Huis > H > Hoeveel Heeft Clash Of Clans Verdient?

Hoeveel heeft Clash of clans verdient?

Supercell verdient geld doordat in het spel aankopen gedaan kunnen worden. Ongeveer 10 procent van de gebruikers doet dat. Op dit moment bedraagt de omzet volgens het bedrijf zelf een half miljoen dollar per dag.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Wat betekent oudste in Clash Royale?

De oudste heeft meer verantwoordelijkheden dan een lid, maar minder dan een co-leider of leider. Oudsten kunnen: Spelers uitnodigen voor de clan. Spelers toelaten tot de clan.
Wat doet een nobele Wachter?
De Nobele Wachter is een briljant tacticus die krachtige artefacten van onbekende oorsprong weet te gebruiken. Hij maakte de troepen die vijandelijke dorpen aanvallen of je dorp beschermen een stuk sterker.

Hoeveel mensen spelen boom Beach?

Boom Beach is een free-to-play mobiel strategiespel ontwikkeld en uitgegeven door Supercell. Het spel werd op 11 december 2013 uitgebracht voor iOS-platforms en op 22 mei 2014 op Google Play voor Android. Boom Beach speelt zich af in een tropische archipel en laat de speler de controle nemen over een nieuw gevormde task force met als doel de eilanden te bevrijden van de tirannieke Blackguard.
Volgens App Annie was Boom Beach in mei 2014 de op twee na best verdienende iOS-game en de best verdienende iOS-strategiegame van 2014. In januari 2015 kondigde Supercell aan dat Boom Beach 50 miljoen downloads had bereikt. Vanaf maart 2016 heeft Boom Beach meer dan 1 miljard dollar aan inkomsten gegenereerd. Hoe gebruik je een super drankje in Clash of Clans? In Clash of Clans kun je met een superdrankje al je troepen en gebouwen onmiddellijk genezen. Om een superdrankje te gebruiken, tik je gewoon op het icoontje van het drankje en vervolgens op de knop "Gebruiken".

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe maak je een nieuwe Game Center aan?

Een Game Center-profiel aanmaken
  1. Open Instellingen.
  2. Als Game Center niet is ingeschakeld, schakelt u deze functie in en logt u in met uw Apple ID.*
  3. Tik op het veld 'Bijnaam' om een naam in te voeren die uw vrienden zien wanneer u samen gamet.
Kan spel niet verbinden met Facebook?
Download alsjeblieft de nieuwste versie van Facebook en de nieuwe versie van het spel via de app store op je apparaat. Controleer of je de nieuwste software op je apparaat hebt geïnstalleerd. Open het spel en als dit is gelukt dan kun je de verbinding met Facebook of Kingdom verbreken.

Trouwens, hoe krijg ik mijn spelletjes terug op facebook?

Tik rechtsboven in Facebook op . Tik op Alle apps weergeven en vervolgens op Gaming. Tik op Games spelen en vervolgens op de app of game die je wilt toevoegen.
Men kan zich ook afvragen: hoe verbind je clash of clans met facebook? Er zijn een paar verschillende manieren om je Clash of Clans-account aan je Facebook-account te koppelen. Eén manier is om de twee accounts gewoon vanuit het spel zelf aan elkaar te koppelen. Om dit te doen, open je Clash of Clans en ga je naar het instellingenmenu. Hier zie je een optie met de tekst "Koppelen met Facebook". Selecteer deze optie en volg de aanwijzingen om je account te koppelen.
Een andere manier om je Clash of Clans-account aan Facebook te koppelen is door de Facebook Connect-functie te gebruiken. Ga hiervoor naar de website van Facebook en log in op je account. Zodra je bent ingelogd, ga je naar de Facebook Connect pagina. Hier moet je je Clash of Clans gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Zodra je dit hebt gedaan, wordt je account gekoppeld aan je Facebook-account.

Je kunt ook vragen is supercell betrouwbaar?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van individuele ervaringen en meningen. Over het algemeen wordt Supercell echter beschouwd als een betrouwbaar bedrijf. In het bijzonder de klantenservice wordt over het algemeen geprezen voor zijn reactievermogen en hulpvaardigheid. Bovendien heeft het bedrijf een goede reputatie voor het uitbrengen van spellen van hoge kwaliteit die regelmatig worden bijgewerkt met nieuwe inhoud.

Door Shannan Heydel

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien hoe oud je Facebook-account is? :: Hoe zet je een clash of clans account over?
Handige links