Huis > H > Hoe Neem Ik De Telefoon Op In Het Frans?

Hoe neem ik de telefoon op in het Frans?

Het wordt dan: Bonjour, <naam organisatie>, c'est <voornaam + achternaam> à l'appareil. Frans is een lastige taal voor Nederlanders, dus hebben we voor jou een geluidsfragment van hoe je de zin uitspreekt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe begint een Frans mobiel nummer?

De code van Frankrijk is 0033. Met een mobiel toestel kun je ook +33 indrukken. Heel concreet duw je eerst 0033, of +33, in op je toestel gevolgd door het telefoonnummer waar je naar gaat bellen. De '0' vooraan het eigenlijke telefoonnummer hoef je niet in te duwen.
Wat vraag je als eerste wanneer je een Frans telefoonnummer belt?
Fransen zeggen namelijk meestal eerst waarvoor ze bellen, voordat ze zeggen hoe ze heten. Dus bijvoorbeeld: "Bonjour Madame/Monsieur. Je vous appelle pour vérifier ma réservation..

Hoe sluit je een telefoongesprek af in het Frans?

Om een telefoongesprek in het Frans te beëindigen, kunt u "au revoir" of "à bientôt" zeggen. Dus, kan u mij doorverbinden met frans? Dit is geen technische vraag.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Bovendien, heeft frankrijk 06 nummers?

Sinds de introductie van het huidige systeem in 1996 zijn in Frankrijk al meer dan 60 miljoen 06-nummers uitgegeven; enkele aanbieders raken binnenkort door hun contingent heen.
En nog een vraag, wat moet er voor een frans 06 nummer?
Bijvoorbeeld als je naar een mobiele nummer in Parijs wilt bellen en het te bellen nummer is: 06 12 34 56 78 dan bel je naar+33 6 12 34 56 78.

Wat dit betreft, hoeveel nummers heeft een frans mobiel nummer?

Alle Franse telefoonnummers bestaan uit tien cijfers en beginnen met '0'. Hieronder een lijst van voorvoegsels en waar ze voor staan: 01: vaste lijn, voor Parijs en omgeving. 02: vaste lijn, voor Noord-West Frankrijk.
Wat kost bellen naar Frankrijk? Om naar Frankrijk te bellen kost het u 0,21 dollar per minuut.

Wat dit betreft, welk land begint met 0033?

Het land dat begint met 0033 is Frankrijk.

Door Clarice Brzozowski

Vergelijkbare artikelen

Welk land is 0044? :: Wat is nachtstand Samsung?
Handige links