Huis > H > Hoe Verstop Je Een App?

Hoe verstop je een app?

Apps verbergen in Android met ingebouwde instellingen (sommige modellen)
  1. Open de app-drawer.
  2. Tik op de drie puntjes rechtsboven.
  3. Open Home Screen Settings (Instellingen Startscherm) (of gewoon Settings (Instellingen)).
  4. Selecteer de optie Hide apps (Apps verbergen).
  5. Kies de app(s) die u wilt verbergen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verstop je een camera?

De hoek van de kast is achter een vaas of beeldje. Een hoek van het aanrecht is een geweldige plek om een spy cam te verbergen. Met andere woorden, controleer de hoeken van de kamer waar niemand kijkt.

Mensen vragen ook: waar is mijn app gebleven iphone?

Als u een iPhone 8 of eerder hebt, of een iPad met een Home-knop: Druk tweemaal op de thuisknop om de recent gebruikte apps te bekijken. Veeg naar links of rechts om de app te vinden die u wilt gebruiken. Tik op de app.
Waarom komen apps niet op beginscherm?
Tik op de app Instellingen. Tik op Display. Scrol naar beneden en tik op Startscherm. Tik achter 'Apps toevoegen aan Startscherm' op het grijze schuifje.

En nog een vraag, waar zijn al mijn apps gebleven?

Er zijn een paar mogelijkheden waarom uw apps verdwenen zijn. Een mogelijkheid is dat je ze per ongeluk hebt verwijderd. Een andere mogelijkheid is dat ze verborgen zijn. Om te controleren of uw apps verborgen zijn, gaat u naar Instellingen > App Store > Aankopen en tikt u op "Niet op deze iPhone/iPad". Als u een lijst van uw ontbrekende apps ziet, kunt u op het "cloud"-pictogram naast de app tikken om deze opnieuw te downloaden. Hoe krijg je het weer op je startscherm? Er zijn een paar manieren om een app terug op je startscherm te krijgen. Een manier is om naar de App Store te gaan en te zoeken naar de app. Zodra u de app hebt gevonden, kunt u deze downloaden en verschijnt deze op uw startscherm. Een andere manier is om naar Instellingen > Algemeen > Resetten > Homescreenindeling opnieuw instellen. Dit zal uw startscherm terugzetten naar de standaard lay-out.

Dus, waar vind ik mijn verwijderde apps?

Vanuit het menu ga je naar Mijn apps en games. Kies vervolgens voor Bibliotheek. In de bibliotheek vind je alle apps welke ooit door jouw account vanuit de Play Store zijn geïnstalleerd. Dit houd in dat je hier dus ook apps kunt zien welke op een ander Android apparaat geïnstalleerd zijn (geweest).
Dus, hoe krijg ik een pictogram op mijn scherm?
Selecteer Start, open Instellingen en selecteer thema's onder Persoonlijke voorkeur . Scrol onder Thema's omlaag en selecteer de optie Instellingen voor bureaubladpictogrammen. Kies de pictogrammen die u op uw bureaublad wilt laten weergeven en klik vervolgens op Toepassen en OK.

Hoe maak je een snelkoppeling op je telefoon?

Maar hoe maak je nu zo'n snelkoppeling op je Android- of iOS-toestel? Ga naar de website waarvan je een sneltoets wilt maken. Op veel Android-toestellen zie je rechtsboven MEER staan, onder de tijdsaanduiding. Druk op deze knop en vervolgens zie je verschillende opties verschijnen, waaronder Sneltoets toev.
Je kunt ook vragen hoe kan ik een app toevoegen? Om een app toe te voegen, moet u eerst de app vinden die u wilt toevoegen in de Google Play Store. Zodra u de app hebt gevonden, moet u deze selecteren en vervolgens op de knop "Installeren" klikken. Nadat de app is geïnstalleerd, kunt u deze openen door naar uw startscherm te gaan en de app te selecteren in uw lijst met apps.

Wat dit betreft, wat gebeurt er als je een app verwijderd?

Wanneer u een app verwijdert, wordt deze van uw apparaat verwijderd. Als u de app opnieuw installeert, moet u alle inhoud van de app opnieuw downloaden.

Door Stryker Faessler

Vergelijkbare artikelen

Hoe heet de menu balk van Word? :: Hoe krijg ik een app weer op mijn beginscherm?
Handige links