Huis > H > Hoe Koop Ik Google Play Tegoed?

Hoe koop ik Google Play tegoed?

Je kunt op de volgende manieren geld toevoegen om je saldo op te waarderen: Google Play-cadeaukaarten inwisselen. Digitale cadeaucodes inwisselen.
...
Je Google Play-saldo checken
  1. Open de Google Play-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen Betaalmethoden. Google Play-saldo.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe koop je 1 maand PS Plus?

U kunt de code direct in uw mailbox ontvangen als u veilig online bestelt bij Game Mania. Eenvoudig 24 uur per dag.

Dus, waar kan ik een google play kaart kopen?

Play Gift Card in Nederland
  • AKO.
  • Albert Heijn.
  • Bart Smit.
  • BCC.
  • Bruna.
  • Cigo.
  • Game Mania.
  • Intertoys.
Hoe kan ik zien welke apps geld kosten?
Open de Google Play Store-app op je Android-telefoon of -tablet. Tik op Menu Account. Tik op Aankoopgeschiedenis om je bestellingen te bekijken.

Wat is het gevaar van gratis apps?

Er zijn een paar gevaren van gratis apps waar gebruikers zich bewust van moeten zijn. Ten eerste kunnen gratis apps malware bevatten die uw apparaat kan infecteren en uw persoonlijke gegevens kan stelen. Ten tweede kunnen gratis apps in-app aankopen bevatten die uw creditcardrekening kunnen verhogen zonder dat u het weet. Ten slotte kunnen gratis apps worden ondersteund door reclame, en sommige van deze advertenties kunnen ongeschikt zijn voor kinderen of opdringerig zijn. Daarvan, hoe weet je of een app veilig is? Controleer bij het zoeken naar een app altijd de recensies en beoordelingen voordat u deze downloadt. Kijk ook naar de ontwikkelaar om te zien of deze een goede reputatie heeft. Als een app gratis is, kan hij gefinancierd zijn met advertenties, die gegevens over u kunnen verzamelen. Als je je zorgen maakt over je privacy, overweeg dan te betalen voor een app.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Waar is mijn Google tegoed?

Ga naar de Google Store-instellingen. In het gedeelte Google Store-tegoed: Als je een saldo ziet staan (zelfs al is het € 0,00), ben je er klaar voor.
Vervolgens, wat kan je met een play store kaart?
De Google Play card gebruik je als betaalmiddel in de Google Play store. Kies een bedrag en koop apps, games of gebruik het tegoed voor in-game aankopen en upgrades, zoals voor Clash Royale of Pokémon GO. Je kunt het tegoed van je Google Play Card ook inwisselen voor de nieuwste apps, films, muziek, boeken en meer.

Hoe kun je geld verdienen met een app?

De meest voor de hand liggende manier om geld te verdienen aan je app, is door deze voor een bepaalde prijs te koop te zetten in de Google Play Store of App Store. Een nadeel is dat de meeste mensen een digitaal product vaak eerst willen proberen voordat zij tot aankoop overgaan.
Kan Google Play met iDeal? Nee, Google Play kan niet worden gebruikt met iDeal. iDeal is een in Nederland gebruikte betaalmethode waarmee klanten online aankopen kunnen doen met behulp van hun bankrekening.

Hoe betaalmethode verwijderen?

Om een betalingsmethode te verwijderen, moet u naar het menu Instellingen gaan vanuit de hoofdnavigatiebalk. Zodra u in het menu Instellingen bent, moet u de optie Betalingsmethoden selecteren. Dit brengt u naar een pagina waar u uw betaalmethoden kunt beheren. Om een betaalmethode te verwijderen, klikt u op de knop Verwijderen naast de gewenste betaalmethode.

Door Kant Thau

Vergelijkbare artikelen

Is HP een goed merk? :: Heeft Nederland een F-35?
Handige links