Huis > I > Is Een App Altijd Gratis?

Is een app altijd gratis?

De meeste apps zijn gratis te downloaden. Er zijn ook betaalde apps waarbij je voor het downloaden moet afrekenen, soms eenmalig en soms via abonnementsvorm. Je ziet in ieder geval altijd duidelijk wat je betaalt. Voordat je op de downloadknop kunt drukken zie je de prijs.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik zien welke apps geld kosten?

Open de Google Play Store-app op je Android-telefoon of -tablet. Tik op Menu Account. Tik op Aankoopgeschiedenis om je bestellingen te bekijken.
Dit in overweging nemend, waar kan ik gratis apps downloaden?
Apps downloaden naar uw Android-apparaat
  • Open Google Play. Gebruik de Play Store-app.
  • Zoek naar een app die je wilt installeren.
  • Als je wilt weten of de app betrouwbaar is, controleer je wat anderen over de app zeggen.
  • Als je een app kiest, tik je op Installeren (voor kosteloze apps) of op de prijs van de app.

En nog een vraag, wat is het gevaar van gratis apps?

Er zijn een paar gevaren van gratis apps waar gebruikers zich bewust van moeten zijn. Ten eerste kunnen gratis apps malware bevatten die een apparaat kan infecteren en persoonlijke informatie kan stelen. Ten tweede kunnen gratis apps in-app aankopen bevatten die onverwachte kosten met zich mee kunnen brengen. Ten slotte kunnen gratis apps worden ondersteund door reclame, die opdringerig en vervelend kan zijn. Hoe weet je of een app veilig is? Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag, omdat er veel factoren zijn om te overwegen wanneer u bepaalt of een app veilig is. Sommige dingen die u kunt overwegen zijn de machtigingen van de app, de uitgever van de app, beoordelingen van de app en of de app al dan niet is geverifieerd door een beveiligingsdienst van derden.
Machtigingen:
Wanneer u een app installeert, wordt u gevraagd deze bepaalde toestemmingen te verlenen. Deze machtigingen geven aan tot welke gegevens de app toegang heeft op uw apparaat en welke acties hij kan uitvoeren. Let goed op welke machtigingen een app vraagt en geef alleen machtigingen waar u zich goed bij voelt. Als een zaklamp-app bijvoorbeeld toestemming vraagt voor toegang tot uw contacten, is dat waarschijnlijk niet nodig en kan dat een teken zijn dat de app niet veilig is.
Uitgever:
Ga na wie de uitgever van de app is en doe wat onderzoek naar hen. Een snelle Google-zoekopdracht kan vaak onthullen of er rode vlaggen zijn geassocieerd met de uitgever.
Recensies:
Kijk wat andere mensen over de app zeggen. Zijn er veel negatieve recensies? Klagen mensen dat de app onveilig is of om rechten vraagt?
Beveiliging door derden:
Er zijn verschillende bedrijven die beveiligingsverificatie voor apps aanbieden. Als een app door een van deze bedrijven is geverifieerd, is hij waarschijnlijk veilig. Maar zelfs apps die zijn geverifieerd door een beveiligingsdienst van derden kunnen nog steeds risico's opleveren, dus het is belangrijk om waakzaam te blijven.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat dit betreft, wat zijn gevaarlijke apps?

In totaal zijn de negen apps ruim 470.000 keer gedownload. Google heeft naar waarschuwen de desbetreffende programma's inmiddels verwijderd uit de Play Store.
...
Het gaat om de volgende apps:
  • Shoot Clean.
  • Shoot Clean Lite.
  • Super Clean.
  • Speed Clean.
  • Rocket Cleaner.
  • Rocket Cleaner Lite.
  • Quick Games.
  • H5 Gamebox.
Waar kan je je verwijderde apps zien?
Verwijderde apps terugvinden op een Android mobiel of tablet
  1. Open de. Play Store en swipe vanaf de linkerkant om het menu te openen.
  2. Tik op Mijn apps en games.
  3. Tik op Alle.
  4. Er opent een lijst met alle apps die geïnstalleerd zijn (geweest).
  5. Tik op de app, en druk op Installeren om de app opnieuw te installeren.

Waar vind ik mijn aankoopgeschiedenis?

Je bestelgeschiedenis bekijken
  1. Open de Google Play Store-app. op je mobiele apparaat.
  2. Tik op Menu. Account.
  3. Tik op Aankoopgeschiedenis.
En nog een vraag, wat kost een in-app aankoop? Een in-app aankoop kosten kunnen variëren van $0,99 tot $999,99. De prijs wordt bepaald door de ontwikkelaar en kan op elk moment worden gewijzigd.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik een app op mijn samsung telefoon?

Het toevoegen van een app aan uw Samsung-telefoon is vrij eenvoudig en kan in slechts enkele stappen worden gedaan. Open eerst de Google Play Store-app op uw telefoon en zoek naar de app die u wilt installeren. Zodra je de app hebt gevonden, tik je op de knop "Installeren". Er verschijnt dan een pop-up die om bevestiging vraagt, tik gewoon op "Accepteren" en de app begint te downloaden. Zodra de app klaar is met downloaden, wordt hij automatisch geïnstalleerd op je telefoon.

Door Chicoine Gravelle

Vergelijkbare artikelen

Welke betaal apps zijn er? :: Hoe kan ik mijn auto starten?
Handige links