Huis > H > Hoe Nieuw Tabblad Instellen?

Hoe nieuw tabblad instellen?

Je kunt instellen dat Chrome een pagina Nieuw tabblad opent als je een nieuw venster opent.
  1. Open Chrome. op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer. Instellingen.
  3. Klik links op Bij opstarten.
  4. Klik op De pagina 'Nieuw tabblad' openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je pagina kleur op 1 pagina instellen?

Onder 'kleuren', kies één kleur, twee kleuren of voorinstelling. Rechts hiervan kiest u de kleur die u wilt.

Wat dit betreft, hoe tabgroepen verwijderen mac?

Een tabgroep verwijderen: Klik in de navigatiekolom met de Control-toets ingedrukt op een tabgroep en kies 'Verwijder'. De naam van een tabgroep wijzigen: Klik in de navigatiekolom met de Control-toets ingedrukt op een tabgroep, kies 'Wijzig naam', voer een naam en druk op de Return-toets.
Trouwens, waar staat tabblad beheren?
Klassieke ervaring voor mobiele browser
  1. Tik rechtsboven in Facebook op .
  2. Tik op Pagina's.
  3. Ga naar je pagina en tik op Meer.
  4. Tik op Pagina bewerken en vervolgens op Tabbladen.
  5. Tik op Tabbladen opnieuw rangschikken.
  6. Tik op of om het tabblad omhoog of omlaag in de rangschikking te verplaatsen.

Waar is mijn tabblad?

Als u een computer gebruikt, staan de tabbladen bovenaan het scherm. Als u een telefoon gebruikt, staan de tabbladen onderaan het scherm. Wat doet Ctrl S? Ctrl S is de snelkoppeling voor het commando "Opslaan" in veel programma's. Wanneer u op Ctrl S drukt, slaat het programma alle wijzigingen op die u in het huidige document of bestand hebt aangebracht.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen achtergrond instellen in Windows 10?

Als u dit probleem zelf wilt oplossen, klikt u op Start, klikt u op Uitvoeren en typt u gpedit. Vouw onder Lokaal computerbeleid Gebruikersconfiguratie uit en klik vervolgens op Actief bureaublad.

En nog een vraag, welke knop alles selecteren?

Alle tekst selecteren

Druk op Ctrl+A op het toetsenbord om alle tekst in het document te selecteren.
Dienovereenkomstig, wat doet f9 in word?
Als je Microsoft Word gebruikt, zal F9 de wijzigingen in een geopend document opslaan. Klik op F9 om berichten te verzenden of te ontvangen in Microsoft Outlook. F10 opent de Menu Bar in de open applicatie.

Hoe verwijder je alle tabbladen op Safari?

Alle tabbladen sluiten

Om alle tabbladen in één keer te sluiten, ga je naar het overzicht van alle tabbladen en hou je je vinger in Safari ingedrukt op 'Gereed'. Vervolgens krijg je de optie te zien om alle tabbladen in één keer te sluiten. Tik hierop om de tabbladen ook daadwerkelijk te sluiten.
Vervolgens, hoe sluit je alle tabbladen af in safari? Er zijn een paar manieren om alle tabbladen in Safari te sluiten. De eerste manier is om naar het menu Venster te gaan en 'Alle tabbladen sluiten' te selecteren. De tweede manier is om de 'Command'-toets ingedrukt te houden en op 'W' te drukken. De derde manier is rechtsklikken op de tabbladenbalk en 'Alle tabbladen sluiten' selecteren.

Hoe verwijder ik een lege pagina in Excel?

De eerste stap is het openen van uw Excel-document. Zodra het geopend is, klikt u op het tabblad "Beeld" bovenaan de pagina. In het tabblad "Beeld" is er een knop met de tekst "Normaal". Klik op die knop. Er verschijnt dan een nieuwe pagina die eruitziet als een leeg vel papier.
Zodra u in de "Normale" weergave bent, is het tijd om de lege pagina te vinden die u wilt verwijderen. Blader door uw document tot u de lege pagina vindt. Zodra u de lege pagina vindt, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Verwijderen". Dit zou de lege pagina uit uw document moeten verwijderen.

Door Illene Commee

Vergelijkbare artikelen

Kan zoekopdrachten niet verwijderen? :: Hoe kan ik administrator verwijderen?
Handige links