Huis > I > Is Gratis Antivirus Goed?

Is gratis antivirus goed?

Sommige gratis virusscanners presteren bijna even goed als betaalde. Maar er zijn wel nadelen zoals reclame, ongewenste browseruitbreidingen en een extra privacyrisico.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Wat is beter Avast of AVG?

AVG en Avast bieden een vergelijkbaar niveau aan anti-malware beveiliging, samen met een paar extra's in hun premium-abonnementen. Als u alleen geïnteresseerd bent in kernbeveiliging, is AVG niet alleen goedkoper, maar kreeg ook iets betere gebruikersrecensies.
Wat kost Avast?
Dit pakket kost 89,99 euro per jaar voor de beveiliging van tien apparaten. Het eerste jaar betaal je slechts 44,99 euro. Als je slechts één apparaat wilt beschermen, betaal je 69,99 euro (34,99 euro het eerste jaar). Avast Ultimate is het meest uitgebreide pakket.

Dienovereenkomstig, hoe kom ik van avast af?

Als u Avast van uw computer wilt verwijderen, kunt u dat op verschillende manieren doen.
Eén manier is om het programma te verwijderen via de functie "Programma's toevoegen of verwijderen" van uw computer. Om dit te doen, ga naar het Start menu en selecteer "Configuratiescherm". In het Configuratiescherm vindt u het pictogram "Programma's toevoegen of verwijderen" en klikt u erop.
Blader door de lijst met programma's tot u Avast vindt en klik dan op "Verwijderen" of "Verwijderen". Volg de aanwijzingen om het verwijderingsproces te voltooien.
Een andere manier om Avast te verwijderen is door het Avast Uninstall Utility te gebruiken. Dit hulpprogramma kan gedownload worden van de Avast website. Zodra u het heeft gedownload, dubbelklikt u op het bestand om het uit te voeren.
Volg de aanwijzingen om het verwijderingsproces te voltooien.
Als u Avast niet kunt verwijderen met een van deze methoden, moet u mogelijk contact opnemen met de klantenservice van Avast. Hoe kom ik in contact met Avast? Er zijn een paar manieren om in contact te komen met Avast. De eerste is om hun website te bezoeken op www.avast.com. Vanaf daar kunt u klikken op de link "Ondersteuning" bovenaan de pagina. Dit brengt u naar een pagina met een zoekbalk. U kunt uw vraag of trefwoorden invoeren in de zoekbalk, en Avast zal u een lijst geven met artikelen die u kunnen helpen. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, is er ook een contactformulier dat u kunt invullen. Een vertegenwoordiger van Avast zal dan contact met u opnemen om u te helpen met uw probleem.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

En nog een vraag, is total av gratis?

Download en installeer eenvoudigweg uw applicatie en TotalAV zal u vragen om een smart scan uit te voeren die u een analyse geeft van schadelijke bedreigingen en zwakke plekken en hulp om deze op te lossen.
Je kunt ook vragen is mcafee gratis?
Helaas heeft McAfee geen gratis versie meer, alleen een probeerversie. Gratis alternatieven zijn Kaspersky Safe Kids, Microsoft Family Safety en macOS Ouderlijk Toezicht.

Welke gratis virusscanner voor Windows 10?

De beste gratis antivirus voor Windows 10
  • Kaspersky Free Antivirus.
  • Bitdefender Free Antivirus.
  • Windows Defender.
  • Avira Free Antivirus.
  • Avast Free Antivirus.
Dienovereenkomstig, is avast en avg hetzelfde? Nee, avast en avg zijn twee verschillende dingen. Avast is een computerbeveiligingssoftwarebedrijf dat antivirussoftware en internetbeveiligingssoftware ontwikkelt. Avg is een softwarebedrijf dat verschillende softwareproducten ontwikkelt, waaronder een lijn antivirus- en internetbeveiligingsproducten.

Mensen vragen ook: is avg free goed genoeg?

Het antwoord op deze vraag is een beetje ingewikkeld en hangt af van wat iemand zoekt in een antivirusprogramma. Over het algemeen is AVG Free een goed programma dat een behoorlijk beschermingsniveau biedt. Er zijn echter enkele functies die alleen beschikbaar zijn in de betaalde versie, dus het hangt echt af van wat de persoon nodig heeft.

Door Braeunig Sarika

Vergelijkbare artikelen

Is Norton een goed programma? :: Wat is Avast Ultimate?
Handige links