Huis > H > Hoe Vind Je Iemand Op Discord?

Hoe vind je iemand op Discord?

Pro-tip: Je kunt ook met je rechtermuisknop op iemand klikken en dan kiezen voor 'Vriend toevoegen', dat gaat nog sneller! Dit is de lijst met al je vrienden, gefilterd door wat je hebt gekozen in het bovenste menu. In de drie kolommen zie je hun naam, de status, het spel dat ze spelen en de servers die je deelt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Dienovereenkomstig, waar kan ik mijn discord id vinden?

To find a user's Discord ID (including your own), tap their profile picture to open their profile, then tap the three dots in the top-right corner and select Copy ID.
Daarvan, hoe kom je in een groep op discord?
Lid worden van een server

Om lid te worden van een server of een server te creëren, moet je op het "+"-icoontje helemaal onderaan de serverlijst klikken.

En nog een vraag, hoe kun je je leeftijd veranderen op discord?

Er is geen manier om je leeftijd te veranderen op Discord. Je leeftijd is gebonden aan je Discord account en kan niet worden veranderd. Hoe zet je meldingen aan op Discord? Er zijn een paar verschillende manieren om meldingen op Discord in te schakelen. De eerste is om gewoon naar je instellingen te gaan en ervoor te zorgen dat de optie "Meldingen inschakelen" is ingeschakeld. Een andere manier om meldingen in te schakelen is door met de rechtermuisknop te klikken op het Discord-pictogram in je taakbalk en te klikken op "Meldingen inschakelen". Je kunt ook op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de Discord-app klikken en ervoor zorgen dat de optie "Meldingen inschakelen" is ingeschakeld.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Hoe kan je iemand blokkeren op Discord?

Iemand blokkeren

Houd de naam ingedrukt, en klik op de gebruikersnaam. Je bent nu op zijn/haar profiel. Klik op de drie puntjes rechtsboven. Klik vervolgens op 'Blokkeren'.
Wat is een Discord groep?
Een Discord-server is de overkoepelende groep die uit meerdere kanalen bestaat. Je kan het dus vergelijken met een grote Whatsapp-groep die onderverdeeld is in meerdere kleine groepen.

Hoe gevaarlijk is Discord?

Is het Discord-platform veilig? Met de juiste privacy- en beveiligingsinstellingen kan Discord veilig door kinderen worden gebruikt. Houd er rekening mee dat er altijd risico's zijn als het gaat om sites met online chat-opties.
En nog een vraag, hoe maak je een discord kanaal alleen lezen? Er zijn een paar verschillende manieren om een kanaal alleen-lezen te maken op Discord. De eerste manier is om simpelweg de "Send Messages" permissie uit te schakelen voor alle rollen in het kanaal. Om dit te doen, ga naar het tabblad "Machtigingen" in je kanaalinstellingen, en vink het vakje "Berichten verzenden" uit voor alle rollen.
De tweede manier om een kanaal alleen-lezen te maken is door het in te stellen als een "Aankondigingskanaal". Ga hiervoor naar het tabblad "Type kanaal" in uw kanaalinstellingen, en selecteer de optie "Aankondigingskanaal". Dit zorgt ervoor dat alleen gebruikers met de rechten "Berichten beheren" berichten kunnen plaatsen in het kanaal.

Wat is de leeftijd van Discord?

Discord is een chat-app met een aanhang van miljoenen gebruikers. Het bestaat sinds 2015 en heeft voortdurend nieuwe functies toegevoegd en zijn ontwerp verbeterd. Vanaf 2021 wordt Discord geschat op ongeveer 6 jaar oud.

Door Pasadis Sweeten

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik alle IP adressen in mijn netwerk zien? :: Kan iemand anders mijn locatie zien?
Handige links