Huis > W > Wat Hoor Je Als Je Iemand Belt Die Je Geblokkeerd Heeft?

Wat hoor je als je iemand belt die je geblokkeerd heeft?

Als je een persoon belt die je geblokkeerd heeft hoor je maar één kiestoon gevolgd door de voicemail. Daarnaast kan ook direct de voicemail geactiveerd worden zonder dat deze voorafgaat aan een kiestoon. Let wel, als je direct de voicemail krijgt wil het niet altijd zeggen dat je geblokkeerd bent.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan een geblokkeerd nummer mij bellen?

Vanaf het geblokkeerde telefoonnummer kan jij niet meer gebeld of ge-sms't worden. Je blokkeert dus een specifiek telefoonnummer, maar niét een persoon. De persoon van wie je het telefoonnummer blokkeert, kan jou met een ander telefoonnummer nog wél bellen.
Vervolgens, hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op berichten?
Meestal kun je door een sms te sturen niet zien of je geblokkeerd bent, dus je zult moeten bellen. Let op hoe het gesprek eindigt. Als de verbinding na één (of soms een halve) keer over te gaan verbroken wordt en je naar voicemail wordt gestuurd, ben je óf geblokkeerd, óf de telefoon van je contactpersoon is leeg.

Bovendien, kan iemand zien of je zijn nummer heeft verwijderd?

Er is geen zeker antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de telefoon en de dienstverlener. Het is mogelijk dat de telefoonmaatschappij het nummer nog heeft, zelfs als het van de telefoon is verwijderd, maar het is ook mogelijk dat het nummer helemaal weg is en niet meer kan worden teruggevonden. Mensen vragen ook: kun je zien of iemand online is als je geblokkeerd bent? Als u door iemand op Facebook bent geblokkeerd, kunt u het profiel, de berichten of de opmerkingen van die persoon niet zien. U kunt echter nog wel alle openbare informatie zien die deze persoon heeft gedeeld.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Wat gebeurt er als je iemand blokkeert op je telefoon?

Een telefoonnummer blokkeren of de blokkering van een telefoonnummer opheffen. Als je geen gesprekken van een bepaald telefoonnummer wilt ontvangen, kun je het blokkeren. Als het nummer je probeert te bellen, wordt het gesprek automatisch geweigerd op je telefoon.
Vervolgens, kun je voicemail inspreken als je geblokkeerd bent?
Hallo Jeanka, Helaas is het niet mogelijk om een telefoonnummer te blokkeren voor voicemail. Je kunt inderdaad wel voicemail uitzetten, maar dan kan niemand meer een voicemail inspreken.

Kan je iemand een sms sturen als je geblokkeerd bent?

Als iemand jouw nummer heeft geblokkeerd op zijn/haar telefoon en je naar diegene een sms stuurt dan komt die niet aan bij die persoon. Alles wat van het geblokkeerde nummer komt wordt tegengehouden. Als jij iemand hebt geblokkeerd op jouw telefoon dan kun je naar dat nummer wel gewoon sms'en.
En nog een vraag, kun je iemand bellen die je geblokkeerd heeft? Nee, u kunt niet iemand bellen die u heeft geblokkeerd. Als u een contactpersoon probeert te bellen die u heeft geblokkeerd, hoort u een bericht dat de persoon niet bereikbaar is.

Wie is 072 7506925?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want de eigenaar van het telefoonnummer kan iedereen zijn. Enkele mogelijke theorieën zijn echter dat de persoon een particulier is die ervoor heeft gekozen anoniem te blijven, of een bedrijfseigenaar die niet wil dat zijn persoonlijke informatie openbaar wordt gemaakt. Het is ook mogelijk dat het nummer wordt gebruikt als spam- of oplichtingsnummer.

Door Dinsdale Homma

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet je of een kapsel bij je past? :: Wat betekent x86?
Handige links