Huis > H > Hoeveel Wordt Facebook Gebruikt?

Hoeveel wordt Facebook gebruikt?

Facebook: 7,1 miljoen dagelijkse gebruikers

Facebook blijft ook in 2020 het meest gebruikte Social Media platform. Het wordt dagelijks gebruikt door 7,1 miljoen mensen (van de totaal 10,4 miljoen gebruikers). Zoals in onderstaande grafiek te zien is, verliest Facebook vooral de jongeren tussen 15 en 19 jaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Wat dit betreft, hoeveel gebruikers zitten er op instagram?

Hoeveel gebruikers heeft Instagram wereldwijd? Volgens eMarketer gebruiken maandelijks 1,074 miljard mensen Instagram. Dat is ongeveer 12,8% van de wereldbevolking. Zoals het er nu uitziet zal die trend alleen maar doorzetten, en zullen het er in 2023 rond de 1,180 miljard zijn.
Daarvan, hoeveel mensen hebben geen facebook?
Zo'n 720.000 mensen zeggen het platform niet meer dagelijks te gebruiken. Met name gebruikers jonger dan 40 openen Facebook niet meer iedere dag. Facebookgebruik onder jongeren neemt de afgelopen jaren alleen maar af.

Dienovereenkomstig, hoeveel mensen gebruiken social media 2022?

In juli 2020 zijn er wereldwijd ongeveer 3,6 miljard mensen die sociale media gebruiken, dat is ongeveer 45% van de wereldbevolking. Dit aantal zal naar verwachting groeien tot 4,41 miljard in 2025. Hoeveel procent van de bevolking heeft Facebook? Per juli 2019 heeft Facebook 2,41 miljard actieve gebruikers. Dit betekent dat ongeveer 32% van de wereldbevolking een Facebook-account heeft.

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Vervolgens, hoeveel mensen gebruiken facebook in nederland 2021?

Facebook
20202021
Aantal gebruikers10,4 miljoen10,4 miljoen
Aantal dagelijkse gebruikers7,1 miljoen7,3 miljoen
Hoeveel mensen in Nederland hebben Facebook?
Dagelijks gebruik Facebook neemt af

Hoewel het aantal Nederlanders dat Facebook gebruikt stabiel is, zien we bij de intensiteit van het gebruik een daling. Het aantal Nederlanders dat Facebook dagelijks gebruikt is afgenomen van 7,3 miljoen tot 6,9 miljoen Nederlanders. Een daling van 6 procent.

Dienovereenkomstig, welke leeftijd zit het meest op facebook?

In de doelgroep 20 – 29 jaar maakt maar liefst 82% gebruik van Facebook, wat daalt naar 77% in de leeftijd tussen de 40 – 64 jaar. Uw (ver)kopers bevinden zich dus nog steeds massaal op dit platform!
Hoeveel Instagram gebruikers wereldwijd 2021? Vanaf april 2021 zijn er meer dan 1 miljard actieve gebruikers op Instagram.

Dienovereenkomstig, wie zijn de gebruikers van instagram?

De gebruikers van Instagram zijn meestal mensen die graag foto's maken en delen. Het platform is echter ook populair bij bedrijven en beroemdheden die het gebruiken om hun producten en diensten te promoten of om in contact te komen met fans.

Door Phia Naughton

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel mensen hebben Instagram 2022? :: Wat doen bits?
Handige links