Huis > W > Wie Zendt Barcelona Uit?

Wie zendt Barcelona uit?

In Nederland zijn de uitzendrechten van de Spaanse competitie (La Liga) in handen van Ziggo Sport Totaal. Zij zenden nagenoeg alle competitiewedstrijden van FC Barcelona live op tv (en per livestream) uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar wordt Barcelona Juventus uitgezonden?

In Nederland zijn de uitzendrechten van de Spaanse competitie in handen van Ziggo Sport Totaal. Zij zenden bijna alle competitiewedstrijden van FC Barcelona uit.

Waar kan ik Barcelona kijken Europa League?

Het programma van de UEFA Europa League seizoen 2021-2022 loopt van donderdag 5 augustus 2021 t/m woensdag . De wedstrijden van de Europa League zijn op Veronica en Sporza te zien. Mensen vragen ook: waar wordt barcelona bayern munchen uitgezonden? De wedstrijden in de Champions League worden in de seizoenen 2021-2022, 2022-2023 en 2023-2024 op tv uitgezonden door zender RTL, op kanaal RTL7. RTL heeft de uitzendrechten voor de wedstrijden en samenvattingen van de Champions League per augustus 2021, voor een contractduur van drie jaar.

Wat is er vanavond voor voetbal op tv?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, want het hangt af van het land en de regio waar je woont, en van de specifieke kanalen en netwerken waartoe je toegang hebt. Een algemene zoekopdracht naar "voetbal op TV vanavond" of "voetbal TV schema" zou u echter een lijst moeten opleveren van de voetbalwedstrijden die vanavond in uw regio worden uitgezonden. Welke dag speelt Barcelona? Barcelona speelt gewoonlijk op zondag. De exacte dagen en tijden van de wedstrijden variëren echter per wedstrijd. Bijvoorbeeld, Barcelona's volgende wedstrijd is op zondag 28 oktober om 15:00 uur lokale tijd tegen Real Betis.

Gerelateerde artikelen

Waar kan ik FC Barcelona kijken?

De wedstrijden van clubs als FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid zijn gratis te zien op kanaal 14. Wil je meer wedstrijden van La Liga zien? Kies dan Ziggo Sport Totaal.

Bovendien, waar wordt het voetbal uitgezonden?

VOETBAL OP TVZENDER
UEFA Champions League op tvRTL 7, Ziggo Sport
UEFA Europa League op tvVeronica, ESPN
UEFA Europa Conference League op tvVeronica, ESPN
TOTO KNVB Bekertoernooi op tvFOX, ESPN, Veronica
Welke zender is Real Barca? Real Madrid – Barcelona gratis kijken

De wedstrijd wordt uitgezonden op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Op kanaal 14 van Ziggo kun je gratis naar de wedstrijd kijken.

Waar kan je Europa League kijken?

De Europa League is te zien bij ESPN en Talpa op zender SBS6, Veronica of eventueel Net5. Sinds seizoen 2021-2022 heeft Talpa de uitzendrechten van de Europa League. Dienovereenkomstig, waar wordt de europa league uitgezonden? De UEFA Europa League wordt uitgezonden door verschillende televisiezenders in verschillende landen. In Nederland wordt de Europa League uitgezonden door de Nederlandse zender Veronica.

Waar kan ik live voetbal kijken op internet?

Kijk live voetbal op internet
Je kunt live voetbal kijken op verschillende websites, zoals Voetbalzone.nl of Livestream.com.

Door Wenona Esters

Vergelijkbare artikelen

Welke zender Bayern München? :: Welke zender Feyenoord Europa League?
Handige links