Huis > W > Wat Is De Beste Vertaal-App?

Wat is de beste vertaal-app?

Google Translate is waarschijnlijk de allerbeste vertaal-app op mobiel. Het ondersteunt meer dan 100 talen online en meer dan 50 talen offline (via typen). Het vertaalt ook dingen met je camera, zoals menu's of straatnaamborden. De app ondersteunt ook handschrift, spraakinvoer en invoer (uiteraard).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste beeldkwaliteit?

8K is de hoogste resolutie die momenteel beschikbaar is. Deze tv's hebben een resolutie van 7680 x 4520 en leveren beelden die 4 keer scherper zijn dan 4K-tv's, de op een na hoogste beschikbare resolutie.

Dienovereenkomstig, is er een gratis vertaal-app?

De Google Translate-app

Je kunt zelf woorden of teksten intypen om ze te vertalen, maar ook een tekst scannen via je camera. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS. En hij is nog helemaal gratis ook. Deze vertaal-app is beschikbaar in 107 talen.
Kun je Prime video delen?
Elke Prime Video-account kan maximaal zes gebruikersprofielen hebben. Een profiel moet dienen als de primaire accounthouder, en dan die persoon kan maximaal vijf extra profielen, hetzij voor volwassenen of kinderen.

Hoe kan ik mijn Amazon-account verwijderen?

Als u uw Amazon-account wilt verwijderen, kunt u dat doen door de volgende stappen te volgen:
1. Ga naar de website van Amazon en log in op uw account.
2. Klik op de link "Uw account" bovenaan de pagina.
3. Klik aan de linkerkant van de pagina onder het kopje "Instellingen" op de link "Accountinformatie".
4. Scroll naar beneden en klik op de link "Uw account sluiten".
5. Volg de instructies op de pagina om te bevestigen dat u uw account wilt verwijderen. Hoe zeg je Prime video op? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het hangt af van het apparaat dat u gebruikt en de specifieke Prime Video-app die u gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste gratis fitness app?

Er zijn 6 gratis fitness apps voor in de sportschool. Gezondheid.

Waarom is niet alles gratis op Prime Video?

Het verschil met Netflix

Waar je bij Netflix alle content gratis kunt kijken na het afsluiten van een abonnement, is dit bij Amazon Prime Video niet zo. Slechts een deel zit inbegrepen, de rest kan je bekijken tegen bijbetaling. Dat is vooral het geval bij nieuwe films.
Hoeveel mensen kunnen tegelijk Amazon Prime kijken?
U mag met dezelfde Amazon-account tot drie video's tegelijkertijd streamen. U mag dezelfde video per keer naar niet meer dan twee apparaten streamen.

Mensen vragen ook: hoeveel films staan er op prime video?

Het Amazon Prime Video-aanbod in Nederland telt 1.898 films en series.
Daarvan, welke amazon prime abonnementen zijn er? Er zijn drie verschillende soorten Amazon Prime-abonnementen: maandelijkse, jaarlijkse en studentenabonnementen. Maandelijkse abonnementen kosten $10,99 per maand, jaarlijkse abonnementen kosten $99 per jaar, en studentenabonnementen kosten $49 per jaar.

Vervolgens, wat kost amazon prime?

Er zijn twee hoofdtypen Amazon Prime lidmaatschap:
1. Amazon Prime Video: Dit geeft je toegang tot onbeperkt streamen van films en tv-shows. De kosten van dit lidmaatschap zijn $8,99 per maand.
2. Amazon Prime Music: Dit geeft je toegang tot reclamevrije muziekstreaming en onbeperkte downloads. De kosten van dit lidmaatschap zijn $7,99 per maand.
Als je zowel Amazon Prime Video als Amazon Prime Music wilt, kun je je aanmelden voor een gecombineerd lidmaatschap dat $12,99 per maand kost.

Door Carolus Nedina

Vergelijkbare artikelen

Hoe Facebook pagina overdragen? :: Waarom is mijn Prime video in het Frans?
Handige links