Huis > H > Hoe Verbind Je Clash Of Clans Met Facebook?

Hoe verbind je Clash of clans met Facebook?

De instellingen bekijken van apps, websites en games waarbij je bent aangemeld met Facebook:
  1. Tik rechtsboven in Facebook op .
  2. Scrol omlaag en tik vervolgens op Instellingen.
  3. Tik op Apps en websites.
  4. Tik op Aangemeld via Facebook.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verbind je 3 beeldschermen met elkaar?

U moet uw monitor via een kabel aansluiten. Ga naar weergave-instellingen en kies hoe u de beeldschermen wilt weergeven.

Men kan zich ook afvragen: hoe word je vrienden in clash of clans?

Je kunt iemand een vriendenverzoek sturen door op 'Vriend toevoegen' te tikken in hun spelersprofiel. Zodra dit verzoek wordt geaccepteerd, kun je deze persoon terugvinden in het tabblad Sociaal. Je bent nu officieel Clash-vrienden!
Dienovereenkomstig, waar kan ik mijn facebook account vinden?
Je kunt je gegevens op Facebook (zoals recente activiteiten) bekijken in het gedeelte Je Facebook-gegevens van je Facebook-instellingen. Tik rechtsboven in Facebook op . Scrol omlaag en tik op Instellingen. Scrol omlaag naar Je Facebook-gegevens en tik op de gegevens die je wilt bekijken.

Mensen vragen ook: wat is mijn supercell id?

Supercell ID is een systeem waarmee spelers van de spellen van Supercell op elk apparaat kunnen inloggen op hun account. Het stelt spelers ook in staat om hun voortgang van het ene apparaat naar het andere over te brengen en om met vrienden op verschillende platforms te spelen. Je kunt ook vragen hoe zet je een clash of clans account over? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je een Clash of Clans-account kunt overdragen. Eén manier is om de in-game clan transfer functie te gebruiken. Met deze functie kunt u uw account overdragen aan een andere speler binnen uw clan. Een andere manier is het gebruik van een dienst van derden, zoals Supercell ID. Met deze dienst kun je je account overdragen aan een andere speler die ook een Supercell ID heeft. Tot slot kun je ook contact opnemen met Supercell support en een handmatige overdracht aanvragen.

Gerelateerde artikelen

Hoe verbind je 3 schermen met elkaar?

Hoe krijg ik mijn spelletjes terug op Facebook?

Tik rechtsboven in Facebook op . Tik op Alle apps weergeven en vervolgens op Gaming. Tik op Games spelen en vervolgens op de app of game die je wilt toevoegen.
Hoeveel clans zijn er in Clash of Clans?
Het totale aantal clantrofeeën voor Clan A is dus 5.000+2.500=7.500.

Dienovereenkomstig, wat zijn de clanspelen?

Clanspelen zijn een evenement waarin clanleden uitdagingen voltooien om de beloningen voor de hele clan te vergroten. De huifkar voor de clanspelen verschijnt als de clanspelen van start gaan.
Hoe voeg ik vrienden toe bij Candy crush? Om vrienden toe te voegen in Candy Crush, moet je het spel verbinden met je Facebook account. Zodra je dit hebt gedaan, kun je je Facebook-vrienden zien die ook Candy Crush spelen. Je kunt ze dan toevoegen als vrienden in het spel.

Dienovereenkomstig, hoe vind ik mijn account?

Er zijn een paar manieren om uw rekening te vinden, afhankelijk van welke informatie u heeft.
Als u uw rekeningnummer weet, kunt u naar de website gaan en uw rekeningnummer invoeren in de zoekbalk. Als u uw rekeningnummer hebt, maar de website niet, kunt u de klantenservice bellen en zij kunnen u helpen uw rekening te vinden.
Als u het e-mailadres kent dat bij uw account hoort, kunt u naar de website gaan en uw e-mailadres in de zoekbalk invoeren. Als u uw e-mailadres hebt, maar de website niet, kunt u de klantenservice bellen en zij zullen u kunnen helpen uw account te vinden.
Als u het telefoonnummer weet dat bij uw account hoort, kunt u naar de website gaan en uw telefoonnummer in de zoekbalk invoeren. Als u uw telefoonnummer hebt, maar de website niet, kunt u de klantenservice bellen en zij zullen u helpen uw rekening te vinden.

Door Straus

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn Hangouts contacten? :: Hoe vind ik mijn eigen Facebook pagina?
Handige links