beschikt, kunt u de mail niet verwijderen. Zorg er tenslotte voor dat de mailserver correct is geconfigureerd. Als de mailserver niet correct is geconfigureerd, kunt u de mail niet verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Waarom verdwijnen mijn mails op mijn telefoon?

Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je mailbox de gelezen e-mails automatisch in een speciale map opslaat. Of het kan zijn dat een e-mail, zodra hij op een apparaat (tablet, computer, smartphone) is gelezen, automatisch wordt verwijderd. Gelukkig kan je dat uitschakelen.
Hoe verwijder ik een e-mailadres uit Outlook?
Selecteer Bestand in de linkerbovenhoek van het hoofdvenster van Outlook. Selecteer Accountinstellingen > Accountinstellingen. Selecteer het account dat u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen. U ziet een bericht waarin u wordt gewaarschuwd dat alle offline-inhoud voor dit account wordt verwijderd.

Hoe verwijder ik emailadressen uit mijn Gmail?

Contacten wijzigen of verwijderen
  1. Log in bij Google Contacten.
  2. Klik of tik op een contact.
  3. Vervolgens kunt u: Informatie wijzigen: Selecteer Bewerken. rechtsboven. Breng de gewenste wijzigingen aan. Selecteer Opslaan onderaan. Een contact verwijderen: Selecteer Meer. Verwijderen rechtsboven.
Dienovereenkomstig, hoe verwijder je een e-mailadres uit gmail? Als u een e-mailadres uit Gmail wilt verwijderen, moet u toegang krijgen tot uw Gmail-account en naar het gedeelte Instellingen gaan. Zodra u in de sectie Instellingen bent, moet u het tabblad Accounts en importeren vinden. Onder het tabblad Accounts en importeren vindt u de sectie "E-mail verzenden als:" en daaronder vindt u de optie "Een e-mailadres verwijderen". Als u die optie selecteert, kunt u het e-mailadres verwijderen dat u niet langer aan uw Gmail-account wilt koppelen.

Hoe verwijder je alle mails in een keer Outlook?

Er zijn twee manieren om alle mails in één keer te verwijderen in Outlook:
1) Selecteer alle mails in de map Inbox en druk dan op de Delete-toets.
2) Ga naar de tool Mailbox Cleanup, selecteer de map Inbox en klik dan op de knop Empty Folder.

Door Edward

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik mails van mijn iPhone? :: Hoe kan ik mailadressen verwijderen?
Handige links