Huis > I > Is Google Home Nederlands?

Is Google Home Nederlands?

De Google Home zet je op de Nederlandse taal via de Google Home app. Als je deze nog niet hebt dan moet je deze even via de Google Play of Apple Appstore downloaden en installeren. Even stapsgewijs: Open de Google Home app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is Windows 10 Home?

Het basispakket voor de algemene gebruiker die Windows voornamelijk thuis gebruikt, heet Windows 10 Home. De functies die gericht zijn op de brede consumentenmarkt zijn in deze versie opgenomen.

Kan Google nest Nederlands?

Voor gebruikers die het apparaat eerder in huis hebben gehaald, is er goed nieuws: het apparaat spreekt nu Nederlands, zo ontdekte Androidworld. Eerder kon je enkel Engels praten met de Nest Hub.
Hoe kom ik in instellingen?
Via 'Snelle instellingen' kun je de instellingen bekijken en wijzigen vanaf elk scherm op je telefoon. Je kunt de instellingen die je vaak wijzigt, toevoegen aan of verplaatsen naar 'Snelle instellingen'.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik de taal veranderen in windows 10?

Om de taal in Windows 10 te wijzigen, moet u naar de app "Instellingen" gaan. Zodra u in de app "Instellingen" bent, moet u klikken op de optie "Tijd en taal". Zodra u in de "Tijd & Taal" instellingen, moet u klikken op de "Regio & Taal" optie. Op de pagina "Regio & Taal" ziet u een lijst met alle talen die op uw computer zijn geïnstalleerd. Om de taal te wijzigen, klikt u op de taal die u wilt gebruiken en vervolgens op de knop "Als standaard instellen". Kan je de stem van Google Maps veranderen Iphone? Ja, u kunt de stem van Google Maps op uw iPhone wijzigen. Open daarvoor de Google Maps-app en tik op de drie lijnen in de linkerbovenhoek. Tik vervolgens op "Instellingen", selecteer "Navigatie" en tik op "Stem". Vanaf hier kunt u een andere stem voor Google Maps selecteren om te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Bovendien, hoe krijg ik google op mijn telefoon?

Chrome installeren
  1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar Google Chrome.
  2. Tik op Installeren.
  3. Tik op Accepteren.
  4. Ga je naar de homepage of naar 'Alle apps' als je op internet wilt browsen. Tik op de Chrome-app .
Waar vind ik de Google Assistent?
Vanaf het Android home-scherm door naar rechts te vegen (afhankelijk van je launcher) Door de home-knop lang ingedrukt te houden. Via de Google-app. De Google Assistant-app openen (dit is de enige manier voor iPhone- en iPad-gebruikers)

Daarvan, is het ok google of hey google?

Google Assistent kan straks simpele opdrachten ontvangen zonder 'ok, Google' De Google Assistant op Android krijgt er in de toekomst de optie bij om bepaalde stemcommando's te ontvangen zonder dat daar een 'ok, Google' aan voorafgaat.
Hoe schakel ik spraakassistent uit? Er zijn een paar manieren om spraakassistent uit te schakelen.
Als je Google Assistant gebruikt, kun je "Ok Google, schakel uit" zeggen. Je kunt ook naar de instellingen van Google Assistant gaan en de functie uitschakelen.
Als je Siri gebruikt, kun je "Hey Siri, zet uit" zeggen. Je kunt ook naar de instellingen van Siri gaan en de functie uitschakelen.
Als je Cortana gebruikt, kun je "Hey Cortana, zet uit" zeggen. Je kunt ook naar de Cortana-instellingen gaan en de functie uitschakelen.

Vervolgens, hoe zet ik spraak uit?

Om spraak uit te schakelen, moet u naar uw instellingen gaan en de optie "uit" voor spraak selecteren. Hierdoor worden alle spraakgerelateerde functies op uw toestel uitgeschakeld.

Door Jill Caminita

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een document op een USB stick? :: Wat is het verschil tussen de zoekmachine Google en de zoekmachine DuckDuckGo?
Handige links