Huis > K > Kun Je Een Modem Gebruiken Als Router?

Kun je een modem gebruiken als router?

Je wifi-modem van Ziggo is een modem en draadloze router in één. Wil je het wifi-netwerk vergroten, dan kun je hier zelf een extra router op aansluiten. Zo heb je twee plekken met een wifi-signaal in huis.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat voor router heb ik nodig?

Als je gewoon onderweg wilt internetten, dan is een iwrd de oplossing. Wil je een spelletje spelen of een film kijken met een bekabelde of draadloze verbinding? Dan moet je een draadloze router nemen met dual band en gigabit netwerkpoorten.

Mensen vragen ook: wat kun je met een wifi router?

Met een router kun je twee computernetwerken met elkaar verbinden. Dat klinkt veel moeilijker dan het is: je verbindt met een router bijvoorbeeld je computernetwerk thuis met het internet (het internet is ook een computernetwerk). Een groot assortiment Routers is te vinden op Routershop.nl.
Wat betekent Vergeet dit netwerk?
Maakt de tablet, telefoon of computer steeds verbinding met een wifi-netwerk dat u niet wilt gebruiken? Laat het apparaat het netwerk vergeten; het toestel maakt dan niet langer automatisch verbinding.

En nog een vraag, hoe kan ik mijn router resetten?

Als u uw router wilt resetten, kunt u dat op twee manieren doen. De eerste manier is om gewoon de stekker van de router uit het stopcontact te halen en deze vervolgens weer aan te sluiten. De tweede manier is om met een paperclip of een pen de resetknop aan de achterkant van de router 30 seconden ingedrukt te houden. Waarom maakt mijn iPhone geen verbinding met wifi? Er zijn een paar redenen waarom je iPhone misschien geen verbinding maakt met wifi. Eén reden kan zijn dat je iPhone in vliegtuigmodus staat. Om de vliegtuigmodus uit te schakelen, ga je naar Instellingen > Vliegtuigmodus. Een andere reden kan zijn dat je wifi is uitgeschakeld. Om wifi in te schakelen, ga je naar Instellingen > Wifi. Als je wifi nog steeds niet werkt, probeer dan je router opnieuw op te starten.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik inloggen op mijn router?

De netwerkkabel moet worden aangesloten op de netwerkaansluiting van uw computer of laptop. U kunt het configuratiemenu vinden in de internetbrowser. Als u het internetadres in de browser invoert, krijgt u toegang tot de router.

Dienovereenkomstig, welke kabel tussen glasvezelkastje en modem?

Een aansluitkabeltje om je modem te verbinden met het glasvezelmodem, ontvang je per post. De aansluitkabel voor glasvezel is vaak rood, maar kan ook grijs of wit zijn. In de tekeningen is de kabel van het glasvezelkastje naar je modem altijd rood.
Is er verschil in netwerkkabels?
Is er kwaliteitsverschil in netwerkkabel? Een goede kwalitatief hoogwaardige netwerkkabel is gemaakt van 100% koper. Sommige aanbieders verkopen een goedkoper alternatief zoals bijv. CCA en CCS kabel maar kwalitatief vele male minder dan echte koperen netwerkkabels.

Wat is het verschil tussen een WAN en een LAN poort?

WAN's verbinden grote geografische gebieden met elkaar. Een goed voorbeeld hier van is het internet. WAN zijn geografisch niet tot een klein gebied beperkt, zoals een kantoorgebrouw bijvoorbeeld. Een LAN daarentegen is geografisch gezien wel beperkt to een kleine oppervlakte.
Wat is een Lanpoort? Een Lanpoort is een soort gateway die twee lokale netwerken (LAN's) met elkaar verbindt. Het maakt communicatie tussen de twee LAN's mogelijk en kan worden gebruikt om apparaten op beide LAN's met elkaar te verbinden.

Wat betekent LAN en WAN?

Een LAN (local area network) is een groep computers en netwerkapparaten die met elkaar verbonden zijn, meestal binnen hetzelfde gebouw. Een WAN (wide area network) daarentegen is een groter netwerk dat zich over meerdere gebouwen, steden of zelfs landen kan uitstrekken.

Door Arturo

Vergelijkbare artikelen

Hoe zorg je dat je goed op de foto staat? :: Hoe kan ik hotspot delen?
Handige links