Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Telefoon Nergens Meer Op Reageert?

Wat moet je doen als je telefoon nergens meer op reageert?

Geforceerd afsluiten

Bij smartphones van Apple houd je de thuisknop, de grote knop in het midden, en de Powerknop ingedrukt houden. Bij telefoons met een besturingssysteem van Android moet je de thuisknop en volumeknop omhoog indrukken (waarmee je normaal gesproken het geluid harder zet).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Wat moet je doen als je Samsung niet meer aan gaat?

Voor het opnieuw opstarten van jouw Samsung smartphone heb je niet altijd een werkend scherm nodig.
...
Tip 1: start opnieuw op
  1. Houd de standby knop en de volume omhoog knop tegelijk ingedrukt.
  2. Laat de knoppen na 10 seconden weer los.
  3. Zet het toestel weer aan door de standby knop ingedrukt te houden.
Wat wil reboot zeggen?
Reboot definities

(Het opnieuw starten van een computer, ook wel reset genoemd, waarbij het besturingssysteem opnieuw wordt geladen. Het gelijktijdig indrukken van de toetsen CTRL-ALT-DEL veroorzaak een reboot.)

Wat is reboot Android?

Wanneer u uw Android-apparaat herstart, start u het besturingssysteem opnieuw op. Dit kan worden gedaan om fouten te herstellen, geheugen op te ruimen of de prestaties te verbeteren. Dienovereenkomstig, hoe moet je rebooten? Hoe opnieuw opstarten
Er zijn twee manieren om uw computer opnieuw op te starten:
1. Opnieuw opstarten: Hiermee sluit u alle programma's af en start u uw computer opnieuw op. Dit is de meest gebruikelijke manier om uw computer opnieuw op te starten.
2. Afsluiten en opnieuw opstarten: Hiermee wordt uw computer afgesloten en vervolgens weer ingeschakeld. Dit is handig als u er zeker van wilt zijn dat alle programma's zijn afgesloten voordat u de computer opnieuw opstart.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Wat als touchscreen niet werkt iPhone?

Je touchscreen kan zomaar stoppen met reageren wanneer het systeem van je iPhone tijdelijk problemen heeft. Probeer eerst om je iPhone opnieuw op te starten. Werkt dit niet? Probeer dan je iPhone terug te zetten naar fabrieksinstellingen.
Wat als harde reset iPhone niet werkt?
druk de aan en uit knop en de volume-omlaag knop tegelijkertijd in. houd beide knoppen ongeveer 10 seconden ingedrukt. je iPhone gaat nu uit en start vanzelf opnieuw op.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet je een iphone 13 aan?

Een iPhone X, 11, 12 of 13 herstarten

Om het apparaat weer in te schakelen, houdt u de zijknop (aan de rechterzijde van de iPhone) ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.
Hoe zet ik mijn iPhone aan? Om uw iPhone in te schakelen houdt u de Slaap/Wektoets ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt.

Hoe kan ik mijn iPhone opnieuw opstarten?

U kunt uw iPhone op twee manieren opnieuw opstarten. De ene manier is door de Slaap/Wektoets ingedrukt te houden totdat de rode schuifbalk verschijnt. Verschuif de schuifknop vervolgens om uw iPhone uit te schakelen. Zodra uw iPhone is uitgeschakeld, houdt u de Slaap/Wektoets opnieuw ingedrukt totdat u het Apple-logo ziet.
De andere manier om je iPhone opnieuw op te starten is door naar Instellingen > Algemeen > Reset > Reset alle inhoud en instellingen. Dit zal alle inhoud en instellingen op je iPhone wissen, dus je moet dit alleen doen als je een back-up van je gegevens hebt.

Door Moule

Vergelijkbare artikelen

Hoe typ je een Franse C op een Chromebook? :: Hoeveel stappen zet je in 5 km?
Handige links