Huis > W > Wat Wordt A La?

Wat wordt a la?

Het komt ook voor dat het lidwoord wordt vooraf gegaan door 'de' (= van). Voorbeelden: La porte du grenier.
...
Lidwoorden | lidwoord samen met à / de.
à + le=au
à + la=à la
à + l'=à l'
à + les=aux

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je of je telefoon wordt afgeluisterd?

Loop naar een radio of televisie als u aan het bellen bent als u vermoedt dat uw telefoon wordt afgeluisterd. Als u naast een ander elektrisch apparaat staat, is de kans groot dat er interferentie optreedt, zelfs als er geen hoorbare interferentie in de telefoon is.

Hoe schrijf je a la?

Het begrip à la heeft 2 verschillende betekenissen: 1) op de wijze van; zoals (van). (Frans) op de wijze van; op de manier van; in de trant van; zoals (van). 2) in uit het Franse ontleende verbindingen.
Dienovereenkomstig, hoe heten de accenten in het frans?
Als uitspraaktekens worden het accent aigu (´), het accent grave (`) en het accent circonflexe (^) gebruikt. Uitspraaktekens worden in Nederlandse woorden boven de klinker e gezet om de juiste uitspraak weer te geven. Ze komen daarnaast voornamelijk voor op de klinkers a, e, i, o en u in woorden van Franse oorsprong.

Hoe heten de Franse leestekens?

De Franse leestekens heten:
- Le point (de punt)
- La virgule (de komma)
- Le point-virgule (de puntkomma)
- L'espace insécable (de niet-brekende spatie)
- Le tiret (het streepje)
- L'asterérisque (het sterretje)
- La parenthèse (het haakje)
- La croix (het kruis)
- Le soulignement (het onderstrepingsteken) Is pour een voorzetsel? Pour is geen voorzetsel.

Gerelateerde artikelen

Waarom wordt mijn tweede scherm niet gedetecteerd?

Als u op de externe monitor niet ziet wat u verwacht te zien, moet u alle accessoires van de pc verwijderen. Conflicten kunnen worden veroorzaakt door aangesloten docking stations. De kabel van de PC naar de monitor moet worden vastgezet.

Is een vereniging mannelijk of vrouwelijk?

Vereniging is een vrouwelijk woord. Naar vrouwelijke woorden verwijzen we met haar. De vereniging heeft besloten al haar activiteiten stop te zetten.
Men kan zich ook afvragen: welke landen zijn mannelijk?
Les États-Unis (de Verenigde Staten), les Pays-Bas (Nederland), les Philippines (de Filipijnen), les Seychelles (de Seychellen) etc. Opmerkingen: Le Mexique (Mexico), le Mozambique (Mozambique), le Cambodge (Cambodja) eindigen op een '-e' maar zijn mannelijk.

Trouwens, is de bevolking mannelijk of vrouwelijk?

Meervoudige eigennamen zoals de Verenigde Staten worden gewoonlijk met het bezittelijk voornaamwoord hun gecombineerd, maar Verenigde Staten kan ook gecombineerd worden met het enkelvoudige bezittelijk voornaamwoord zijn. Haar is niet correct.
Hoe iemand begroeten in het Frans? Om iemand in het Frans te begroeten, zeg je "Bonjour" (hallo) of "Bonsoir" (goedenavond). Je kunt ook "Salut" (hoi) zeggen, maar dat is informeler.

Wat dit betreft, hoe begroeten ze elkaar in frankrijk?

In Frankrijk begroeten mensen elkaar gewoonlijk met een kus op elke wang. Dit is gebruikelijk bij vrienden, familie en kennissen.

Door Aretta Brundin

Vergelijkbare artikelen

Wat doet de app AR zone? :: Is AU in het Frans mannelijk of vrouwelijk?
Handige links