Huis > H > Hoe Werkt Het Spel Clash Of Clans?

Hoe werkt het spel Clash of clans?

Sinds de release in 2012 is Clash of Clans uitgegroeid tot één van de meest populaire strategiegames voor je mobiele telefoon. In een wereld vol barbaren, tovenaars, goblins en andere mystieke wezens bouw je je eigen dorp. Daarnaast train je je troepen en neem je het op tegen andere spelers op in epische clanoorlogen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Wat dit betreft, wat is het doel van clash of clans?

De officiele afkorting voor deze computergame is 'CoC' en behoort toe tot het genre massively multiplayer. Spelers kunnen in deze virtuele wereld stappen en de strijdt met elkaar aangaan. Elke speler heeft de taak om een eigen dorp te creëren en andere dorpen aan te vallen.
Hoeveel Arenas zijn er in Clash Royale?
Magische kist
GoudTotaal kaarten
Arena 1112-1288
Arena 2154-17611
Arena 3196-22414
Arena 4224-25616

Hoe lang duurt een seizoen clash Royale?

Een seizoen in Clash Royale duurt meestal zo'n 2-3 maanden. Dienovereenkomstig, hoeveel heeft clash of clans verdient? Het spel Clash of Clans werd uitgebracht in 2012 en verdiende in 2013 654 miljoen dollar aan inkomsten. In 2014 verdiende het spel 1,34 miljard dollar aan inkomsten en in 2015 verdiende het spel 2,24 miljard dollar aan inkomsten.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Hoe kom je aan een Meesterbouwer in Clash of clans?

Als je de O.T.T.O-hut naar level 5 wilt upgraden zodat de meesterbouwer hulp kan krijgen, moet je:
  1. 3 gebouwen verbeteren in het thuisdorp.
  2. de kannonnenkar upgraden naar level 18.
  3. de mega-Tesla upgraden naar level 9.
  4. de gevechtsmachine upgraden naar level 30.
Trouwens, hoe download je clash of clans op de computer?
KO Player – Een Professionele Android-Emulator
  1. Download de software.
  2. Log in met je Google-account en installeer het spel, of ga naar "Hot Apps" om Clash of Clans te vinden.
  3. Open de app, het zal zich aanmelden met je Google-account en je kunt de muis gebruiken om Clash of Clans spelen op PC.

Hoe gebruik je een super drankje in Clash of Clans?

Je kunt twee supertroepen tegelijkertijd activeren. Je kunt de normale versie van een geactiveerde supertroep blijven trainen. Supertroepen worden niet verwijderd uit je legerkampen nadat hun actieve periode afloopt. Met het superdrankje kun je gratis een supertroep activeren!
Hoeveel mensen spelen boom Beach? Volgens de officiële website hebben meer dan 150 miljoen mensen het spel Boom Beach gedownload. Het is beschikbaar in 150 landen en negen talen. Het spel is gratis te downloaden en te spelen, maar biedt in-game aankopen voor sommige items.

Wat zijn Seizoensuitdagingen?

Seizoensgebonden uitdagingen zijn terugkerende evenementen in Fortnite die spelers de mogelijkheid bieden om speciale doelen te voltooien om unieke beloningen te verdienen. Deze uitdagingen zijn meestal slechts een beperkte tijd beschikbaar, en ze vallen vaak samen met echte gebeurtenissen zoals feestdagen. Spelers die alle uitdagingen voor een bepaald seizoen voltooien, worden vaak beloond met een speciaal cosmetisch item, zoals een skin of back bling.

Door Carder

Vergelijkbare artikelen

Hoe word je een web developer? :: Hoe word je beter in Clash of clans?
Handige links