Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Samsung Vastloopt?

Wat moet je doen als je Samsung vastloopt?

Als het apparaat is vastgelopen en niet reageert, houd je de Power-knop en de knop Volume omlaag gelijktijdig gedurende meer dan 7 seconden ingedrukt om het apparaat opnieuw op te starten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Je kunt ook vragen hoe kan ik opnieuw opstarten?

Opnieuw opstarten
  1. Sluit eventueel openstaande programma's.
  2. Klik op de Startknop.
  3. Klik op het pictogram Aan/uit.
  4. Klik op Opnieuw opstarten.
Kan telefoon niet uitzetten door Bixby?
Het uitschakelen van Bixby is enkel mogelijk op de Samsung software die gebaseerd is op Android Oreo. Met de recente update naar One UI (dat gebaseerd is op Android Pie) is het niet meer mogelijk om Bixby uit te schakelen.

Dus, hoe doe je een soft reset?

Een zachte reset betekent uw apparaat opnieuw opstarten en wordt vaak gebruikt om problemen op te lossen als er iets misgaat. Voor een zachte reset houdt u de aan/uit-knop ingedrukt tot het toestel uitschakelt. Zodra het uitgeschakeld is, drukt u nogmaals op de aan/uit-knop om het weer in te schakelen. Hoe zet je een iPhone 13 uit? Om uw iPhone 13 uit te schakelen, houdt u de zijknop en de knop volume omlaag tegelijkertijd ingedrukt. Blijf beide knoppen ingedrukt houden totdat de uitschakel-schuifbalk op het scherm verschijnt. Sleep de schuifregelaar naar rechts om uw iPhone uit te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat is een zijtoets?

Op nieuwere telefoons, bijvoorbeeld, heeft de fysieke Zijtoets standaard drie manieren om er iets mee te doen: kort indrukken, 2x kort indrukken,en langer indrukken. Tot en met Android 9 kon je jouw telefoon altijd uitschakelen door de knop langer ingedrukt te houden.
Vervolgens, kan gsm niet meer uitzetten?
Android (Samsung, Huawei,):

Hou de power button en de knop 'volume omlaag' ingedrukt, totdat het Samsung-logo (of van een andere fabrikant) op je scherm verschijnt. Een andere mogelijke combinatie is de power-toets en de knop 'volume omhoog'.

Hoe zet je een iPhone 13 aan?

De iPhone inschakelen

Houd de knop aan de zijkant of de sluimerknop (afhankelijk van welk model je hebt) ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt.
En nog een vraag, hoe kan ik mijn iphone opnieuw opstarten? Er zijn een paar verschillende manieren om uw iPhone opnieuw op te starten. Eén manier is om de aan/uit-knop ingedrukt te houden tot de optie "Slide to Power Off" verschijnt. Zodra de uitschakeloptie verschijnt, schuift u uw vinger over het scherm om uw iPhone uit te schakelen. Om uw iPhone weer aan te zetten, houdt u de aan/uit-knop opnieuw ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt.
Een andere manier om je iPhone opnieuw op te starten is door naar de Instellingen-app te gaan en te navigeren naar Algemeen > Afsluiten. Zodra je in het menu Afsluiten bent, zie je de optie om je iPhone uit te schakelen. Om je iPhone weer aan te zetten, houd je de aan/uit-knop weer ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt.

Hoe zet ik mijn iPhone op stil?

Er zijn verschillende manieren om uw iPhone op stil te zetten. Een manier is om de ring/stil schakelaar te gebruiken, die zich aan de linkerkant van de iPhone bevindt. U kunt ook de functie Niet storen gebruiken, die u kunt inschakelen in de app Instellingen.

Door Rodolph

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik iets op mijn startscherm? :: Hoe zet je je telefoon uit zonder uitknop?
Handige links