Huis > W > Wat Is Een Sluimerende App?

Wat is een sluimerende app?

Als apps een tijdje niet worden gebruikt, zet Android ze op sluimerstand. Dat betekent dat wanneer er een update voor de app is, die niet direct zal worden geïnstalleerd. Zolang u de app niet gebruikt, zal er dus ook geen extra opslag en batterij voor een update worden gebruikt.

Lees verder

Kan gedownloade app niet vinden?

Als je je app nog steeds niet kunt vinden, neem je contact op met ons supportteam. Net als wanneer je zoekt op Google, houden zoekopdrachten op Google Play rekening met meerdere factoren zoals app-titels, namen van ontwikkelaars en app-beschrijvingen.
Daarvan, kan app niet vinden op beginscherm?
Apps automatisch op Startscherm zetten
  • Open het overzicht van alle apps. Veeg daarvoor van onderen naar boven (of andersom) over het scherm.
  • Tik op de app Instellingen.
  • Tik op Display.
  • Scrol naar beneden en tik op Startscherm.
  • Tik achter 'Apps toevoegen aan Startscherm' op het grijze schuifje.

Hoe kan ik verborgen apps terug vinden?

Er zijn een paar manieren om verborgen apps te vinden. Een manier is om door de app store op je apparaat te kijken. Een andere manier is om een app voor bestandsbeheer te gebruiken om door de bestanden op uw apparaat te kijken. Ten slotte kunt u de instellingen van uw apparaat controleren om te zien of er een lijst met verborgen apps is. Je kunt ook vragen hoe apps op achtergrond afsluiten? Als een app op de achtergrond is, is hij nog steeds actief. Hij is echter niet op de voorgrond, dus de gebruiker heeft er geen interactie mee. De app kan op de achtergrond worden afgesloten door de gebruiker, door het systeem of door de app zelf.
De gebruiker kan een app op de achtergrond afsluiten door deze te forceren. Om dit te doen, opent de gebruiker de multitasking-weergave en veegt dan omhoog naar de app die hij wil sluiten. De app wordt dan gesloten en draait niet meer op de achtergrond.
Het systeem kan ook een app op de achtergrond afsluiten. Het systeem kan dit doen als de app te veel batterijstroom gebruikt of als de app niet reageert. Wanneer het systeem een app op de achtergrond afsluit, wordt de app niet meer uitgevoerd.
De app kan zichzelf ook op de achtergrond afsluiten. De app kan dit doen als hij niet wordt gebruikt en het systeem weinig geheugen heeft. Wanneer de app zichzelf op de achtergrond afsluit, zal de app niet meer actief zijn.

Daarvan, welke apps verbruiken veel data iphone?

Dataverbruik per app bekijken

Ga op je iPhone naar de Instellingen-app. Tik op Mobiel netwerk en blader omlaag. Je ziet nu een lange lijst met alle apps die op je iPhone staan. Onder de naam van elke app staat het dataverbruik in KB, MB of GB.
Welke apps gebruiken veel data iPhone?
Ga naar Instellingen > Mobiel netwerk om te zien welke apps veel data slurpen. De teller telt eeuwig door tot het moment dat je hem reset. Onhandig, als je wilt weten hoeveel data je bijvoorbeeld deze maand hebt gebruikt.

Bovendien, hoe verwijder je openstaande apps op ipad?

Een app stoppen
  1. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het beginscherm en pauzeer even in het midden van het scherm.
  2. Veeg naar rechts of naar links om de app te zoeken die u wilt stoppen.
  3. Veeg de voorvertoning van de app omhoog om de app te stoppen.
Mensen vragen ook: hoe alle apps sluiten op iphone? Er zijn twee manieren om alle apps op je iPhone te sluiten. De eerste manier is door de homeknop ingedrukt te houden totdat de apps beginnen te trillen. Tik vervolgens op de X in de hoek van elke app om deze te sluiten. De tweede manier is door tweemaal op de thuisknop te drukken, waardoor een lijst met recent gebruikte apps verschijnt. Veeg op elke app omhoog om deze te sluiten.

Vervolgens, waar zijn mijn apps gebleven samsung?

Als u een specifieke app probeert te vinden die u in het verleden hebt gedownload, is de eerste plaats waar u moet kijken het gedeelte Mijn Apps van de Galaxy Store. Hier ziet u alle apps die u ooit hebt gedownload, zowel betaald als gratis. Als u de app die u zoekt niet ziet in het gedeelte Mijn Apps, is deze mogelijk niet langer beschikbaar om te downloaden.

Door Dumond Kut

Wat wordt bedoeld met bestandsnaam? :: Welke apps zijn actief iPhone?
Handige links