Huis > W > Wat Te Doen Als Je Discord Account Is Uitgeschakeld?

Wat te doen als je Discord account is uitgeschakeld?

Je kunt je account heractiveren door in te loggen en de stappen op het scherm te volgen. Houd er wel rekening mee dat accounts die 2 jaar buiten gebruik geweest zijn automatisch verwijderd worden. Als je je account wilt behouden, moet je het dus heractiveren (als je wilt, kan je je account daarna opnieuw uitschakelen).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Mensen vragen ook: hoe krijg je je discord account terug?

Restoring your account

First, login on the desktop or browser app, and you should get a dialog box letting you know your account is pending deletion: All you have to do now is click Restore Account and your account will be restored and you'll be back in your account!
Kan telefoonnummer niet verifieren Discord?
Je moet een mobiel nummer gebruiken voor het verifiëren.

Zorg ervoor dat je de juiste landcode selecteert voor je nummer. Heb je een alternatieve account, of heb je een vriend geholpen bij zijn of haar verificatie? Dan is je telefoonnummer pas gebruikt en is er een time-out ingelast voor het gebruik van dat nummer.

Hoe activeer ik mijn Discord account?

Er zijn een paar manieren om je Discord account te activeren. De eerste manier is om gewoon te klikken op de activeringslink in de activeringsmail die je krijgt als je je account aanmaakt. Dit brengt je naar een pagina waar je je accountgegevens kunt invoeren en je account kunt activeren.
Een andere manier om je Discord account te activeren is om in te loggen op je account op de Discord website en te klikken op de "Activeren" knop onder je account instellingen. Dit zal een activatie e-mail sturen naar het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld. Zodra je op de activeringslink in deze e-mail klikt, wordt je account geactiveerd. Waarom kan ik niet inloggen op Discord? Er zijn een paar redenen waarom je misschien niet kunt inloggen op Discord. Controleer eerst of je het juiste e-mailadres en wachtwoord gebruikt. Als dat zo is en je hebt nog steeds problemen, probeer dan je wachtwoord opnieuw in te stellen. Als dat niet werkt, is de volgende stap om contact op te nemen met de klantenservice van Discord.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Bovendien, hoe vaak kun je je discord naam veranderen?

Important note: Username changes are limited to 2 an hour.
Dienovereenkomstig, hoe oud moet je zijn om discord te gebruiken?
13 jaar en ouder, tenzij de lokale wetgeving een hogere leeftijd voorschrijft. Discord "heeft de leeftijdsclassificatie echter bijgewerkt naar 17+ bij" Appel verzoek." Op hun website staat dat ze willen "helpen ervoor te zorgen dat minderjarigen niet worden blootgesteld aan inhoud die ongepast voor hen is".

Men kan zich ook afvragen: kan je je leeftijd veranderen op discord?

De leeftijd van een gebruiker aanpassen

Gebruikers die ouder zijn dan 18 jaar en per ongeluk een leeftijd van 13 tot 17 jaar hebben opgegeven, kunnen het Trust & Safety-team contacteren om hun leeftijd op Discord aan te passen.
Mensen vragen ook: waar vind ik gekoppelde accounts in instellingen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van het specifieke besturingssysteem en de interface die u gebruikt. In het algemeen moet u de functie gekoppelde accounts echter kunnen vinden in het instellingenmenu van uw apparaat. Dit menu bevindt zich meestal in de rechterbovenhoek van het scherm, hoewel de exacte locatie kan variëren afhankelijk van uw toestel. Zodra u het instellingenmenu hebt gevonden, moet u de functie gekoppelde accounts in het menu kunnen vinden.

Hoe controleer ik mijn account?

Als u uw account wilt controleren, kunt u naar de website gaan en inloggen. Zodra u bent ingelogd, kunt u uw accountgegevens bekijken.

Door Johanan

Vergelijkbare artikelen

Wat is de opstartschijf op een Mac? :: Hoe ziet een nano simkaart eruit?
Handige links