Huis > H > Hoe Werkt Google Dropbox?

Hoe werkt Google Dropbox?

Een bestand toevoegen aan je account
  • Meld je aan op www.dropbox.com.
  • Klik op Alle bestanden in de linkerzijbalk.
  • Ga naar de map waarin je het bestand of de map wilt opslaan.
  • Klik op Bestanden uploaden of Map uploaden.
  • Ga naar het juiste bestand of de juiste map in het bestandssysteem van je computer.
  • Klik op Openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Mensen vragen ook: hoe dropbox betalen?

Dropbox verstrekt ontvangstbewijzen en facturen voor alle betalingen. Als je betaalt met je bankpas of creditcard, wordt de betaling op je bankafschrift vermeld als DROPBOX* (transactienummer). Als je een jaarabonnement hebt, ontvang je na elke betaling een ontvangstbewijs per e-mail.
Wat dit betreft, hoe kom ik in de dropbox?
Je bestanden zijn toegankelijk via dropbox.com of de Dropbox-apps. Installeer de Dropbox-app op je computer, telefoon of tablet, zodat je je bestanden op al je apparaten kunt openen. De Dropbox-app installeren op je computer: Download de Dropbox-desktopapp op je computer.

En nog een vraag, wat zijn de kosten van dropbox?

De kosten van Dropbox variëren afhankelijk van de hoeveelheid opslag die je nodig hebt. Het Basis-plan is gratis en geeft je 2 GB opslagruimte. Het Plus-plan kost $9,99 per maand en geeft je 1 TB aan opslag. Het Professional-plan kost $19,99 per maand en geeft je 2 TB opslagruimte. Trouwens, is dropbox plus gratis? Ja, Dropbox Plus is gratis.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Welke diensten biedt Dropbox aan?

Mogelijkheden Dropbox

Met Dropbox kunnen mensen bestanden online opslaan, bewerken en delen. Samen met iemand anders aan een document werken, kan ook. Zelfs als die persoon geen Dropbox heeft. De opslagdienst kan met allerlei bestanden overweg, zoals tekstdocumenten, rekenbladen, muziek en foto's.
Men kan zich ook afvragen: wie is de eigenaar van dropbox?
Met zijn 33 jaar is Drew Houston, de CEO van Dropbox, een van de jongste miljardairs ter wereld, volgens zakenblad Forbes. Het grootste deel van zijn kapitaal verwierf Houston als eigenaar van Dropbox, een online opslagplaats voor documenten, foto's, video's en meer.

Hoe bewerk je een bestand in Dropbox?

Via de website van Dropbox kun je direct bestanden openen om ze te bewerken. Hiervoor maakt Dropbox gebruik van Office Online. Eerst was het nodig om de bestanden eerst te downloaden en lokaal te bewerken maar die optie kan nu worden overgeslagen.
...
Dit geldt voor de volgende bestanden:
  1. Word.
  2. PowerPoint.
  3. Excel.
Hoe maak ik ruimte vrij op Dropbox? Er zijn een paar manieren om ruimte vrij te maken op Dropbox:
-Eerst kun je bestanden en mappen die je niet meer nodig hebt verwijderen uit je Dropbox-account. Om dit te doen, meld je je gewoon aan bij je account, selecteer je de bestanden of mappen die je wilt verwijderen en klik je op het prullenbakpictogram.
Ten tweede kun je bestanden en mappen verplaatsen naar je computer of een externe harde schijf. Log hiervoor in op uw account, selecteer de bestanden of mappen die u wilt verplaatsen en klik op het download-pictogram.
Ten derde kun je upgraden naar een Dropbox Plus- of Professional-account. Deze accounts worden geleverd met meer opslagruimte, zodat je meer bestanden kunt opslaan in je Dropbox. Om te upgraden log je gewoon in op je account en klik je op de knop Upgrade.

Kun je twee Dropboxen hebben?

Ja, je kunt twee Dropboxen hebben. Je kunt twee aparte accounts hebben of je kunt één account hebben met twee aparte mappen. Als je twee accounts hebt, moet je je bij elk account afzonderlijk aanmelden om toegang te krijgen tot je bestanden. Als je één account hebt met twee mappen, heb je toegang tot beide mappen vanuit hetzelfde account.

Door Tanner Agtarap

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik Dropbox op mijn laptop? :: Hoe werkt een lcd display?
Handige links