Huis > H > Hoe Verwijder Je Geleerde Woorden?

Hoe verwijder je geleerde woorden?

Als je een woord wilt verwijderen, typ je dit woord op het Samsung-toetsenbord in zodat het in de balk met voorspellende tekst verschijnt. Tik op het woord dat verschijnt, houd het vast en tik op OK om te bevestigen dat je het wil verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Vervolgens, hoe toetsenbord geschiedenis wissen?

Een andere manier om je woordenboek te verwijderen is via het cache-geheugen te legen:
  1. Open Instellingen > Apps en tik op de drie-puntjes menu rechtsboven.
  2. Kies nu Systeem-apps weergeven > Samsung-toetsenbord.
  3. Tik nu op Gedwongen stoppen > Opslag > Cache legen en gegevens wissen.
Dit in overweging nemend, hoe woordenboek wissen?
Heb je per ongeluk een fout woord toegevoegd, dan kun je dit desgewenst uit je persoonlijke woordenboek verwijderen. Ga daarvoor naar Instellingen, Taal en Invoer (of Taal en Toetsenbord). Bij de meeste toestellen kun je vervolgens direct naar Persoonlijke woordenboek (of Gebruikerswoordenboek).

Waar staat woordenboek op Samsung?

Het woordenboek van Samsung bevindt zich in het instellingenmenu. Ga naar het instellingenmenu en selecteer de optie "Woordenboek". Daarvan, hoe verwijder je geleerde woorden iphone? Om geleerde woorden op je iPhone te verwijderen, moet je naar de app Instellingen gaan en de optie Algemeen selecteren. Van daaruit scrolt u naar beneden en selecteert u de optie Toetsenbord. Onder het gedeelte Toetsenborden ziet u een lijst met alle toetsenborden die u op uw apparaat hebt geïnstalleerd. Selecteer degene die u wilt verwijderen en scroll vervolgens naar beneden naar de onderkant van het scherm. Daar vindt u een knop Toetsenbord verwijderen waarop u kunt tikken.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Dienovereenkomstig, hoe verwijderen je toetsenbord suggesties?

Tik op 'Instellingen toetsenbord' en schakel 'Suggesties' in. U kunt ook naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Toetsenbord' gaan en 'Suggesties' in- of uitschakelen.
Hoe zet je voorspellende tekst aan?
Check eerst voor de zekerheid of Voorspellende tekst niet gewoon uit staat. Tik op het toetsenbord op het tandwieltje (voor je begint te typen), kies Slim typen en check de optie bovenin het menu. Staat Voorspellende tekst uit? Schakel het in.

Hoe zet ik mijn autocorrectie uit?

Autocorrectie uitzetten op Android-toestel
  1. Zorg dat het toetsenbord voor staat en begin met typen.
  2. Tik bovenaan het toetsenbord op het pictogram van een tandwiel.
  3. Tik onder 'Slim typen' op Automatisch vervangen.
  4. Tik op het blauwe schuifje achter de ingestelde taal.
Vervolgens, hoe zet je spellingscontrole uit op samsung? Er is geen universele methode om de spellingscontrole op Samsung-apparaten uit te schakelen, omdat de specifieke stappen kunnen variëren afhankelijk van het model en de softwareversie van het apparaat. Enkele algemene tips die voor de meeste Samsung-apparaten kunnen werken, zijn echter het uitschakelen van de spellingscontrolefunctie in de toetsenbordinstellingen of het installeren van een toetsenbord van derden dat geen spellingscontrole heeft ingeschakeld. Daarnaast hebben veel Samsung-apparaten een ingebouwde spellingscontrolefunctie die kan worden uitgeschakeld in het instellingenmenu van het apparaat.

Dit in overweging nemend, hoe krijg je woorden boven je toetsenbord?

Er zijn een paar manieren om woorden boven je toetsenbord te krijgen. Eén manier is om een sneltoets te gebruiken. Op een Windows-computer kun je bijvoorbeeld de Alt-toets indrukken en dan 0128 typen om het woord "Euro" te krijgen. Een andere manier is het gebruik van een tekenschema. Een tekenkaart is een hulpmiddel dat u alle tekens toont die beschikbaar zijn in een bepaald lettertype. Om een tekenkaart te gebruiken, moet u deze eerst vinden op uw computer. Op een Windows-computer kunt u de tekenkaart vinden door in het menu Start te zoeken naar "tekenkaart". Zodra u de tekenkaart hebt gevonden, kunt u het lettertype selecteren dat u wilt gebruiken, en vervolgens kunt u de tekens vinden die u wilt gebruiken. Tot slot kunt u de tekens kopiëren en in uw document plakken.

Door Romaine

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn woordenboek? :: Wat kunnen virussen doen?
Handige links