Huis > H > Hoe Kan Ik Dubbele Apps Verwijderen?

Hoe kan ik dubbele apps verwijderen?

Bijvoorbeeld via de Play Store, de winkel waar u ook apps downloadt.
  1. Tik op de app Play Store.
  2. Tik rechtsboven op het pictogram met van uw Google-account.
  3. Een menu opent. Tik hierin op Apps en apparaat beheren.
  4. Tik op Beheren.
  5. Tik op de app die u wilt verwijderen.
  6. Tik op Verwijderen > OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Dienovereenkomstig, hoe icoon verplaatsen?

Als je je vinger enige tijd op een icoontje op het scherm gedrukt houdt, voel je even een trilling. Je kunt daarna het icoon met je vinger over het scherm slepen (zolang je de vinger maar op het scherm houdt). Icoontjes die je niet langer wilt gebruiken, kun je naar de prullenbak slepen.
Daarvan, hoe krijg je het weer op je startscherm?
Hoe krijg ik die weer terug. Het startscherm ingedrukt houden, onderin op Widgets klikken, laatste pagina "Weer" klikken.

Hoe ontgrendel ik mijn startscherm?

Er is geen universeel antwoord op deze vraag omdat het proces voor het ontgrendelen van een startscherm kan variëren afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Bij de meeste apparaten moet u echter de aan/uit-knop ingedrukt houden om het apparaat in te schakelen en vervolgens vegen of een pincode invoeren om het startscherm te ontgrendelen. Trouwens, wat is begin en toegangsscherm? Een startscherm is een interface op een computer, een mobiel apparaat of een ander elektronisch apparaat waarop de programma's, toepassingen en gegevens van de gebruiker worden weergegeven. Het is het eerste scherm dat wordt weergegeven wanneer het apparaat wordt aangezet.
Een toegangsscherm is een interface waarmee een gebruiker toegang krijgt tot een bepaald programma, toepassing of gegevens. Het wordt meestal weergegeven na het startscherm en stelt de gebruiker in staat het gewenste programma te starten of het gewenste gegevensbestand te openen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Daarvan, kan snelkoppeling op bureaublad niet openen?

Aan de hand van de volgende technieken kunt u proberen om de defecte snelkoppelingen in Windows 10 te herstellen. Open het Startmenu, typ cmd, klik met de rechtermuisknop op het resultaat en selecteer Als administrator uitvoeren. Typ sfc /scannow in het venster Opdrachtprompt en klik op Enter.
Daarvan, wat zijn bureaubladpictogrammen?
Het bureaublad van Windows 10 (bureaubladachtergrond, snelkoppelingen, bureaubladpictogrammen) Het bureaublad, de werkomgeving die direct na het opstarten van Windows wordt getoond, is een verzamelplek voor snelkoppelingen naar veelgebruikte apps, documenten en websites.

Waar zijn mijn iconen gebleven?

De pictogrammen op uw bureaublad zijn mogelijk verborgen. U kunt deze weergeven door met de rechtermuisknop te klikken en achtereenvolgens Beeld > Bureaubladpictogrammen weergeven te selecteren.
Dus, kan je je pc schoonmaken met een stofzuiger? Uw pc schoonmaken met een stofzuiger is over het algemeen geen goed idee. Stofzuigers kunnen statische elektriciteit opwekken, wat gevoelige elektronische componenten kan beschadigen. Bovendien kunnen stofzuigers ook stof en andere deeltjes verspreiden, waardoor uw pc vuiler wordt.

Hoe kan ik mijn pictogrammen verkleinen?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste methode om het formaat van iconen aan te passen hangt af van de software die je gebruikt en het type icoon waarmee je werkt. Enkele algemene tips die je kunnen helpen zijn:
- Gebruik een vector grafische editor zoals Adobe Illustrator of Inkscape om je iconen te bewerken. Zo kunt u het formaat aanpassen zonder kwaliteitsverlies.
- Als je werkt met een bitmap afbeelding (zoals een .png of .jpg bestand), gebruik dan een beeldbewerkingsprogramma zoals Photoshop of GIMP. Deze programma's hebben gereedschappen waarmee u het formaat van afbeeldingen kunt aanpassen zonder al te veel kwaliteit te verliezen.
- Als je het formaat van een icoontje meerdere keren moet aanpassen, kan het handig zijn om voor elk formaat een apart bestand te maken. Op die manier kunt u het pictogram bij elke grootte bewerken zonder dat u het formaat telkens moet aanpassen.

Door Jaime Radetski

Vergelijkbare artikelen

Wat is een klantenrekening Otto? :: Hoe kan ik een snelkoppeling verwijderen?
Handige links