Huis > H > Hoe Kan Ik Pop-Ups Verwijderen?

Hoe kan ik pop-ups verwijderen?

Pop-ups aan- of uitzetten
  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op Rechten. Pop-ups en omleidingen.
  4. Zet Pop-ups en omleidingen uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Dit in overweging nemend, hoe spam verwijderen op smartphone?

E-mails in de map Spam verwijderen
  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet. Opmerking: Als je de Gmail-app nog niet hebt, kun je deze downloaden.
  2. Tik linksboven op Menu. Spam.
  3. Tik op Spam nu leegmaken.
Dienovereenkomstig, hoe kan je zien dat je een virus hebt?
Kijk uit voor schadelijke apps. Een van de makkelijkste manieren om te bepalen of uw telefoon een virus of andere malware bevat, is door te kijken of er schadelijke apps op de telefoon staan. Android-malware komt meestal op uw apparaat terecht doordat u een schadelijke app downloadt.

Hoe ongewenste meldingen stoppen?

Er zijn een paar manieren om ongewenste meldingen te stoppen. Eén manier is om naar de instellingen van de app te gaan die de meldingen verstuurt en de meldingsinstelling uit te schakelen. Een andere manier is om naar de instellingen van je telefoon te gaan en de meldingen voor die app helemaal uit te schakelen. Wat dit betreft, hoe verwijder je virus op android? Er zijn een paar verschillende manieren om een virus van uw Android-apparaat te verwijderen. U kunt een virusverwijderingstool gebruiken, zoals Malwarebytes, om het virus te scannen en te verwijderen. U kunt ook een handmatige verwijderingsmethode proberen, zoals het gebruik van een bestandsverkenner om de virusbestanden te vinden en te verwijderen. Als u niet zeker weet hoe u het virus moet verwijderen, kunt u contact opnemen met een professional voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Vervolgens, is het verstandig om pop-ups altijd te blokkeren?

Soms is het handig om pop-ups te blokkeren, houd er wel rekeing mee dat je op sommige websites juist wel pop-ups nodig hebt om iets te wijzigen in instellingen of je gegevens. Zet het schuijfe Blokkeren op Aan of Uit.
Is een pop up gevaarlijk?
Nee. De verschijning van een pop-ups doet verder niets. Pas wanneer je erop zou gaan klikken loop je eventueel risico op het krijgen van een virus, of het (automatisch) downloaden van een of ander ongewenst bestand.

Hoe blokkeer je pop-ups Safari?

Safari-instellingen en -beveiligingsvoorkeuren controleren

Ga op uw iPhone, iPad of iPod touch naar 'Instellingen' > 'Safari' en schakel 'Blokkeer pop-ups' en 'Meld frauduleuze websites' in. Op de Mac vindt u deze opties in 'Safari' > 'Voorkeuren'.
Hoe zet ik spamfilter aan? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de stappen die u moet nemen om een spamfilter in te schakelen, verschillen naargelang de e-maildienst die u gebruikt. De meeste e-maildiensten hebben echter een spamfilterfunctie die u kunt inschakelen door naar het instellingenmenu te gaan. Zodra u de instellingen voor het spamfilter hebt gevonden, moet u de optie selecteren om het filter in te schakelen. Zodra het filter is ingeschakeld, zal uw e-maildienst automatisch inkomende berichten scannen en de berichten die hij als spam beschouwt, markeren.

Wat te doen als je veel spam krijgt?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om spam te bestrijden. Ten eerste kunt u een spamfilter installeren. Dit zal helpen om een deel van de spam te blokkeren voordat het uw inbox bereikt. Ten tweede kunt u voorzichtig zijn met welke e-mailadressen u gebruikt wanneer u zich aanmeldt voor sites en diensten. Als u een wegwerp e-mailadres gebruikt, kunnen spammails uw hoofdinbox niet bereiken. Ten slotte kunt u spam-e-mails in uw e-mailprogramma markeren als spam. Zo leert het spamfilter hoe spam eruit ziet en kan het spam in de toekomst beter blokkeren.

Door Vetter Loach

Vergelijkbare artikelen

Hoe foto verscherpen? :: Hoe ongewenste Windows bestanden verwijderen?
Handige links