Huis > I > Is Zelda Nederlands?

Is Zelda Nederlands?

De Nederlandse uitvoering werd door de regisseur en producent van de Zelda-reeks, Japanner Eiji Aonuma, in een video aangekondigd. Aonuma sprak daarbij ook Nederlands. De game Zelda: De Toverstaf van Gamelon was ook in het Nederlands verkrijgbaar, maar deze titel werd niet door de originele ontwikkelaars gemaakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Alexa ook Nederlands?

Kan de spreekster van de Engelse taal Nederlands doen? Nee, op dit moment, kan ze geen Nederlands. Je moet Engels tegen haar spreken.

Dienovereenkomstig, hoeveel hartjes master sword?

Je hebt 13 hartjes nodig om het Meesterzwaard uit de grond te trekken. Om dit succesvol te doen en niet het leven te laten heb je 13 hartjes nodig. Extra gele hartjes die je van eten koken in Breath of the Wild krijgt tellen niet mee.
Hoe krijg je meer hartjes in Zelda?
Wanneer je vier Spirit Orbs hebt verzameld, kan je naar een Goddess Statue gaan. Hier kan je jouw Spirit Orbs inwisselen voor meer hartjes of meer stamina. Zeker aan het begin van de game, wanneer je maar weinig hartjes tot je beschikking hebt, maken die extra hartjes een enorm verschil!

Kan het Meesterzwaard kapot?

Ja, het Meesterzwaard kan breken. Maar het is ongelooflijk moeilijk om dat te doen. Het zwaard is ontworpen om veel slijtage te weerstaan, en het is gemaakt van zeer sterk materiaal. Maar als er genoeg kracht op het blad wordt uitgeoefend, zal het uiteindelijk breken. Dienovereenkomstig, hoe spel spelen op nintendo switch? Om spellen op de Nintendo Switch te kunnen spelen, moet je eerst de spelcassette in de Switch-console plaatsen. Zodra de cartridge is geplaatst, begint de Switch automatisch met het downloaden van de benodigde spelgegevens. Zodra de spelgegevens zijn gedownload, kun je vervolgens het spel selecteren in het hoofdmenu en beginnen met spelen.

Gerelateerde artikelen

Wat is Countif in Nederlands?

Deze functie is alleen beschikbaar in de nieuwe versie van Spreadsheets. Het nummer van een bereik wordt geretourneerd.

Wat heb je nodig bij een switch?

De beste accessoires voor de Nintendo Switch
  • Een reisetui.
  • Kies een reisetui voor je Nintendo Switch.
  • Controllers voor je Nintendo Switch.
  • Kies je Nintendo Switch controllers.
  • Een game die je samen speelt.
  • Overige accessoires voor je Nintendo Switch.
Welke Pokemon spel is het leukst?
Wie het heeft over de beste Pokémon-games ooit, brengt al snel Heartgold & SoulSilver naar boven en dat is niet heel verwonderlijk. De uitstekende Gold & Silver worden namelijk in een modern jasje gestoken terwijl ook nog eens geliefde features van recentere games geïmplementeerd zijn.

Dus, waarom is de switch zo duur?

De reden waarom games voor de Nintendo Switch duurder zijn dan dezelfde games op andere consoles is simpel: het is voor de ontwikkelaar en uitgever duurder om de games te maken. Bij de Nintendo Switch is er namelijk voor gekozen om, in plaats van DVD's of Blu-Ray's, stevige cartridges te gebruiken.
Kan je spellen van de Wii U op de Wii spelen? Nee, je kunt geen spellen van de Wii U op de Wii spelen. De Wii U is niet compatibel met de Wii.

Kunnen de spellen van de Wii ook op de Wii U?

Nee, Wii-spellen kunnen niet draaien op de Wii U. De Wii U is niet compatibel met Wii-speldiscs of Wii-accessoires.

Door Morry Stencel

Vergelijkbare artikelen

Is AU in het Frans mannelijk of vrouwelijk? :: Hoeveel uur Zelda Breath of the Wild?
Handige links